Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 661
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
Вещи сега ще ти объркам малко сметките защото незнам дали малкия ми разбойник ми направи услуга или главоболие. Счупи ми кантара, който бях взела назаем от майка ми и за който знаех че не е верен ама като се теглиш само на него си отчита вярно промените, та така си купих нов и се оказа че със свалените съм 88 а аз мислех че стартирам от 88 и така събрах 88 със 8 свалени и излезе че съм стартирала от 96, а сега съм свалила още един и съм 87 сега ще си поправя лентичката. Ако може да ме поправиш и в списъка много съжалявам за недоразумението ама сега вече си знам реалните мащаби

# 346
Здрасти Бачи 

# 347
Вещи сега ще ти объркам малко сметките защото незнам дали малкия ми разбойник ми направи услуга или главоболие. Счупи ми кантара, който бях взела назаем от майка ми и за който знаех че не е верен ама като се теглиш само на него си отчита вярно промените, та така си купих нов и се оказа че със свалените съм 88 а аз мислех че стартирам от 88 и така събрах 88 със 8 свалени и излезе че съм стартирала от 96, а сега съм свалила още един и съм 87 сега ще си поправя лентичката. Ако може да ме поправиш и в списъка много съжалявам за недоразумението ама сега вече си знам реалните мащаби
Thinking Какъв кофти номер.

# 348
Е сега поне лентичката ми е актуална и се опитвам да асимилирам какво ми предстои на 10 ще направя един месец от режима може ли по старшите да кажат дали 9 килограма е добре или може и повече

# 349
Момичета! Защо пускате първата страничка вече втори път......... то наистина нета е неограничено пространство newsm78
Аз първия месец свалих точно 9 кг Simple Smile)
Който и да си ти, дето ти се яде шоколад......... не посягай, че ще си опропастиш всички цели. Cry

# 350
Кофти ли направо щях да припадна аз мислех че става въпрос за 2-3 килограма отклонение а то .......  ooooh!

# 351
Аз отново се включвам с тъпи въпроси  newsm78
Могат ли да се ядат от пил.пържоли, които се продават готови изпечени и са във вакуум ?
Другото окето ме тормози е как си правите лентичките отгоре да показват и индексът на телесната маса  Thinking

Жужи и аз така имах един стар кантар и се успокоявах че съм с 7 килограма по-лека и не исках да се качвам перди години на друг кантар освен моето менте  Blush

# 352
Орди! Може и от тези пържоли. Само дано не са много осолени.
Кликни на моята лентичка с маргаритките.

# 353
  • Откъм Варната
Писах на модератор да ги махне тез постинги с 1 страничка

# 354
Писах на модератор да ги махне тез постинги с 1 страничка
мислех да направя същото.

Момичета,много сте готини. Hug

# 355
Ванче! Хубав сайт с лентички "))

# 356
  • Пловдив
Жужито  Hug Hug Hug  bouquet

# 357
  • Варна
Спите ли, народеееее???

На Дорито гостите ей сега си тръгнаха. Рекох да погледна какво става тука из нашия вилает

Много се извинявам за сбъркания линк, толкова много бързах за да имам време да им нарежа салатите... Днес много ми се събра - момичетата на срещата хапнаха някакви разкошни салати, после гостите ми, освен това им приготвих пилешки хапки (купешки за паниране) с млечен сос, горчица и къри в йенско стъкло - нов мой експеримент. И да се оплача - объркала съм сиренето за соса, трябваше да купя друг вид, ама го заместих с каквото имаше в магазина и резултатът беше половин литър олио в тавата. (Изливах, изливах..) Не си позволих изобщо да го опитам Rolling Eyes

Цял ден стискам, е, не че съм останала гладна, ама много ми стана наведнъж стискането.

Тъй, редно е сега да си легна при половинката. Прекрасно утро ви пожелавам,  Hug.

# 358
Добро утра сладурки

Черпя по кафе. Свършех с чистенето .Вчера бяхме в Пловдив и си купихме нова холова гарнитурар много съм доволналл Hug
 Днес ще си почивам ,че всяка част от мен ме боли.
Ще пиша. До после.  bouquet

# 359
  • Пловдив
добро утро и от мен! да се похваля с още 1 килце.
абоеа-хубаво кафенце!

Общи условия

Активация на акаунт