Октомврийската мама пътя за родилното хвана

• 13 930
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Браво Ушчо,има раздвижване при теб Simple Smile.
Момичета искам да ви питам нещо:Какви са тези обменни карти ,за които говорите?На мен ми дадоха само направление за хоспитализация.
Искам да ви кажа,че се ослушвам в подготовката на чантата за родилното Embarassed.Не съм я подготвила,но вече трябва да го свърша това.Вчера бях за първи път на мерене на тоновете в Тина Киркова и се отчете една доста хубава контракция,та даже докторката искаще да ме прати горе да ме прегледат.Каза да отида пак в петък,за да види как са нещата Rolling Eyes.

# 197
Поли, за столчето за кола има чувалчета - идеални са (като тръгнем да бутаме бебчовци ще видиш нашето). Но ако имате откъде да заемете зимен кош за някой друг месец ще е перфектно, хич не се притеснявай, ще им го върнете на хората...  Hug

Иначе и моите цици текат постоянно, като се намажа с крема си слагам такива приставки за гърдите да не опират в сутиена (май са колектори за кърма на български), обаче те са с дупки и почват да се препълват и неизменно се изливат върху сутиена. Имам 3 кърмачески сутиена и размислям да купя още баре 3, защото просто ги оливам (да, точно това е думата!) за 1 ден и трите.  #Crazy

Меги, за кърменето легнала, аз първо му давам седнала по 10тина минути, докато тази чешма малко и пресъхне чучура (иначе се дави горкото) и после лягаме. Все пак е по-лесно от преди, когато седях по час и половина на стола.  Confused
Силно препоръчвам да пробваш - днес мога да кажа, че най-сетне поспах малко с него в леглото.

Честито паднало пъпче!!!   bouquet
Нашето вчера нещо заслузя и имаше малко кръв, пак се паникьосах, но докторката каза да го мажем със спирт  newsm78 Ох, кога ще падне, че много е такова едно...

Наденце, стискам палци и чакам вести  Praynig

Ние снощи се изакахме мощно и се успокоих. Май се оказа, че имаме някакви проблемчета от лещата, дето мама я яде  Crazy

Имаме обаче колики май - засега минаваме без сериозни драма плачове, но като цяло се гърчим от време на време и май няма какво друго да е  Rolling Eyes
Ми нали кърмените бебета нямали колики, бееее  Crossing Arms

за залъгалките - пробвахме Ноли вчера (защото иначе гърдите ми вършат тази работа) - не я ще  Confused . сигурно и биберон няма да иска по-нататък, но мисля там да искарам живот и здраве месец преди да пробвам, че за проклетия, точно моето ще се отбие.

Ушчо, честита тапичка - хайде да идва и за тебе хубавия момент с гушкането вече  Hug

Лилия85,  Joy, извинявай ама тези са идиоти!!!

Аз съм в чуденка,  newsm78, моят син няма презимето на баща си - дали като вадим БГ ЕГН ще ни карат да го слагаме, след като официалното име на детето е без... мисля си, че не, защото няма как да е с две различни имена в БГ и в САЩ, но да видим. Иначе ще стане голяма смешка това име, но аз съм готова да се карам де...  #2gunfire

# 198
Здравейте момичета! Нещо няма нови бебчета, може да е затишие пред буря.  smile3521
Честита тапа ushco! Така ми се иска и на мен вече поне да ми падне тапата, нещо да ме понаболи ама.... Утре ще ни монтират кухнята и вече ще е друго нещо вкъщи. Днес се уговорих и с една лекарка, та общо взето сме готови! newsm53 Сега сядам да шия спално комплектче за бебчо, то е за резерва, иначе сме в пълна готовност, или поне така си мислим.
 newsm12
Хайде стискам палци на днешните мами! newsm10 newsm10

# 199
  • Варна
Здравейте мами, съжалявам че толкова късно се включвам, но таткото не е имал време да пише за добрата новина.На 5-ти станах мама на малката принцеса Мария.Тежи 3,100кг и е 51 см.Днес ни изписаха от болницата и още ни мога да се климатизирам.Малко по късно ще ви изчета и ще разказвам.
Честито и на всички, които също вече са родили.Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват.
Още нещо само ще ви кажа - ЧУВСТВОТО ДА СИ МАМА Е НЕВЕРОЯТНО!

# 200
Честито ellyy, да ти е жива и здрава малката кукличка Мария! Да носи много радост на мама и тати и да е щастлива и с късмет! newsm51 newsm51 newsm51

# 201
  • София
ЕLLYY ЧЕСТИТО  newsm51 newsm51 newsm51ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВА  smile3504

# 202
Мама Venera има син Велин - 3050кг.
Да и е честита рожбата. )))

# 203
 Здравейте, ето че съпругата ми възложи задачата да съобща добрата новина. Имаме си вече първа радост вкъщи - момченце с име Боян.   ylinfant  Роди се точно в 09.01 часа на 09.10.2007 г. в Токуда Болница - София. Висок е 51 см. и тежи 3,3 кг. Честито и на всички, които също вече са родили. Да са им живи и здрави бебковците и много да ги радват.

# 204
ех,че хубави новини  newsm44 smile3501 smile3525
честити рожбички на мамите madnez,ellyy и venera   love001 smile3504 newsm51 newsm51 newsm51 да са ви живи и здрави и много, много да ви радват малките слънчица    smile3525 newsm51 newsm10

# 205
Честито и на madnez и venera! Да са живи и здрави дечицата им и много да радват родителите си! Ето заваляха добрите новини!   smile3525 newsm51 newsm53

# 206
Здравейте момичета,

да се похвалим и ние - имаме си момиченце Ива, 3150, 50 цм родена на 4.10,2007 в 19,12ч.
Честито на всички родили досега и леко раждане на тези на които им предстои такова Simple Smile
нещо не можах да открия тема на октомврийчетата при родени 2007 -дали има такава?

пак успех от нас на всички  бъдещи и настоящи мами

# 207
Честито на новите мами zoroto madnez,ellyy и venera. 

# 208
Честито на zoroto! Да е здрава и щастлива малката Ива, да радва всички около себе си! newsm53 newsm53 newsm53

# 209
ЧЕСТИТО ЕЛЛИИ, ВЕНЕРА, МАДНЕЗ И ЗОРОТО!!!
Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват!!!
....няма, няма и като завалят ...    smile3501

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 15:28 от ushco

Общи условия

Активация на акаунт