Влизам да се запиша в новата темичка, но нещо хич не ми е до писане-от снощи сме на АБ, вирусна ангина
И аз хем не мога да се отърся от чувството на вина, че не успях да го прадпазя (уж внимавам къде го водя, продължавам с кърменето, въпреки, че вече става много изтощително за мен), хем съм бясна на майките, дето не се съобразяват къде си водят децата
То вярно, че люлките и градинките са обществено място, но пък има достатъчно мвждублокови пространства и др.места, където да се ходи в подобни случаи.
За съжаление не всички майки проявяват съобразителност, а някои дори си трайкат и крият, че децата им са болни
..........Отделно Антон продължава да НЕ спи-буди се по няколко пъти, винаги с рев, вече не знам какво да го правя
Аз мед давам от няколко дни-първо в овесените ядки, а сега в чая, че само така успявам да пробутам малко вода. Това моето е като камилче, ей! До годинката общото-взето захранвах предпазливо, но откакто взех да давам храна от кухнята, го раздавам малко по-свободно, че там едва ли се съобразява някой...Миналата седмица дори при нас бяха затворени кухните заради случаи на салмонела

Сега на дневен ред е да се научим да пием от чаша ,или поне от шише
Че ние такъв атрибут като биберон не познаваме, водата се дава с лъжица дори, пък съм решила да попреключвам с кърменето, но ако трябва да се храним по 1/2 час с лъжичка...става 'дълга и широка'
Отделно съм в чуденка какво АМ да давам (идеи? ), сега го мъча с някакво на Нестле, преди това с триста зора пробутах 1 кутия Нутрилон (в кашата)-ами не ще човекът 
По темите за диети, отслабване и пр. хич няма да се обаждам, че скоро ще заприличам на чувал с кокали
...Пастичка, и ние си имаме любимо одеало-без него не заспива, непрекъснато го влачи по земята със себе си, направо е драма, когато трябва да го изпера
Хайде...сега отивам да разгледам снимките
Иночка,благодаря за кафето!Следобедното е от мен 

И да не натоварвам темата с много снимки....

Аз съм казала - докато иска, до тогава давам