Недоносени деца-4

• 23 245
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Момичета ,имаме си вече лекар във форума-детски офталмолог,тъй че можете да питате тук Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239260.0

# 91
Момичета ,имаме си вече лекар във форума-детски офталмолог,тъй че можете да питате тук Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239260.0

Това е чудесно  Hug

# 92
  • Варна
Паликарова, пием Цефзил (правиха антибиограма и на това реагира), а в носа  капя тобрин. Дано има ефект, че се измъчихме (и аз имам същата гадинка, и аз пия същия антибиотик) - пък после ще видя да се ваксинирам, че да не си менкаме бактерията с мъника). Вчера вдигна температура 38.6 и пак бузите му бяха огнено червени.
Как са нещата при вас?

# 93
Ади кашля яко тази нощ,след половин час сме на лекар Tired
Два месеца я водя по лекари,не можаха да я уморят тая бактерия.
Иимунната система майче потдаде и ми се струва че нещата няма да са добри.
Алергията овладяхме,тази гадинка не #Cussing out

# 94
  • Варна
паликарова, правиха ли ви антибиограма преди да ви изпишат антибиотика?
Ние тази гадинка вече с 4-ти антибиотик я трепем -дано вече има ефект (предполагам обаче досега са тествали по-сериозно пневмококите, нали бяха в комбинация, та затова не сме успели да се излекуваме от стафилококите).
Като каза кашлица, че се сетих - когато започнат да изтичат секретите, които се задържат някъде назад, Вики също започва да кашля (най-много сутрин или след сън).
Какво ви каза лекаря?

# 95
Вики правиха антибиограма,показа Бактробан но не помогна ooooh!
Ади втора есен има такава хрема-дави се като легне да спи и сутрин като стане.
През другото време няма проблем.Откриха ни алергия към плесен.Започнах да лекуват кашлицата и след месец като нямаше подобрение,алерголога се усети че хремата причинява кашлянето.Вмомента сме с трахеобронхит(от това не е боледувала до сега),пием същото като вас.Повече от година нее пила АБ но този път няма как.Вашия стафилокок кой щам е?Нашия mrsa,най-гадния.Незнан дали ще го преборим,отчаяна съм.Всичките ни проблеми тръгват от хремата.

# 96
  • Варна
Паликарова, на бележката, която са ми дали (с моята антибиограма) не пише щама, а на Вики резултатите ми ги казаха по телефона.
Искам да поздравя с първия рожден ден на Раличка на Vani_80 (със закъснение, уж следих да не пропусна събитието, а .... къде съм бляла на 30.10 не зная  Embarassed). Да ти е много здрава и лъчезарна!!! Чакаме снимков материал от събитието   bouquet

# 97
  • Варна
Mira_V, честита ви първа месечинка Simple Smile !
Как е малкия мъж?

# 98
Айде и аз да не видя нещо! Viki_76 и bordima, направо ме разбивате! Колко сте зорки относно поводите. bordima нещо е в затишие напоследък, явно Сашко не я оставя да стигне до компа  Laughing
Vani_80, Честит рожден ден на патерици на малката Раличка! Целувки и прегръдки от нас!  Heart Eyes
Mira_V, честита месечинка и от мен! Да ви се нанижат още мноооого, като пъстра броеница!   bouquet

# 99
Мимчо, благодаря за вниманието Hug. Просто ходя на работа за по половин ден и не ми остава време да пиша. Иначе най-редовно надниквам и много се радвам, че ви има. А що се отнася до Александър, наистина обсебя цялото ми внимание, като се прибера. Дори не ми дава възможност да чета, за това като заспи Wink

# 100
  • Варна
Здравейте, днес бяхме на консултация и споменах на педиатърката, че Вики често се стряска като спи през деня, а понякога и притреперва, както като изведнъж ти стане студено. Изпраща ни на невролог - да му направят ЕКГ. Въпросът ми е "малко" тъп - как се прави ЕКГ на бебе - то нали мърда, с упойка ли или...  newsm78?
А, препоръча ми д-р Райкова (или беше Ралчева  не запомних точно) от окръжна болница или терапията. Някой има ли координати (телефон за записвания, че доколкото разбрах, часове имало за след месец)?

# 101
ох Жорко и той така се стряска понякога и ме притеснява.ние така или иначе посещаваме невролог можеби и аз трябва да взема мерки?viki-76   надявам се всичко да е наред при вас  -и така ще бъде!!!късмет   bouquet

# 102
Ивайла и тя така се стряска незнаех ,че е сериозно.Трябва ли да кажа на лекарката.Ние сме сополки и кисели,подути венци.Май зъб ще ни расте.Ама да избие по-бързо ,че малката душичка се мъчи.

# 103
  • Варна
maslinka, Вики отдавна на периоди се стряска повече от обичайното, като досега като съм казвала за това на педиатърката, обикновено ни изписваше калциев глюконат, а веднъж ни беше увеличила за 10 дни вит. Д-то. Според мен сега я притесни притрепването.

# 104
  • Варна
Честита месечинка на бебоците на Гоца - Ники и Ради!!!   bouquet
Днес мисля, че някое бебче има и рожден ден - годинка, но... не мога да се сетя  newsm78
Бързо мамчето на рожденника да си признава  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт