Какво, къде, кога

• 134 820
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 465
Vili4ka, как става записването? Може ли да отидем веднъж, а не да се записваме за цял месец, да речем. И каква е таксата?

Синът ми ходи на забавна математика и ще го запиша на още едно.Таксите са направо комунистически.10/15лв на месец.Еднократно също може да се плати-2лв някъде на посещение!
Възползвайте се!
На моя син не му хареса лего стаята.То в нас има повече лего от там.Но пък е играл на плейстейшън/а в къщи не я поглежда/, има къщички...като стая в детско клубче е.

# 466
http://www.ccs-mall.com/news.php?newsid=783&setlanguage=2

Това е програмата на София Сити Център-срещу х-л Хемус

# 467
Искам и аз тук да се запиша ,ама няма ли някаво инфо и за гр. Варна или друга тема трябва да следя newsm78

# 468
И аз искам за Варна да споделите

# 469
Искам и аз тук да се запиша ,ама няма ли някаво инфо и за гр. Варна или друга тема трябва да следя newsm78
Може би трябва да се направи отделна за Варна, защото като гледам тук се пише главно за София.

# 470
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ще има ново представление на Дисни в НДК, от създателите на "Рожденият ден на Мечо Пух".
Новият спектакъл ще е с Мики Маус и компания и ще е април месец. Ако се закупят билети до 10ти януари, ще са с 15% намаление. Видях рекламата в/у един автобус. В Тикетстрим засега не откривам информация, но тук  има .

Днес взех двата билета, които поръчах по интернет, за съботното представление в 15,00ч, дано на принцесата ми да й хареса, обожава филмчетата на Дисни

# 471
Децата ми, а и аз самата, сме възхитени от постановките в "Младежкия театър".

здравей, тъкмо разглеждах програмата на столичните театри и търсех постановки, подходящи за моя разбойник, видях, че в Младежкия има много предложения, включително през седмицата... от кои постановки имаш впечатления, избрала съм "Мечо Пух", на 27-ми, гледали ли сте го, и по принцип, дали са подходящи за дечица на около 3.5 години?

bouquet

# 472
  • На дивана, под юргана
На 17-01-2009 от 10:30 в читалище "Раковски" - "Трите прасенца и вълкът Панайот" представени от "Мариета и Марионета". Адресът е: жк "Света Троица", ул. "Варна" №3.

# 473
Децата ми, а и аз самата, сме възхитени от постановките в "Младежкия театър".

здравей, тъкмо разглеждах програмата на столичните театри и търсех постановки, подходящи за моя разбойник, видях, че в Младежкия има много предложения, включително през седмицата... от кои постановки имаш впечатления, избрала съм "Мечо Пух", на 27-ми, гледали ли сте го, и по принцип, дали са подходящи за дечица на около 3.5 години?

bouquet

Здравей,
Моята дъщеря е на 3 и на "Мечо Пух " не е помръднала от стола по време на спектапъла. Много се впечатли.
Гледали сме също "Пепеляшка" и "Красавицата и звярът". Много ни харесаха. Само костюмите в "Красавицата и звярът" са малко странни.
До сега да сме гледали и "Копче за сън" и "Пинокио" , но актрисата е със счупен крак и не се играят, въпреки че ги пише в програмата, заместват ги с други.

# 474
  • София
избрала съм "Мечо Пух", на 27-ми, гледали ли сте го, и по принцип, дали са подходящи за дечица на около 3.5 години?
За 27ми няма билети. Аз съм взела чак за 7.02. Дъщеря ми е на 1г и 10м. Надявам се да и хареса. Мечо Пух и е любим Simple Smile

# 475
  • София
Сигурни ли сте,че става въпрос точно за истинския Мечо Пух или просто за някой мечо, който се казва Пух  Simple Smile?

# 476
  • София
Предстои да видим Simple Smile

# 477
Сигурни ли сте,че става въпрос точно за истинския Мечо Пух или просто за някой мечо, който се казва Пух  Simple Smile?

На една моя книжка за Мечо Пух, онзи, истинския, на А.А Милн, е нарисувано мече в кафяв цвят, с по-тъмно кафяво около очите. "Мечо Пух" по "Уолт Дисни" ако търсиш, да беше гледала, ако не си, постановката в НДК. Това, което са направили в "Младежкия" е по книгата за Мечо Пух, с доста свободни хрумвания на екипа. Има снимки на сайта. Актьорите са невероятно свежи.

# 478
  • София
Гледахме го Мечо Пух в НДК и затова се усъмних, че в тази постановка става въпрос за него. Ще погледна снимките щом има такива и може да отидем. Нямам нищо против всякакви мечовци  Laughing

п.п.На сайта, в галерия пише: Няма качени снимки

# 479
На 17-01-2009 от 10:30 в читалище "Раковски" - "Трите прасенца и вълкът Панайот" представени от "Мариета и Марионета". Адресът е: жк "Света Троица", ул. "Варна" №3.
Искам да попитам затъмняват ли залата и високо ли говорят актьорите, че моето диване се стресира като затъмнят и почнат да викат  Laughing?

Общи условия

Активация на акаунт