КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 125
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
На мен от домът в Перник ми изпратиха ръчно изработена картичка за 1-ви март.  Flutter
Ех, как ми разтопиха сърцето!  Heart Eyes

# 31
OLYMPIA Hug Hugне ходи за известно време, предстой ти раждане не се разстройвай допълнително, навсякъде е така но това не значи да не се помага, има деца който си носят дрехите и много им се радват
Разбира се, че ще продължавам да събирам дрехи и помагам, просто ми се попари малко ентусиазма...
Мислех да помагам само на самотни майки, ама като прочетох за Сашка и  Shocked
Аз също съм била самотна майка с дъщеря ми, обаче ако имаше кой да ми протегне ръка, никога не бих се държала така високомерно, крака щях да целувам...Като се сетя как съм гладувала по 3-4 дни с бебе на две седмици в ръцете и майчинството ми стигаше само за наема, добре че съученичка от гимназията ми носеше по някое мляко и малко ядене, та да не ми спира кърмата....
Няма да се откажа от помощ, просто искам да виждам резултат - облечени и доволни деца  Peace  Така се бях нахъсала за Славейков, мислех няколко кашона вафли да занеса, ама нейсе...
По-нататъка като ми мине горчивия хап - пак  Laughing
Благодаря за пожеланията  Hug

# 32
  • гр. София
Ок, разбрах за този дом. Ще ги занеса в дома " Асен Златаров". Много ми е близко, но там дечицата, не че са много добре, но поне са горе - долу облечени, та мислех в друг дом да дам дрешките. Те са един чувал, ама пак да са от полза, че са много запазени, просто са моделчета от преди 4-5 години.

# 33
Здравейте, имам доста дрешки повечето са запазени доста, а има и чисто нови, за възраст от 0-1годинка съответно и обувчици.
Къде да ги занеса също така хавлийки и одеалца.
Също така ако има организирано ходене до някой дом къде да намеря информация какво трябва да се купи и носи.

# 34
Здравейте! Не съм много сигурна, че трябва така насред разговора да се наместя, но пък съм сигурна, че това е темата... преди доста време гледах едно предаване за кампанията на БГ-Мама в детските домове в София /и извън София/ и ми хрумна, че ако искам да си вкрюча в някоя кампания с малко дрехи и много шоколади, едва ли ще ме върне някой. Единственото, което ме притеснява е, че не съм мама, а по-скоро бъдеща мама, и то само в проект, но пък съм педагог по образование и ми се иска да видя децата на живо. Не съм и много богата... Мислила съм си да отида в някой дом просто така с една-две торби, но ми е малко неловко така, а и от форума виждам, че имате представа къде какво трябва, познавате персонала и част от децата... така че, имате ли нещо против да се присъединя към някоя ваша акция? Така няма да изпадна в странна ситуация като занеса например дрехи, които кардинално не отговарят на възрастта на децата в дома.  Rolling Eyes

# 35
  • Sofia - TelAviv
Здравейте! Не съм много сигурна, че трябва така насред разговора да се наместя, но пък съм сигурна, че това е темата... преди доста време гледах едно предаване за кампанията на БГ-Мама в детските домове в София /и извън София/ и ми хрумна, че ако искам да си вкрюча в някоя кампания с малко дрехи и много шоколади, едва ли ще ме върне някой. Единственото, което ме притеснява е, че не съм мама, а по-скоро бъдеща мама, и то само в проект, но пък съм педагог по образование и ми се иска да видя децата на живо. Не съм и много богата... Мислила съм си да отида в някой дом просто така с една-две торби, но ми е малко неловко така, а и от форума виждам, че имате представа къде какво трябва, познавате персонала и част от децата... така че, имате ли нещо против да се присъединя към някоя ваша акция? Така няма да изпадна в странна ситуация като занеса например дрехи, които кардинално не отговарят на възрастта на децата в дома.  Rolling Eyes

Иве, като за начало най-лесния за комуникации начин с всички ни е ако се регистрираш. В
Бг-мамма има освен и женикоито не са все още майки, има и такива на които децата им са вече родители, а да не говорим че има и бащи. Така че тов ане трябва да те притеснява   bouquet
Добре дошла и бъди сигурна че тук ще  се опитаме да отговорим и да помогнем за всичко което е по силите ниЧ
 За да отидеш при децата не е нужно да носиш торби и още по-малко да са големи. Всеки носи или дава това което може.
Но децата, нямат нужда само от материални неща или лакомства, а и от много внимание и индивидуално отношение. Пише ни от къде си, за да те насочим към някой който ходи в близък до тебе дом. Можеш да ходиш при децата и просто да си общуваш с тях!

# 36
здравейте имам няколко забвни игри монополи, рулетка не се сърди 4ове4е и др., също така и някоя друга коли4ка от моя син който ве4е не иска да си играе с тях 4е бил голям и бих искала да попитам къде мога да ги занеса

# 37
здравеите, да се включа и аз
имам бебешки дрешки, мои стари дрехи (но запазени) и малко дом прибори- сервиз за кафе и чаи,чинии за хранене и др. дребни къде да ги изпратя
благодаря

# 38
  • sofia
здравеите, да се включа и аз
имам бебешки дрешки, мои стари дрехи (но запазени) и малко дом прибори- сервиз за кафе и чаи,чинии за хранене и др. дребни къде да ги изпратя
благодаря

ето моми4ета Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243115.0

тук в тази тема има адрес и контакти на колеги,на които им трябват тези неща PeaceСвържете се с тях и им ги занесете Hug
Само игрите не са подходящи ,тях ще вземем ние за големите деца от домовете Peace

# 39
  • ул. "Мечтание"
Здравейте и от мен!

Наскоро си разтребвах гардероба и отделих доста дрехи, които вече няма да нося. Някои са ми още от училище, но са много запазени, а някои неща дори не са носени. Исках да ги занеса в благотворителния магазин "Дар" в Шумен, но като отидох да проверя, установих, че  магазина е закрит! Стана ми много мъчно.
Искам да дам тези дрехи на някой, който има нужда от тях!
Ще се радвам да ми кажете къде мога да ги занеса! Предпочитам някъде за района на Шумен и Варна, но може и за София.

# 40
  • sofia
Здравейте и от мен!

Наскоро си разтребвах гардероба и отделих доста дрехи, които вече няма да нося. Някои са ми още от училище, но са много запазени, а някои неща дори не са носени. Исках да ги занеса в благотворителния магазин "Дар" в Шумен, но като отидох да проверя, установих, че  магазина е закрит! Стана ми много мъчно.
Искам да дам тези дрехи на някой, който има нужда от тях!
Ще се радвам да ми кажете къде мога да ги занеса! Предпочитам някъде за района на Шумен и Варна, но може и за София.

отиди в звеното "майка и бебе" в Шумен и търси Мария от името на Роси от ДБМ.Отдавна съм контактувала с нея и е възможно да не работи ве4е там,но питай все пак за нея Peace

Просто ги помоли да те насо4ът някъде Hugако не им трябват в звеното.

# 41
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, lavender!

# 42
Братовчедка ми подарява бебешко легло, което вече няма да използва, към кого може да се обърне?

# 43
Къде живее браотвчедка ти? Аз мога да го взема, ако е в София или разглобено от Търново.

# 44
мими момичета, имам използвана само 1 месец детска количка Хаук, искам да я подаря на някой в нужда, от Пловдив съм, моля Ви ,ориентирайте ме, към кой да се обърна?

Общи условия

Активация на акаунт