Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
-
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
-
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
-
Какви са ползите от записването на дете при лекар по НЗОК?
-
Какво е мнението на химик относно мазането на бебето със зехтин?
!
По въпроса с бебешката козметика аз тъкмо реших мас,сега пък чета,че запушвала порите...ми ще ползвам мас пък 
Бая се намръзнах покрай майсторите.
то уж сутрин е най-оживено,почвам да се чувтвам тъпо,май само аз пиша като луда през 15 мин цял ден
Но сега ще похапна в гнезденцето и после продължавам
. Явно не му се насрочваше дата между 1-4.11, когато е нормално. Поне каза, че като говорим на 5-ти, след ден-два ще ме оперира. На езика ми беше да му кажа, че в България секцио се планира 2 седмици преди термин, ама бях с мъжа ми и той все ми напомня, че тук не било прието да се дават съвети на лекарите какво да правят
Пациентите трябва нищо да не знаят и само да питат 
. Няма смисъл.
от два дни имам страшни болки в кръста и контракции, които не са много регулярни, но продължителни (пия магнезии редовно) - някои от тях са с болка долу, но не силна. Така също и чести позиви за ходене по голяма нужда, само дето няма защо (Не беше ли споменавала