Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
-
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
-
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
-
Какви са ползите от записването на дете при лекар по НЗОК?
-
Какво е мнението на химик относно мазането на бебето със зехтин?

Право, нали?То си е сериозно чете там.
нали от края на юли бях в отпуска, после болнични и ...горкия ми мозък така се е омързеливил, че, ако сега трябва да се върна в клас и да работя просто не знам какво бих правила..
Еее, мойта беба ме шашка понякога! Днес буквално дясната част отстрани на пъпа ми беше изкочила, ама видимо много!И така опъваше!

И аз съм изтрещяла днес, никаква работа не съм свършила, само чета по форуми
А толкова прибрано си бях паркирала...
Както онзиден и шофьорското огледалце ми счупиха... горката кола, как ще карам бебе с нея. А на всичкото отгоре като се прибрах, няма къде да паркирам, паркинга до нашия вход изпонапълнен с всякакви гастрольори, дето не ги знам кои са. Запуших един и тръгнах ядосана с корема напред да се карам. А какво ще е като ще трябва и с бебе да разтоварвам колата... не ми се мисли. Ще пукам гуми и ще забивам кирки в ламарините, ако трябва! 

: