Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 994
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Честито дипломиране! Докато аз цяло лято измяцвах бремелинските си проблеми, ти си свършила хубава работа...
[/quote]

Благодаря ти TIHA VODA , но и това трябваше да направя, защото който не се е ориентирал навреме какво трябва да учи, след това му се налага да записва още едно висше. Но важното е, че му се видя краяяяяяя!!!!!

# 196
Здравеийте и от мен! Да взема да се запиша и аз днес!
Честит имен ден на всички именници и най-вече на тези, на които им е първи newsm44  bigdance2
Честито бебче на miro_slava, да сте живи и здрави и много положителни емоции, и късмет!  bouquet smile3525
Аз между другото вчера се отказах да раждам Embarassed Shocked Бях на запис в АГ-то и ме вкараха в предродилно, където едно момиче беше започнало да ражда и не искам да ви описвам гледката, на която присъствах, че може и вие да се откажете. Въпреки това обаче още ми се иска вагинално да раждам, но Док каза, че ще мерим тонове през два-три дена и ако се влошат ще го вадим. Дано да не се стигне до там, че още нямаме 2 кг

# 197
Сали,честито дипломиране!!!!
Тиха вода е права,че си свършила чудна работа.
За дезинфекцирането на шкафовете......ми аз избърсах май с най-обикновен препарат за гладки повърхности.Изобщо не се замислих по тоя въпрос.Ми то едно ли е да го мислиш.

Малееее,толкова ми е нервно,че ще се пръсна. smile3511 smile3514
Добре,че е петък  smile3558
Василчо обеща да кръшне по-рано от работаи да ми донесе Макдонълдс.Ми така де-малко ми остана да се глезя.
Сега поне два дни ще си е вкъщи с мен,че по цял ден сама вече изтрещявам. smile3518

# 198
Щото на мен през цялото време ми казваха, че бебето ми изпива мозъка...

# 199
  • Плевен
Papilota да си седи бебока на топличко и да дебелее,поне да изчака още седмица две,да стане над 2 кг.Твоят доки не ти ли предложи нещо за покачването на теглото на бебо,мен ми казаха преди че варианта е системи(когато се бях шашнала че не растем)Пумпалче беше писала нещо за някакви протеинови коктейли,но сигурно има и др. варианти.А какво ти обясниха за теглото,ако си изоставате от началото значи не е проблем,просто забременяването е станало по късно от предполагаемото.Абе с две думи не се притеснявай,тези ехографи хич не са точни,в Майки-бъдещи и настоящи има доста темички за разминаване на теглото по ехограф и реалното.
Сали честито дипломиране
За гадните стрии-аз съм качила 10 килограма,по коремчето не се забелязват,но по гърдите си имам,при положение че са нараснали много малко.Та сега съм сигурна че си е до кожа и няма общо с напълняването.Представям си като родя и как ще цъфнат навсядъде Rolling Eyes

# 200
Док каза, че ще мерим тонове през два-три дена и ако се влошат ще го вадим. Дано да не се стигне до там, че още нямаме 2 кг
Papilota, че от какъв зор очаква да се влошат тоновете?! Имате си още време. Накрая може да се влошат или при преносване, затова и тогава ги следят по-често.

# 201
Честито дипломиране, SAILY2  newsm10 Право, нали?То си е сериозно чете там.

А аз мисля, че наистина много съм оглупяла... Flushed нали от края на юли бях в отпуска, после болнични и ...горкия ми мозък така се е омързеливил, че, ако сега трябва да се върна в клас и да работя просто не знам какво бих правила.. Confused

Пък аз да ви питам, вашите бебоци опъват ли ви корема в странни пози? newsm78 Еее, мойта беба ме шашка понякога! Днес буквално дясната част отстрани на пъпа ми беше изкочила, ама видимо много!И така опъваше! newsm09

# 202
Здравейте и от мен!!!

Честито бебче на МИРОСЛАВА!!!

Да е жив и здрав малкия юнак и да е много ЩАСТЛИВ!

Аз днес не съм в кондиция...едно ми е нервно...и като за капак имам
проблем с дупето - хемороиди и едвам се движа 
Embarassed
Свеки ще вземе малката за уиикенда, така че ще си почивам два дни...

Хубава вечер на всички ви!!!

И МНОГО ЩАСТИЕ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 203
SAILY честита ти диплома и да почерпиш! Hug
Краси ами аз бях на системи доста време и тогава бебо порасна малко ама изостава от август по-прицип. Мен това много не ме притеснява честно казано, незнам защо така съм спокойна newsm78, а и док е доста внимателен и май се презастрахова с тези тонове. Той не очаква да се влошат, а просто да е сигурен, че няма да има изненади. Може би, защото много рзчитам на него и му вярвам, затова съм спокойна.
За стриитр нр ми се говори- имам само по гърдите, а като си спомня как им се радвах като наедряха Embarassed. Винаги съм искала големи Embarassed, а сега съжалявам, защото се нацепиха много

# 204
Здравейте и от мен  Simple Smile  И аз съм изтрещяла днес, никаква работа не съм свършила, само чета по форуми  Embarassed
Сутринта бях на изложението на бебешки стоки в зала Универсиада, поразгледах, събрах един куп брошури и рекламни материали, подаръци и др.глупости. От НУК ми дадоха една хубава голяма чанта тип пазарска и набутах всичко в нея. Дори си харесах едни интересни играчки и дървени неща, които смятам да продавам в моя магазин (освен, че ще си напазарувам за лични нужди  Simple Smile )

От вчера съм бясна - докато съм си купувала витамини в аптеката, някой идиот е забърсал колата ми. Като излязох, имаше една големичка вдлъбнатина на задния калник с жълта боя по нея - таксиджия ще да е. Клиенти да не види 3 дена дано, все по сервизи да кисне!   #2gunfire  А толкова прибрано си бях паркирала...  #Cussing out  Както онзиден и шофьорското огледалце ми счупиха... горката кола, как ще карам бебе с нея. А на всичкото отгоре като се прибрах, няма къде да паркирам, паркинга до нашия вход изпонапълнен с всякакви гастрольори, дето не ги знам кои са.   Запуших един и тръгнах ядосана с корема напред да се карам. А какво ще е като ще трябва и с бебе да разтоварвам колата... не ми се мисли. Ще пукам гуми и ще забивам кирки в ламарините, ако трябва!  #2gunfire  И това е краен софийски квартал след околовръстното...

Сали, честито дипломиране!
Честито бебенце на Мирослава, да й е живо и здраво!

Честито и на именниците, да им се слави името и тежи думата!

# 205
Честито на всички именници да са ви живи и здрави и много да ви радват.А на мама Мирослава пожелавам бързо възстановяване и бебчо много да слушка.

# 206
юлче,бях те питала какъв зехтин ползваш за мазане,сигурно не си прочела Blush

Не съм Blush  Много написано и не ми остава време да чета всичко, карам по диагонал и... пропускам.
Иво не съм го мазала със зехтин, та сега ми предстои тепърва да избирам марка. Дотук разбрах само ,че няма смисъл да се преварява, че трябва да е студено пресован екстра върджин. Предполагам ,че просто ще отидем в Метро и ще избера малко нещо като любов от пръв поглед  Mr. Green

Аз си дезинфекцирах нещата преди да се роди Иво с течността за студена стерилизация направо. Много хубаво стана.

Лили, честит ти малък сладък именник! Честито и на всички останали, които празнуват днес!

# 207
Дан4е, ама голяма кукла таз беба, пу-пу! Heart Eyes

Ето нещо за четене, ако не сте го чели вече Wink:http://az-jenata.com/index.php?page=article&aid=5292

# 208
Момичета влизам да ви разкажа за моето раждане набързо че почти нямам време да седна.
Започвам от там че във 18.00 бях във болницата със контракции на 10 мин. и 4 см. разкритие имах късмет че попаднах на прекрасен екип.Направиха ми всички процедури и във 19.00 бях на системи и се започна истинския кошмар.Немога да опиша какво изживях докато се роди малката принцеса но всичко се забравя и пак бих минала от там заради нея.Във 22.00 ми спукаха водите но шииката не ми се била изгладила и док ми би някакво лекарство но немога сега да кажа какво по едно време се беше отказал да ме гледа как се мъча и искаше да ми направи секцио но аз бях твърдо против макар че болките към 2.00 станаха нетърпими бях решила твърдо да си родя нормално стига бебчето да е добре.За мои късмет във 4.40 сутринта вече имах напъни и със третия напън се роди малката но се наложи да ме цепнат защото пъпната връв и се беше увила около вратлето и точно във 4.50 изплака.Има един период от които не помня ништо защото ме шиха със пълна упоика просто така решиха защото бях много изтощена и доктора реши че няма да мога да издържа и това.Да ви кажа честно не пожелавам такова раждане на никоя от вас и дано попаднете на добри доктори защото аз бях точно при такъв и ще съм му благодарна сигурно цял живот беше неотлъчно до мен и даже не си напреви устата за пари.

# 209
  • Варна
Честито бебе на miro_slava.  Да са  живи и здрави скоро дасе гушкат с татито.

Честит празник на всички именници - Димитровци.

Честито дипломиране на Saily.

Е днес поне доста хубави поводи има.

Дита и аз съм като тебе - днес бях на консултация и акушерката каза че съм имала контракции. А аз й викам не бе - бебето ми се гъзурчи и се протяга затова така. Та оказа се че и аз си имам подготвителни контракции.

Оф тая седмица ми е супер натоварена но поне свършихме повечето неща във връзка с подготовката на бебо. Whistling

Другата седмица щесе хваля и отчитам, а може да остане време и снимки да кача... Rolling Eyes

А за лекцията на сп.9 месеца  и аз ходих. Действително интересна - но то е ясно че все пак повечето неща стават по масата. Разбрах какво съм пропуснала и какво трябва да си търся занапред.

И още нещо - педиатърката не винаги била GP на бебето. Naughty
може да ми се смеете ама аз това не го знаех!!!!

Общи условия

Активация на акаунт