Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Плодолечението, известно още като плодова диета или гладуване с плодове, е алтернативна лечебна практика, която включва консумация на плодове и зеленчуци в продължение на няколко дни до няколко седмици. Този метод е популяризиран от д-р Лидия Емилова и се основава на идеята, че тялото може да излекува различни заболявания чрез пречистване и подмладяване.
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване след "плодолечението"?
-
Какви са полезни връзки, свързани с темата за "плодолечение" и захранване?
-
Какъв е режимът на разтоварване на д-р Емилова?

Борим се заедно срещу килограмите,споделяме си подкрепяме се...защо тогава заедно не върнем прекрасната атмосфера която цареше! Аз съм напълно искарена като казвам,че обичам всяка една от вас и ми липсвате! Чувствам Ви като приятели и усещам приятелско отношение и подкрепа...а не е ли това нещото което всички търсехме и намерихме тук...е мисля че всяка го заслужава и в никакъв случай не заслужаваме да го загубим!Затова...не мисите ли че сме способни да продължим напред ЗАЕДНО и ПОДКРЕПЯЙКИ СЕ или ....аз не съм разбрала и осъзнала сериозността на проблема!!!!

...утре чакам да се похвалиш с успешен ден 

...утре си купувам и започвам процедурата! Мерси
един ден на плод ,на другия яко плюскане до пръсване
възхищавам ви се на упоритостта и волята явно при мен ги няма ,или това просто не е моят начин

Не се предавай!Ти можеш!Ние вярваме в теб!И аз съм като теб,но предаване няма,продължавам смело,докато не си постигна целта!
Яд ме е ,че изпуснах Луната,ама другите ще ги хвана 

опитай се да го направиш както трябва или почини малко и тогава направи няколко дена сериозно... просто решението е само в твоите ръце, обмисли го и се настрой психически било за плодова диета, било за нещо друго и ще успееш все някак ще успееш, разковничето е в теб и ние сме с теб знай го, каквото и да решиш
Върнах се от курса и току що пийнах чайче.Кантара беше благосклонен след лунуването 47.500.
За килата - от 70 на 60 свалих със спорт и смесено ограничено хранене.
После варирах много време от 58 до 60.
Плодуването почнах от 59 някъде. Трудното е задържането според мен и в момента работя по него.
Успех ти желая.Съветвам те да не скачаш от диета на диета ,хвани нещо и го направи както трябва.Може 5 дни да е ,но да е като хората. На добър час ! 
скъпичка добре съм днес.Курсче ала бала.Тази седмица имаше доста бачкане ,но пък и някой ангажименти изненадващо отпаднаха,та не съм се разбила.Даже мога да кажа успях да почина. Аз май като съм по-заета се организирам по-добре.
без теб нищо нямаше да е същото, и без всички вас разбирасе.... значи продължаваме заедно да плодуваме