Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 390
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Чудих се ,чудих дали да пиша,че вече ме е срам да пиша и да се дъня,но прочетох това ,което ми е написала Гери и се стреснах  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Трябваше ми да ми каже някой,нещо такова!Благодаря ти много Гериbouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Та реших да пиша,защото знам ,че този път няма да се издъня,сигурна съм в това,защото съм си набелязала цел и ще я преследвам!Ще се боря докрай и ще унищожа всички пречки по пътя си!

Обичам си ви мнооого плодчета! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

По-късно ще пиша обстойно!  bouquet

# 151

Надя, имам спомен за режима ти, но пак да питам аз за по сигурно  Wink Hug

Повторението е майка на знанието, пък и да не забравя кога започвам hahaha

Гери благодаря за подаръка и се радвам, че се върна. Най ми е мъчно когато някой ни остави  Cry

# 152
Хей.хей,хей...много е яко тука брей:)
Друго си е да се будиш с темата .  bouquet Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquetрадвам се ,че ви има   bouquet
Отговарям веднага за лененото семе .Това ми е диета не диета всеки ден сутрин една чаена лъжичка и вечер преди лягане една ,как ги взимам .Изсипвам съдаржанието на смляното семе в устата си и после измивам с една бутилка вода смисъл преглъщам Simple SmileSimple SmileSimple SmileПонякога невинаги дори взимам една лъжичка мед и тогава водата Simple Smile
Не го правя това с лена само когато съм в луна или екадаши,но тонякога ако съм зверски гладна вместо да наруша луната с друго нарушавам я с лененото семе.
Защо започнах да го пия???????
Защото четох доста за маслата(омеги 3,6,9 рибени и незнам си какви си) и кое колко и защо и колко са полезни ,след това четох как не се усвояват добре изкуствените такива и реших да взимам ленено,а когато ям(без диети) да включа соя и много риба(шримп,и др морско)
Семето ми помага да регулира стомаха ми,но не се чувстваш така като че ли си пил онези гадости дето чак те заболява стомах от тях.
Сладурести ще мина по късно,че свърших всички неща,но пазаруването(гросери) остана Simple SmileБени ето че пак започнаха да падат килцата Winkслед всеки застой е така знам си аз .Важното е ,че дори в застой ....фромата на тялото се променя размерите падат  PeaceДано ви видя всички успешни довечера Hug

# 153
Минавам за малко да запиша успешно начало  Grinning Party Малко по-късно ще пиша по-подробно Hug

# 154
добър вечер,на всички сладуранки newsm53
днес бях успешна и затова съм много щастлива newsm44нямам търпение да дойде понеделни да се претегля.колкото и минусчета да покаже кантарчето ще сам доволна,защото се чувствам добре.и най-важното не сам отпаднала.
много ви обичкам всички newsm51 newsm51
лека нощ и приятна разходка в страната на сънищата Heart Eyes
а на теб гери добро утро!!!  bouquet  bouquet

# 155
  • София
Здравейте момичета. Вече отминава и моя трети ден. Без проблемен.
Само сок и чай. Трябва да призная, че от болка не усещам глад, което е добре.
Интересуваме колко се смъква? Моята цел са 8-10кг.

# 156
  • София
И аз записвам успешен плодов ден-сега следва релакс-ще пийна за ваше здраве и ще бия един мъж-спокойно той си го заслужава  #2gunfire

Лека вечер!  bouquet

# 157
Отчитам успешен плодов -подготвителен за лунна ден.Отивам да  се упражнявам.Цункам ви всички .Лека и приятна вечер. Браво на вас.Много успяващи днес!!!!! Hug
Бени,така като гледам може да ме изриташ рано рано,защото може би ще се наложи да хващам сутринта на обратно.Утре ще се разбере.Цункам те и леко с младежа. hahaha
Гертрудоооооооу ,ила тука.  love001

# 158
 Hug на всички,много бягане имам и не мога да се заседя пред компа и пред хладилника Heart Eyes
Гери,добре си се завърнала,bella   Hug
Фрози,Миранди,ма*а и и луна,не мож я оправите май...Душите,намаляваща,наедряваща...даже и да се килне,пак глад...тъй че кво значение има Thinking Като си гледам разграфеното до края на годината лунуване и екадашито май няма смисъл от плодуване newsm78Майтапа на страна,ама аз откак лунувам поне не дигам кг...иначе уж плодувам  Heart Eyesтова за инфо Hug
Албенче,дай таз рецепта насам с мъжкото месо #Crazy Mr. Green Heart Eyes
на всички останали пожелавам минуси на кантара утре  bouquet

P.S.:Миранди,като дойде време за мерките свиркай ,че все в последния момент се усещам Party
Пък и май ще вдигна малко летвата,щот компанията с мойта височина по-малко килца искат да носят.....чудя се още newsm78 А,и поканата за кафето още важи  bouquet

# 159
Отбелязвам успешен ден, а сега отивам, защото съм вери вери  Tired Tired Tired Tired Tired

Гушкам ви силно всичките  Heart Eyes

# 160
Като си гледам разграфеното до края на годината лунуване и екадашито май няма смисъл от плодуване newsm78

Ей това е яко  Joy hahaha Joy

А ако е намаляваща луната се слабее по лесно, ако е нарастваща е обратното  Peace

# 161
# 162
Яко не яко,това е....ние да не сме яки..... Mr. Green
Ми така де.....един курс 15 дни плодуване половината е луна,единия ден само на въздух и то мина .....Чак забравих кой ден ми е днес..

# 163
А,да...и
Календар на постите
През този лунен месец се пости в сряда и петък
. No comment  Joy hahaha Joy

# 164

Гълъбици Хубавици Hug
При мен е празник и аз си мисля за вас Simple Smile
Алби леко с мъжо,(знам си аз че вече му пращят кокалите на момака ,но нейсе Crazy)
Джиото аз за Луната четох на няколко места ,че хората са си го измислили това за намалящата и нараставаща ,а истината било че от местопложението зависи и бла,бла,но 2 и 4-та фаза са смъкващите килограми и подходящи за гладдддддд #Cussing outА иначе аз вече подготвям луната първи ден утре истинска луна и после още един Wink
Миранди знам си аз ще си успешна само дето се чудеше как и що Simple SmileЦунки
Малкото Шило,къде си бе ?тези задачи те стопиха теб Simple Smile
Момичета нямам много време да пиша ,че мъж ми ме чака навън ...заминаваме на парти,но реших по случай празника да постна една снимка тук направо Simple SmileХем мен да видите кво правя с килата Simple Smile))хем костюма ("ших си го сама ")...верно го ших сама  bowuu

лека муцунки утре се завръщам Simple Smile newsm51

Общи условия

Активация на акаунт