Има ли мами за юли 2008?

• 22 795
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Аз лично мисля да кажа, ако живот и здраве всичко върви добре около коледа, като подарък за празниците. Тъкмо до тогава ще съм в края на 3-я месец. Само на най-близките 2-3 човека може да споделя по-рано.
А мислили ли сте по въпроса ако са близначета. Каква двойна радост А?А?А??А Страхотно ще бъде.  Laughing
Вие къде ходите на преглед? Има ли някой който ходи в МЦ Закрила??

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 19:02 от Kokolin@

# 166
Аз лично мисля да кажа, ако живот и здраве всичко върви добре около коледа, като подарък за празниците.
И аз за същото нещо си мислех Grinning Предчувствам, че по Коледа ще има много зарадвани  Laughing

# 167
  • София
Здравейте момичета  Hug
Ще помоля desislava_87 , Aelia , ission да ми дадат повече информация да ги запиша Wink Термин, възраст, град поредна бременност Wink

А, papeto- моля  първо да се регистрира  Wink после и инфото.

Добре дошли на новите мами Hug

За казването, аз знам, че не е добре да се крие  Rolling Eyes А това с , до 3-тия месец, според мен е защото до тогава не е сигурна работата  Rolling Eyes те и АГ-тата тогава записват бременноста.

# 168
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови кандидат-мами в юлския отбор Laughing? Аз още не съм ходила на лекар (ще го направя в събота), но след 3 различни положителни теста, вече съм убедена, че този месец вълшебството се е случило.

Саксофонче, радвам се, че те виждам тук Heart Eyes. В Искам бебе се чудехме къде се изгуби, а ти тук се спотайваш Joy. Много се радвам, че ще бременеем заедно.

Лека вечер от мен Hug. Аз сега се захващам да ви изчета Grinning

# 169
След като изчетох цялата тема, май е редно да се представя малко по-подробно. Казвам се Наталия, на 30 год. съм, имам момченце на 2 год. и почти 2 месеца. Според калкулатора в Зачатие, терминът ми би трябвало да е на 18 юли 2008 год. Ох, нямам търпение да дойде събота, за да отида на лекар и да разбера наред ли е всичко. Дано се види точицата и да си е на мястото, а ако чуем и сърчице ще е просто чудесно.

# 170
  • София
Астарта   Hug добре дошла, записах те Peace

Някой ако съм го забравила или съм объркала нещо да казва Wink

# 171
  • София
Моми4ета,аз утре съм на лекар,да видим какво ще ми каже,но се 4удя нали няма да е рано да види заветната то4ица,а и сърде4ната дейност кога се долавяше.Втора бременност ми е,но все едно ми е първа,нищо не помня за тези неща Thinking

# 172
  • София
извинявам се за тази тема която съм вписала просто не видях че си имаме тема вече от вълнение Simple Smile
може да ме пишете и мен вече към списъка термина ми е на 08.07.08
успех на всички мами Hug

# 173
  • София
desislava_87   кажи си годините, град и коя бременност е  Wink

Руми_ виж шеста седмица Wink

http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=2131415396

# 174
  • София
десислава 20 г пловдив, те ми е трета но имам два спонтанни преди това така че можем да я пишем първа или както прецениш

# 175
здравейте,и аз да се разпиша с термина-01.07,лекаря каза че има вероятност и малко по-късно,но това е официалния,аз пия само фолиева киселина-витамините мисля да ги оставя за след 5 месец.

# 176
Добро утро, момичета  Grinning
Току-що си направих тест, пак Шуър Чек. Е, вижда се някакво подобие на черта, но е мнооого бледо, по-бледо е от вчера даже. Та това е от мен за днес, още 5 дена ми остават до цикъла Mr. Green

# 177
Присъединявам се към отбора: термин 2 юли!
 Hug

# 178
  • Сливен
Здравейте и честито на всички и от мен !!!
Според моите изчисления би трябвало да се гушкаме на 11.07.08 но ,все още не съм ходила на лекар .

# 179
Ехееее колко нови юлски майчета се появиха  smile3501. Страхотно. Честито на Астарта, Руми, desislava_87, didi_mr, gan4eva и marieta_78  welcome много се радвам за вас и с вас. Ще си бременеем и ще ни растат тумбачетата заедно  pregnant. Хе хе хе. Гледам се заформихме доста майчета с малки дечица. Все ми се иска да ви питам. Аз честно казано се питеснявам как ще се справям с вдигането да 10 килограмова си дъщеричка и бременността. Дано всичко  е наред.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт