Има ли мами за юли 2008?

• 22 795
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • непостоянно
Добре дошли на всички нови мамчета и от мен Hug Лека бременност и здрави пухкави бебоци през юли  bouquet(а може и юни или август Wink)

......Хе хе хе. Гледам се заформихме доста майчета с малки дечица. Все ми се иска да ви питам. Аз честно казано се питеснявам как ще се справям с вдигането да 10 килограмова си дъщеричка и бременността. Дано всичко  е наред.  newsm10

Ох, Коколина, и аз си го мисля как ще става това упражнение. Мойта щерка тежи 14-15 кг. Crazy Ама все някак ще се справяме Laughing

# 181
Ами срам-несрам, току що видяла двете черти (всъщност 4 черти, ако трябва да сме точни) се присъединявам към вас!  BlushНали не ме свърта!  Mr. GreenСега ще звънна да си направя час при доктор, дано всичко е наред и яйчицето да е където трябва!

Астарта и Саксофон, радвам се, че виждам! Саксофон, мерси за снимката! smile3525

# 182
  • София
Kokolin@, аз се притеснявам и за вдигането, но и за много други неща. Как ще спят заедно, Марти се буди няколко пъти през нощта, а живи и здрави и малкото ще е така, как ще ги разхождам, как ще ги храня. През юли, Марти ще е на 2 и се надявам да е станал по- самостоятелен, но ще видим. Важното е да си живи и здрави пък ще се оправим някакси.

# 183
  • София
Kokolin@ , аз смятам да ходя в Закрила , защото там се осигурявам допълнително.Може би другата седмица ,защото тази ми е невъзможно.

# 184
Хе-хееее Patishonka. Хайде честито и на тебе. Тъй като си чета по навик темите в Искам бебе (така си свикнах вече 3-4 месеца), та разбрах за теб и още други щастливки, видели двете чертички. Ама при теб щом са четири чертите да не се окажат близначета?!?!?! Ха ха ха ха. Дано бебчето расте здраво и голямо и всичко да е наред.
Ивончето и elen@. Мойта дъщеричка от 3-тия месец си спи по цяла нощ, с изключение на моментите когато растат зъби или е болна, но по принцип е спокойно дете. Само се притеснявам, покраи грижите за нея да не навредя себе си и на бебето. Тя още не е проходила, разхождаме се с количка, която уж е лятна и би трябвало да е лека, но като цяло пак си тежи. Опитвам се да не я вдигам и в къщи се разхождаме за ръчичка, но да видим до лятото дано порасне и стане поне маааалко самостоятелна.
kami_ch  аз сега за първия преглед съм си насрочила час при лекарката, при която раждах преди година, т.е. на частно (щото Томова от Закрила ме наплаши, че не можело втора бременност след секцио преди да са изтекли 2 години). По-нататъка мисля да ходя в Закрила, че поне изследванията са безплатни. Само, че то там има само 2-ма лекари Томова и Маринов. Преди 2 години имаше една готина докторка Мартинова, но тя е в майчинство и се чудя сега при кой да ходя. При Томова съм ходила и не ми допадна много, а при мъж гинеколог ми е неудобно да ходя. Ни така ни иначе??!?!? Най-много да изчакам 2-3 месеца, и като дойде време за коремен УЗ, тогава да ходя при Маринов. Ама аз какво се разписах. Хайде почивайте си и си похапвайте каквото ви е по вкуса  newsm22.

# 185
  • UK
Надявам се , 4е има още място в списъка за Юли!!!! Hug

Аз видях двете 4ерти4ки още преди 2 седмици, но исках първо да се уверя, 4е вси4ко се развива нормално. Днес бях на лекар и се вижда малкото боб4е- 5.5.мм но си има ве4е тупкащо сър4ице!!!!

Казвам се Марина , на 30 години съм и живея в Лондон. Това ми е втора бременност ( първата беше неуспешна Sad) и много се надявам на 8 Юли 2008 да си гушкам здраво и пухкаво беб4е!.  Много целувки на вси4ки и наи-леката и красива бременност ви желая! Hug

# 186
Здравейте!И аз съм от юлските мамчета  LaughingСпоред календара тук терминът ми е за 11.07.Много съм щастлива,защото това ми е първа бременност.Забременях след 1 година пробване чак,но все пак стана.Мислех по едно време,че е невъзможно,но стига да има вяра човек-ставало Laughing
Искам да ви питам-наистина ли било вредно ходенето на видеозон?Или ако може -колко пъти е допустимо?
Пожелавам лека бременност на вси4ки  Heart Eyes

# 187
  • София
Kokolin@ и на мен не ми допада Томова , но Маринов ми се стори много внимателен,та смятам при него да ходя. Пред вид годинките ми , предполагам ,че ще се наложат повечко и по-специални изследвания ,а нали в Закрила си имат лаборатория и няма да се налага да обикалям лабораториите на София Simple Smile

# 188
  • непостоянно
Коколина и Елена, бих искала да ви уверя, че вашите дечица до лятото ще са много порастнали и променени Grinning Не само, че ще бъдат много по-самостоятелни, но и ще искат даже да ви помагат Mr. Green

fantalina, Ултразвуковото изследване (сиреч видеозонът) НЕ ВРЕДИ! Това са митове. Виж тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195748.0
А тук можеш да прочетеш повече: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/674/68/

bouquet  bouquet  bouquet

# 189
  • непостоянно
Забравих ooooh! да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ на новозаписалите се мами Hug  bouquet Hug Леко бременеене и здрави бебчета Heart Eyes

...... Най-много да изчакам 2-3 месеца, и като дойде време за коремен УЗ, тогава да ходя при Маринов. Ама аз какво се разписах. Хайде почивайте си и си похапвайте каквото ви е по вкуса  newsm22.

Коколина искам да те питам какво имаш в предвид като казваш, че след 2-3 месеца ще ти дойде време за коремен УЗ Thinking newsm78
Моят доктор и през първата бременност и сега никога не ме е гледал на вагинален УЗ да речем.  Naughty Още от най-ранна бременност си ме гледа само на коремен УЗ Mr. Green

А колкото до хапванетооо Embarassed ами аз непрекъснато си мисля какво да си измисля за мезене Blush Blush Blush Мисля, че и факта, че спрях да пуша си казва думата Crazy Замествам цигарите с храна ooooh! Пък къде ще му излезе краят...незнам Mr. Green

# 190
  • София
Ох,про4етох за цигарите и ...... smile3538,сега съм в процес на спиране,но нещо не ми се отдава.С Марио не успях да ги спра и си подпушвах по 1-2,но сега съм решила твърдо,сега ако не ги махна-няма кога.Ина4е днес ходих на лекар,видя се ембрионалното сак4е(около 2 мм.),записаха ме,назна4иха ми изследвания и утре ще ходя да си ги направя,казаха ми да пия само фолиева киселина и на 10 декември съм на консултация да 4уем и сър4ицето Praynig,направо ще издивея до тогава.А пък акушерката ми смята термина за 15 юли,а на калкулаторите аз си го смятам 14-ти,но мисля 4е е все тая 1 ден не е проблем.
Хайде и от мен добре дошли на новите юлски мами  bouquet

# 191
  • София
Искам да ви питам-наистина ли било вредно ходенето на видеозон?

Не е вредно в никакъв случай! Naughty Аз с първата си бременност ходех всяка седмица, сега предполагам, че ще е същото.

kami_ch
, доколкото знам, БХС, задължителен за всички, особено за жените над 35 се прави само в Майчин дом, така че пак ще ти се наложи да се поразходиш. Simple Smile

Е, Руми, браво! Значи сигурно и аз утре ще видя нещо. Моят термин също е за 14 юли.

# 192
Ина4е днес ходих на лекар,видя се ембрионалното сак4е(около 2 мм.),записаха ме,назна4иха ми изследвания и утре ще ходя да си ги направя,казаха ми да пия само фолиева киселина и на 10 декември съм на консултация да 4уем и сър4ицето Praynig,направо ще издивея до тогава.
Ама как така???!!?! Аз си мислех, че в четвъртък ще чуем сърчицето на бебчо. И аз съм с термин около 14.07. Уффф. Е какво да правим? Ще чакаме.  Crazy

# 193
Здравейте, момичета!
Благодаря за топлото посрещане.
Патишонка, много се радвам, че ще си правим компания и тук. Тази седмица наистина е много късметлйиска.
Коколина, аз си мисля, че не е рано за сърчицето. Само че на такъв ранен етап ще се чуе само с вагинален видеозон. Знам, че с коремен се чува по-късно и зависи и от дебелината на коремната стена.
По въпроса с вдигането на дечицата, и аз съм изправена пред същия проблем. Моят син е над 16 кг и най-обича да се борим и да го премятам като го преобличам. Направо не занм как ще се справям с този момент. Иначе аз все още нямам абсолютно никакви признаци, че съм бременна, освен че ми се доспива на работа ужасно много и едва се контролирам да не заспя на бюрото. Иначе никакви "бременни" признаци.

# 194
  • София
Ина4е днес ходих на лекар,видя се ембрионалното сак4е(около 2 мм.),записаха ме,назна4иха ми изследвания и утре ще ходя да си ги направя,казаха ми да пия само фолиева киселина и на 10 декември съм на консултация да 4уем и сър4ицето Praynig,направо ще издивея до тогава.
Ама как така???!!?! Аз си мислех, че в четвъртък ще чуем сърчицето на бебчо. И аз съм с термин около 14.07. Уффф. Е какво да правим? Ще чакаме.  Crazy
Незнам,така ми каза лекарката и аз се надявах днес да го 4уем,но.....

Общи условия

Активация на акаунт