Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
Какви са симптомите на ранна бременност?
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната доза фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност?
Симптомите на ранна бременност могат да включват умора, гадене, повишен апетит, непоносимост към определени миризми, често уриниране, болки в гърба и гърдите и закъснение на менструацията. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Участниците споделят различни симптоми на ранна бременност като гадене, умора, подуване на корема, горещи вълни, промени в модела на косата и зацапване. Те също така споменават спад в телесната температура и различни резултати от тестовете за бременност с урина и кръв.
-
Какви са препоръките на лекаря за началото на бременността?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност и какви са мненията за приемането на витамини по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранна бременност и кога е подходящото време за първи преглед при лекар?
То баща ми се зарадва, но майка каза, че сме били избързали. Доста се разочаровах от реакцията, да си призная. Но пък после казах и на брат си и семейството му, от сърце се зарадваха и ми честитиха и ми мина лошото настроение 
Особено на Бухтичка много се радвам, с тези потъмняващи черти 
Ще има да дремя на бюрото... ужисссссссс, не ми се мисли!
. И това при положение, че знае, че ние искаме второ дете от една година. После започна да се чуди как ще се справим с две малки деца, щяло да ни е тясно и т.н. Обаче аз не й обръщам много внимание, защото знам, че тя се притеснява за мен ужасно много и я е страх от раждането, затова и реагира така.
. И това ме кара да си мисля, че на шефовете няма изобщо, ама изобщо да им хареса новината. Много се притеснявам от момента, в който ще им кажа. А този момент май ще е скоро, защото започвам да усещам разни неразположения, които няма как да скрия, пък и цигарите спрях и ще им направи впечатление.
и сега въобще не и казах, брат ми май и е казал ама тя си мълчи
от никой

А ако знаете за какви смешни реакции на родители съм чувала