Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 969
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Не се стърпях пак да пиша, но просто Ема е много сладка разкошна снимка!!!
А какво е това аз ще купя на тебе подарък пък ти на мене - дайте да решиме как да стане.  Подаръка да е около 10-15 лв.
Първи вариант да се напише на опаковката името на детето си (и Дядо Коледа бърка вади чете Мариса (например) и аз отивам и тегля от купа име на дете което да го получи. Става ли така?  newsm78 Малко сложно ама като ще е размяна - или
Втори вариант - даваме му списък с децата той вика първото бърка и каквото извади такова - така май ще стане по бързо и децата няма да се объркват кой ги вика, така ще са си от Дядо Коледа, но така няма да знаеме от кой ни е подаръка, освен да си напишете на кутиите имената на мамата и на детето. И като го отвори майката да си види от кой е. Май така е по добре вие какво ще кажете!!!

Аз съм за втори вариант! Grinning

# 91
  • София
Не се стърпях пак да пиша, но просто Ема е много сладка разкошна снимка!!!
А какво е това аз ще купя на тебе подарък пък ти на мене - дайте да решиме как да стане.  Подаръка да е около 10-15 лв.
Първи вариант да се напише на опаковката името на детето си (и Дядо Коледа бърка вади чете Мариса (например) и аз отивам и тегля от купа име на дете което да го получи. Става ли така?  newsm78 Малко сложно ама като ще е размяна - или
Втори вариант - даваме му списък с децата той вика първото бърка и каквото извади такова - така май ще стане по бързо и децата няма да се объркват кой ги вика, така ще са си от Дядо Коледа, но така няма да знаеме от кой ни е подаръка, освен да си напишете на кутиите имената на мамата и на детето. И като го отвори майката да си види от кой е. Май така е по добре вие какво ще кажете!!!

Аз съм за втори вариант! Grinning
И аз си мислех за втория вариант, като по-удачен.

# 92
  • София
И аз съм за втория вариант.

# 93
  • София
И аз предложих втория - просто имайте предвид да сложите картичка с подпис от кого е подаръка, напр.
  santa2 Весела Коледа, мило приятелче! С най-хубави пожелания за теб от Константин на мама Rumya  santa2 , слагаме го в торбата и дядо Коледа го тегли и дава на когото му е късмет. Предагам подаръците от клуба да отпаднат, вие какво мислите?

Ели, благодаря за инфото, записах се.

Калия, радвам се, че се разписа, Неличка много порастнала, сладураната!

Аз днес стартирах с коледния пазар - първият подарък засега е основно за мен  Crazy - поръчах всичките 6 излязли книги за Хари Потър, а 7-та ще е подарък от издателството, когато излезе през декември.

# 94
  • Плевен
И аз съм за втория вариант за подаръците и подкрепям предложението на Руми за картичките  Grinning.

Руми, как можем и ние да се сдобием с тази промоция на книгите?

# 95
  • София
Люси, от сайта на издателите, виж ето тук. даже са удължили срока до 13-ти.

# 96
  • Плевен
Люси, от сайта на издателите, виж ето тук. даже са удължили срока до 13-ти.
Благодаря много   bouquet!
Лека и спокойна нощ на всички ви!

# 97
Simple Smile Как само се сърди Ема Simple Smile И колко е щастлива на снимката, където подава солетка на Мама. Голяма сладурана е.

И аз съм за 2-рия вариант за даване на подаръци.

Лека нощ на всички. Вече имам  компютър в работата - така, че ще си пиеме заедно кафето и чая всяка сутрин Simple Smile

# 98
Добро утро момичета.
Днес аз сервирам:

# 99
  • Варна
А н и, чудесно си го сервирала  Peace мммммм, веднага се възползвам.

От оня ден Макс иска да се храни сам - иначе крещи и не ми дава да му дам нищо в устата  Mr. Green Оказа се, че се справя чат пат детето, с 3-4 петънца минава храненето - та има надежда да ги преодолеем и тях. И 2 дни наобед заспива сам. Ако вземе да казва за памперса и преди а не след  Mr. Green - ще си имам едно наистина пораснало момче  Heart Eyes

А с тоя Ла Редут.... ми изяде мъжа ми главата за едни блузи Адидас  Crazy а картите ни се оказа, че не вървят Благодарение на мама Ели и мама Миленка, на които благодаря, че ме светнаха, що не става плащането и сега да видим как ще му ги доставям  Rolling Eyes

# 100
  • Варна
Танче 79 разпиши се, виждам че четеш  Mr. Green

# 101
  • Бургас
Изхващахте ме ей  Grinning. В отпуск съм тази седмица и най-накрая намерих време да вляза да ви видя какви ги вършите.  Страшно се изненадах да видя Жасмина с актуална снимка на първата страничка - не знам чия е заслугата, но мноооого благодаря. Нямам много време в момента, опитвах се да чета, само набързо ще ви кажа, че сме добре, Жасмина говори вече почти всичко, малко си наглася думите, но водим диалог, казва си какво иска / с изключение на гърнето/, пее и танцува много смешно - в общи линии всички песни са " зайченцето бяло" само мелодията е различна. Опитва се да говори за себе си в трето лице, много е сладка като каже " Шасито ..." - разбирайте Жасито. Сега разговарят с баща си на гърнето - " Шасито се'на, пиш-пиш, дидя" / Жасито седна, ще пишка и ще ходи на разходка / - това брои ли се за изречение?
Оставям ви за сега, ще пиша после пак, целувки на всички порастнали дечица - не мога да повярвам колко са големи вече ...

# 102
Здравейте

набързо да се разпиша, защото пак имам страшно много работа  Tired

Пастичка, Ема е бонбон! Толкова е сладка и фотогенична!

Да си кажа мнението за гледането на телевизия от малки деца - аз съм много против и не позволявам на Килиан да гледа, на Георги само събота или неделя и то не всяка. Ако се поровите в нета - има много инфо за това, например http://www.roditeli.info/family/materials/telev/.

За La Redoute - поръчвах си два-три пъти от там, но повечето неща са истински боклуци - сега като получа брошурка с реклама и подаръци, въобще не я отварям, а заминава направо в коша. Дрехите така ми стоят в гардероба - нито един път не съм ги облякла  Sad.

Килиан има напредък с гърнето - по цял ден е сух (даже и през нощта, но не винаги), но не си казва, ами чака аз да го сложа на гърнето. Сега трябва да го науча да ми казва. Мамчета, кажете как научихте децата да си казват или да показват (тези, които са махнали памперса).

Айде, оставям ви, че направо не знам от къде да я почвам  Tired.

# 103
И аз съм набързо...ама едвам гледам,че тая нощ имахме "динамичен екшън"/аз бях на тръни заради ваксината на Иво,че вчера най-накрая му направихме ДТК-то,а той баткото ме изненада-повръщайки/...и сега съм полужива/дано се отвори някоя пролука за сън,че до довечера незнам как ще устискам
Но само да кажа на Калия,че много се радвам,че е пак сред нас...Неличка е страшно пораснала и е много красива.... Heart Eyes Hug  bouquet
Танче,ти също ни липсваше-дано имаш време да се разпишеш поне още няколко пъти през отпуската...а нали си знаеш-искаме снимки на чаровната ти щерка...а ако и мама Ники и Сисито видите-напомнете им и на тях.
За снимките на Ема и аз да се присъединя в отбора на очарованите......невероятна е..........и фотографа -също...
На всички Ви пожелавам успешен и усмихнат ден......
И моля Ви пишете/че ако не успея да подремна,поне с вашите писания да се ободрявам/

# 104
Здравейте мами и сладки малчугани!

По въпроса за партито - и аз съм за втори вариант и за предложението на Руми  Naughty  До тук изказаните мнения са за втрои вариант, така че сега остава да определим цената, а аз също мисля подаръците от клуба да отпаднат. А Анна и Stryper по същия начин може да вземат и за големите деца, само че те трябва да са надписани вече за кого са, че да може дядо Коледа да не ги обърка с подаръците за малките.

Мерси за инфото за Ла Редут, но нещо почвам да се разочаровам .....

Браво на Жесито, нали ни е първото май-ско съкповище! Hug

Люба, дано Сами вече е добре и не е гадния вирус!  Praynig Против повръщане ми каза педито - кока-кола или пепси разредени с вода, аз бях така  #Crazy, но било стара изпитана рецепта.

Руми, браво на теб - започнала си с коледните приготовления! И аз нямам търпение да си сложим коледните украси и да започнем с коледните покупки!  Heart Eyes

Днес ще имаме родителска среща в детската градина, че до миналата седмица ОДЗ-то стачкуваха и беше пълна анархия и никой нищо не знаеше.

Хубав ден и  Hug на всички малки дупаранки!

Общи условия

Активация на акаунт