ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИМАР!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ВЕЧНО ВЛЮБЕНА,ШЕФА ДА НЕ ТЕ ПРОПУСНЕ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА
И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!
Много здраве и късмет!
Жасмина -си е направо като кака,детето даже трите имена си казва,браво!Жули бърбори,но още едалеч от тия висоти,името си не иска да каже,а с хитра усмивка отговаря-татти,като я питаш как се казва.Иначе и тя най-обича да пише-рисува-драска,разглежда бебешки списания и каталози,това е супер удоволствие.Заиграва се и с играчки,обаче като докопа стирката,гледай какво става,подрежда с нас масата и носи нещата..Почти всички думи повтаря,някои са определено неразбираеми,но важно е желанието.. 
Миа също показа хубави снимки,но предишните не отстъпват на професионалните.

, но все пак
...). Благодаря на Руми за снимките от Хелуинското парти, така успяхме и ние да се пренесем (макар и виртуално) там. Косьо е много добре дегизиран, особено със сладкото около устата
, а тиквите са майсторски изработени.
за него от Сиси. А за дон Тони не знам какво да кажа.
Не знам Духи как се чувства в края на всеки ден. Аз бих била като изцеден лимон и не бих издържала дълго.

, понякога ей така седи си и като ме хване за косата, направо сълзи ми изкачат, не знам защо е тая агресия и нищо не помага. 

И се разписвай по-често!То срамота и баба имаш и пак 

Вчера стоеше с мен докато четях темата и се радваше на всяко детенце, а като забеляза скачащото пиленце настана луда радост

, понякога ей така седи си и като ме хване за косата, направо сълзи ми изкачат, не знам защо е тая агресия и нищо не помага.
Вчера стоеше с мен докато четях темата и се радваше на всяко детенце, а като забеляза скачащото пиленце настана луда радост