Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 927
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИМАР!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ВЕЧНО ВЛЮБЕНА,ШЕФА ДА НЕ ТЕ ПРОПУСНЕ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА  Heart Eyes И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!

# 181
  • София
Честит рожден ден, Имар! С най-хубави пожелания!

Vif, честита годишнина! Пожелавам ти много романтика в днешния ден!

Сиска, да беше сипала по едно за лека нощ, къде се спотаи?

# 182
Честит рожден ден на Имар и Калия/на патерица/!!   bouquet  bouquet Много здраве и късмет!
Виф-честита годишнина,вярвам,че мъжа ти ще те изненада приятно.Мнооого любов и топлина ви пожелавам!
Хриси и Тери ми напълниха душата,особено клипчето на Хриси-душичка  Heart Eyes Жасмина -си е направо като кака,детето даже трите имена си казва,браво!Жули бърбори,но още  едалеч от тия висоти,името си не иска да каже,а с хитра усмивка отговаря-татти,като я питаш как се казва.Иначе и тя най-обича да пише-рисува-драска,разглежда бебешки списания и каталози,това е супер удоволствие.Заиграва се и с играчки,обаче  като докопа стирката,гледай какво става,подрежда с нас масата и носи нещата..Почти всички думи повтаря,някои са определено неразбираеми,но важно е желанието.. Grinning
Сиске-браво ,душата за шопинга,олекна му вече нали вече Чемширов?Или като му олекна портмонето,съвсем му натежа на него.. Laughing

Пастичке-невероятни снимки,тооолкова е фотогенична тая Ема..пу пу  Crazy Flutter Миа също показа хубави снимки,но предишните не отстъпват на професионалните.
Прояде ли Ема?
Тук вали дъжд,няма сняг..

# 183
Честит Рожден Ден, Имар! Бъди много щаслива и обичана. И нека 2-та ти мъже много да те слушат и радват.

Аз писах сутринта, но съм забравила да го публикувам.

Виф, Честит празник! Сигурна съм, че мъжът ти няма да го забрави. Бъдете много щастливи заедно, обичайте се и преодолявайте трудностите рамо до рамо.

Жасминка е много напред и от нас. Даже си казва трите имена! Криси не знае дори първото. А когато го попитат коя съм аз отговаря - бабооооо.
За него аз, Макси и бабите му са бабооо. Нещо смесено. Тате и деде ги казва съвсем точно.

Много е хубаво клипчето с Хриси. Как хубаво казва как правят животните.

При нас всичко замръзна. Децата бяха около един час навън и се пързаляха с шейни. Криси само ревеше да го изведем отново, но нямаше кой. А Макси искаше да гледа детски.
Само при нас ли вече валя сняг?  Преди около месец не можехме да излезнем една неделя, тъй като заваля сняг и стоя само 1 ден.

Когато прочетох за задръстванията, виелиците и спа. Толкова много ми се приходи. Но в момента предпочитам да си почивам и да се наспя хубаво.

paizy, дано започнеш работа след Нова година. И дано дадат Коледни премии на мъжа ти. Аз се чувствах по същия начин. Още малко и положението ще се промени.

Крейзи и гвендолин май не са писали от много отдавна.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 184
Добро утро,

Сервирам ви кафето и чая                                     

и нещо за закуска  Wink

Честит рожден ден на Имар!Да бъде много обичана и още повече глезена от двамата си мъже!   bouquet

Честита годишнина на Виф. Нека винаги сте толкова усмихнати, лъчезарни и много, много да се обичате и да си помагате.

Честито на патерици и на Калия. Пожелавам и да бъде много щастлива! Неличка да я прави най-гордата и радостна мама! Радвам се, че се е разписала и дано има време да го прави по често.

Честито и на всички, които имаха поводи да празнуват последните дни. Да са здрави, да им се случат много хубави неща и да изживеят още повече приятни емоции.

Честито бебче Виктор на Mcheuz!Да е живо и здраво и много да ги радва!

Ние малко се позагубихме, но ми е трудно да насмогна с всичко. (Люба радвам се, че си се сетила за нас) Малката е станала такава хала, че трябва да е под непрекъснато наблюдение, иначе е овършала цялата къща. И въпреки, че сме с баба почти през целия ден от пустата работа и малкото човече не мога да се включа въобще. Отварям да чета темичката и в следващия момент Сиси нахлува в стаята и почва да бърника по бюрото или иска да я взема, или пък започват да ми звънят телефоните и до там. Днес станах в 6 часа и първата ми работа беше да си дочета темичката (снимките ще ги доразгледам по-късно) и да драсна няколко реда.  Simple Smile
Всички деца са толкова пораснали и са много хубави. Есенните снимки на Тери, Ивчо, Мия (последните й снимки са невероятни) и Ема са разкошни. (Пастичка все се каня да те питам с какъв фотоапарат снимате. Аз знам, че не е само от него, Ема има невероятно излъчване  Heart Eyes, но все пак  Simple Smile ...). Благодаря на Руми за снимките от Хелуинското парти, така успяхме и ние да се пренесем (макар и виртуално) там. Косьо е много добре дегизиран, особено със сладкото около устата  Grinning, а тиквите са майсторски изработени.
Румката е много пораснал и вече ходи на градина. Браво на него (само да не бяха изпълненията на лелките, които много ме ядосаха). Специални  Hug за него от Сиси. А за дон Тони не знам какво да кажа.  Heart Eyes Не знам Духи как се чувства в края на всеки ден. Аз бих била като изцеден лимон и не бих издържала дълго.
Снимките на Катя от Майорка бяха впечатлителни и някои от тях доста романтични. Килиян е голямо момче, вече знае много неща и е доста напред с материала.

Цитат
Тази вечер сварих Божана да "вечеря" заедно с котките в банята  и понеже ми бяха заети и двете ръце и не можах да и измъкна изварата от ръцете и тя умря от смях и тъпче на вътре.Докато сеньор Чемширов благоволи да дойде тя я изяде
Сиска, ще ме умориш с постингите си. Laughing Голяма сладурана е станала Божи. Да я нацелуваш от нас. Дано скоро успеем да ви видим. Радвам се, че Надя се върна. Моята щерка, май и тя ще става любителка на котките.
За сега толкова от мен, че трябва да подхващам ДДС-то. По-късно, ако имам време ще ви покажа Сиси като шаферка.
Прегръщаме ви и ви целуваме. Много ни липсвахте. newsm76

# 185
  • Бургас
Добро утро и от нас.
Честит рожден ден Imar, бъди щастлива и обичана от всички!
Vif, честита годишнина, желая ви още дъгли години уважение и семейно щастие!
Жасмина спи боса, опитвам се да и слагам чорапи, понеже спи задължително отвита,но настава война " Пляпа, пляпаааа" и докато не се събуе не мирясва.
Абе вие защо не спите по нощите ... вчера цял ден почти никой нямаше, писали сте посред нощ.  Wink
Ей как ви завиждам на шопинг терапията ...
Жасмина не хапе вече, но как ме скубе  Cry, понякога ей така седи си и като ме хване за косата, направо сълзи ми изкачат, не знам защо е тая агресия и нищо не помага.

# 186
  • София
Добро утро!

Ау, Танче, значи вие сте в по-голямо приключение и от нас - Константин изобщо не дава да го завивам, бойкотира от есента и чувалчетата  Rolling Eyes та си спи незавит, въпреки неспирните ми опити да го позавия когато е вече дълбоко заспал... но поне не протестира с/у чорапите или пижамите-ританки  Crazy

Ние мислим днес да ходим на "Котаракът в чизми" в 199, някой гледал ли го е?

# 187
Добро утро Simple Smile

ИМАР, честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов и късмет!

И аз слагам Никола да спи бос. Но снощи влизам да си лягам и какво да видя... детето се позабавлявало доста преди да заспи - чаршафите на топка, той си съблякал спалния чувал и заспал гол и бос  Mr. Green
Аз пък нещо съм с хрема и с болки в гърлото, та ми е малко криво от този факт. Дано само Ники не се разболее  Praynig

Виф, честита годишнина! Пожелавам ти много любов и семеен уют. Да сте много щастливи и да се обичате   bouquet

Хайде, ще изчезвам, че дребния само ходи да отваря спалнята и сочи баща си с пръст, че още спи!

Пожелавам ви много приятни зимни усмивки  Hug

# 188
  • Велико Търново
Добро утро,мацки Heart Eyes

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,ВИФ!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ,МНОГО ГОДИНИ ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С ХАРМОНИЯ , УВАЖЕНИЕ И ЛЮБОВ!НЕКА ВСИЧКИТЕ ВИ СЕМЕЙНИ МЕЧТИ ДА СЕ СБЪДНАТ!

Ние мислим днес да ходим на "Котаракът в чизми" в 199, някой гледал ли го е?

Ако,продължиш да ме дразниш с вашите мероприятия няма да видиш среднощно уиски от мен Mr. Green/Като се върнете ще разказваш Peace

Ники,чакаме снимки на Сиси NaughtyИ се разписвай по-често!То срамота и баба имаш и пак Heart Eyes

Кабранска,Ира,Гвен,Крейзи пък тотално ни отсвири и другите мами,айде разпишете се :peace:

Мимоз,пусни снимки на Жули съвсем спря да ни я показваш!

Айде,оставям ви,че отивам на педикюр!Тук е слънчево,но духа ужасен вятър!Хубав ден на всички!

# 189
  • Пловдив
Честит рожден ден на Имар, бъди все така слънчева и много обичана    bouquet  bouquet  bouquet
Честита годишнина на ВИФ! Още дълги години семейно щастие и разбирателство ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много са сладки всички дечица, Хрисито страшно е пораснала, с нетърпение я чакаме да си дойде в Пловдив. Ние с Духи обмисляме нещо като пловдивски коледен купон - все нещо ще организираме  Laughing
Люси, Кали беше много впечатлена от аватара ти  с пиленцето Joy Вчера стоеше с мен докато четях темата и се радваше на всяко детенце, а като забеляза скачащото пиленце настана луда радост  hahaha

# 190
Честит Рожден Ден, Имар! Много здраве, щастие и сбъднати мечти! Весел празник!

Честита годишнина на Виф, жилая ви много любов още дълги, дълги години! Весело изкарване!

И ние много обичаме котките! Има една пред блока и все я преследва. Е и на кучетата налитаме. Ето една снимка с котката

# 191
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИМАР! КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И МНОООООООГО ЛЮБОВ!  bouquet

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВИФ! МНОГО И НЕСТИХВАЩА ЛЮБОВ, А ДОВЕЧЕРА ПРЕКРАСНИ ИЗНЕНАДИ!  bouquet

Жасмина не хапе вече, но как ме скубе  Cry, понякога ей така седи си и като ме хване за косата, направо сълзи ми изкачат, не знам защо е тая агресия и нищо не помага.
Тери също скубе зверски. Първо много се впечатлявах и й се карах, прави го и с баба си. След това започнах да мълча и търпя, стискайки здраво зъби, докато сълзи ми излизат от болка, но търпях защото забелязах, че и харесва звука който издаваме с баба й от болката при скубането. Откакто прилагам новата тактика го прави все по-рядко.

Люси, Кали беше много впечатлена от аватара ти  с пиленцето Joy Вчера стоеше с мен докато четях темата и се радваше на всяко детенце, а като забеляза скачащото пиленце настана луда радост  hahaha
Радвам се , че и е харесало. Една вечер ми беше нещо шашаво и го открих, подхождаше на оназвечерното ми настроение  Mr. Green

# 192
  • Бургас
Люсил и аз започнах тази тактика от няколко дни, дано да се откаже най-накрая. В началото я наказвх, скубех я и аз или се правех, че плача, но не помогна.
Аз имам и друг въпрос към мамите на момиченца: бъркат ли си вашите щерки в ... " пеперудките"? Embarassed Жасмина непрекъснато рови там като е на гърнето или гола. Четох в някаква книга, че го правели, ама ме е страх да не се повреди нещо, а започна ли да и махам ръката се сърди и плаче и пак го прави.

# 193
  • София
Честит рожден ден, Иве! Бъди много, много щастлива, усмихната, обичана и обичаща! Много да те слушат любимите мъже вкъщи и тези, в работата...  Mr. Green

Честит рожден ден на патерици и на Калия! Повече радост, сбъднати мечти, кураж и сила!  bouquet

Честита годишнина, Вифчо! Останете си все такова готино и сплотено семейство! И нека винаги ви личи така, че се обичате и значите всичко един за друг! Heart Eyes

# 194

Имарче,честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко най - хубаво ти пожелавам!

Виф,честита ви годишнина! Нека живота ви бъде изпълнен с много обич, уважение, доверие, успехи във всичките ви начинания.

За трите имана на Жасмина и аз се впечатлих и тази сутрин се заех да уча Ивко на това. Та засега сме Ан Дан Бан. - Иван Деянов Банков. Малко на китайски ми звучи.
Люси, тъкмо реших че намерих решение на проблема с тези заключалки. Такива като втория вид имам, но някои шкафове не ми позволява да ги заключа така и тези с цветчетата , ще ми свършат чудесна работа. Но ако лесно се разлепват, просто няма смисъл.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт