Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 920
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Joy Ради и случката с хлебарката ме разсмяха много  Joy Сладур!

А мама Юнос съвсем се изгуби напоследък  Sad от форума, де. Иначе са добре, моите информатори докладват, не спят  Twisted Evil

Мислите ли,че от тук може и да забременея втори път Mr. Green[/b][/color]
то не трябва много - все ще отделиш малко време за каузата  Mr. Green

Много ме изненадахте как изведнъж темата за No.2 стана толкова актуална  Laughing то и при нас, де  Crazy а, както и преди съм казвала - според мен това, че едното дете е щураво за 9-тима не е показателно за следващото и за мен не е фактор при вземането на решение... пък и не е задължително с двама да е двойно по-трудно, нали? Люба, в теб ми е надеждата, кажи  Thinking
Айде, лека и ... ползотворна  Mr. Green

# 226
  • Плевен
Мислите ли,че от тук може и да забременея втори път Mr. Green
Сисе, върви лягай до Чемшира, че то работа си трябва... Laughing Heart Eyes

# 227
  • Велико Търново
Сисе, върви лягай до Чемшира, че то работа си трябва... Laughing Heart Eyes

Люси,той хърка ма сестро от 22.30 ooooh!
Търся му заместник,който гарантира 100% мъжко!За връзка на лични

# 228
Ей ни на.Ама много рожденици напоследъм,не можем вкъщи да се задържим.
Първо,разбира се,да честитя на Имар и Калия рождените дни!Мами,и за двете е бил труден рожден ден,но аз ви пожелавам да е последния такъв!И отсега нататък всяка година да става все по-весел,вие-все по-щастливи!

Виф,честита годишнина!Желая ви да сте щастливи много години занапред,а скоро да останете двама нощем,съответно дреб в кошарата,за да поработите както подобава за сестриче!

Сега е време да направя малко конкуренция на Люба,за да види какво значи мрънкане.Ама вие сте ми свикнали.Отчаяна съм.Къщата е с главата надолу ,не мога да се справя,направо вече ми трябва професионална помощ Sad....Килограмите....ох.Качила съм още вместо да отслабвамВече наистина съвсем нищичко не ми става и си купих едни евтини дънки междувременно.Нямам желание.Искам да съм слаба,но нямам стимул с това стоене вкъщи.И последно-Петър тръгва за Бг в четвъртък с кола и ще се връща със самолет в неделя.Ще пукна от страх.За него най-вече,ама и за мен сама вкъщи.

Сега по-хубавата част.Решихме да не се прибираме в Бг зимата,за което на мен ми е много мъчно.Ама няма как,винаги ни излиза ужасно скъпо това прибиране,а и снегът ме притеснява.Че миналата година имахме толкова опасно кацане,че на всички ни се изправи косата-цял живот няма да го забравя.Та...ние и приятели наехме вила в северна Франция за една седмица от 22-29 дек и дори,ако не вали и трещи де,ще отидем до Париж един ден.Нямам търпение!Второ-избрах коледен подарък на Елла и имам подозрения,че от части е за мен-ама така е,като си нямахме хубави играчки като деца,заслужили сме си го.Вие какво ще купувате?Трето,Елла е много смешна напоследък.Всеки ден се смея с глас,големи номера прави.Което ме подсеща-с на Ради хлебарката направо паднах под стола...Ще го разказвам като виц вече hahaha

За Елла:по цял ден пита за всичко 'какво е това?'/ко е това/.Побърква ме!!!И се вдълбочава в детайли-неща,за които не съществуеат думи от рода на металната част,която обхваща листите на тетрадка.Имам чувството,че вече и на сън отговарям.Другите думи са одеало/дало/,защото е то смисъла на живота ни в момента,долу,куче и т.н разни. всеки ден ми повтаря една и съща дума,не съм я разгадала/бата/.Днес я целунах,защото се удари.И тя след малко се направи,че си удря крачето,качи го на дивана и направи 'ммм'/абе целувка да ми напомни/.Това,което прави живота ми много по-лесен е обаче,че вече отговаря правилно на всичко с да и не.Още сме с памперси,още смучем пръст и вече не знам какво да правя!

И да се похваля-аз дето съм най-големия прахосник за детски дрехи на света,не съм купила абсолютно нищо от новата колекция на Некст/а това е най-най любимия ми магазин и самият факт е нечуван!/Гордея се със себе си!Опитвам се да изчакам всичко да омалее на Еллаи да отида да харча,да харча....без чувство за вина!Ммммм,направо ми става драго като си помисля!

Сложих и нови снимки-Елла рисува,с любимия заек,с фиба най-накрая-урааа и от последните два дни-на рождени дни сме.И да ни видите как сме с две деца,защото скоро няма да е нашата-поне на снимка може Mr. GreenМного,много,много ми беше лошо,направо не мога да представя пак да изживея този ужас.

Танче,не я слушай Люба-романтики и тънки хитроси да му вкарваш-вкарай му една здрава дядова ракийка,ама по нашенски-ще забрави и страхове,и чудо!
Айде,че то пак много стана Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110250&photo=94

# 229
Тая Сиска ще ме умори от смях с нейните!

# 230
  • Велико Търново
Дубрутро Heart EyesИночка докато чете да ви сложа по едно турско кайве   Heart Eyes

Момичета желая ви хубав ден!

# 231
  • Varna

Ех, Сиска изпревари ме)Следобедното от мен). Хайде от мен почерпката, днес нашето сладко бате има рожден ден.

# 232
Добро утро!

Благодаря за кафенцето, имам нужда, че едва гледам.

Честит рожден ден на Томи! Да расте много здрав и щастлив!

Честит рожден ден на патерици на Калия и Имар!Желая ви здраве, щастие и късмет!

Е, много хора се замислят за второ вече...а ние си го правим горе-долу една година и все не става, може би е заради кърменето...

Бабъл. направо ми се къса сърцето като чета, че сте оставили Румчо далече от вас...мога да си представя какво ви е. Аз едно време съм оставяла Георги на майка ми, за да ходя в Германия да си подавам документите за университета. Стоях някъде два месеца там и всяка вечер си поплаквах, че не съм заедно с Георги.

Ирка, каква е тази депресия, където те е налегнала? Я се радвай сега на Елла, а пък другото го зарежи, има време за него.

Килиан напоследък все мамосва и ми казва "мами", а на татко си казва "папи". Много сладко звучи, направо се разтапям  Heart Eyes. Друго, което говори е повече на немски и казва мече, лампа, повтаря думички, но не са у много ясни, а като го питам нещо винаги върти главата за "не".
По темата за гърнето, все още не казва и не показва. Аз трябва да му предлагам и тогава чишка, през другото време е сух, от време на време като забравя да го питам и да го сложа, се напикава. През нощта е сух, но аз все още му слагам памперс, да не стане някоя издънка през нощта.

Оставям ви, че работата ме зове, а и днес ще ходя на кожен лекар да ми гледат бенките - стискайте палци всичко да е наред  Praynig.

Лек ден!

# 233
Сисе, туй с градусите ми хареса  Wink Имало и други моржове като нас  Mr. Green
На обед в спалнята е 13-15 градуса.. И така си спи човека.. Ама повече от час-два каквото и да го правя не спиии.. Когато спи.. Че напоследък нали това ми е проблема  ooooh!
Вечер е друга ситуацията, щото на мен все ми е студено и пускам климатика на 23 (което реално докарва до към 20 градуса в стаята).. Аз завита до ушите с дебела пижама, а господина се пери по тънка пижамка отвит. Ама понеже е син на баща си, не се учудвам (мъж ми цяла зима спи по боксерки и само един чаршаф си мята.. Като го гледам и умирам от студ.)
За говоренето напоследък се скъсва да ме мамосва.. Нещо го е хванало МАМА-периода май  Crazy Само дето като вика мама-мама го казва с една такава интонация аха да ревне.. А татиииииии като каже, мед му капе от сърцето, направо със захлас  Laughing .. В особено богатия ни речник  hahaha също е и "пама" = падна.. И постоянно хвърля нещо и повтаря пама, та пама..
Ама най-най често чувам нене-нене-нене.. (като иска да суче).. и "тази" (сочейки към гърдата), като иска някоя от двете конкретно. И с претенции вече  Sunglasses
Репертоара ни се изчерпва с баба, деде, чичи, дай, айде, да, не, уф (за нещо горещо).. разни животински и други звукоподражателни (тях ги прави просто перфектно).. И всякакви звукосъчетания смислени и безсмислени  Laughing
А и другото което е (Катето ми напомни) - от 1-2 седмици е започнал да ми казва чишшшшш.. Което е страшно постижение.. Да не говорим, че за последния месец се е напишкал 2-3 пъти само (вкл. и през ноща) - пу-пу...
Кате, като каза за бенките - и аз имам многооооо.. а дребния само ги човърка разни дето а му в полезрението и не знам  Rolling Eyes Много ми е страшно да ида на лекар, че като ги знам тука какви са.. Май като приключим с кърменето ще помисля повече по темата..

# 234
  • София

Търся му заместник,който гарантира 100% мъжко!За връзка на лични

Сисе аз преди да забременея играех много табла в yahoo,по цели нощи и все си мислех че така няма да забременея.Но бебета се правят не само през ноща ,Иван сме си го направили една сутрин,така че действайте сутрин преди Чемширов да тръгне за робота.
 Относно заместника бих ти пратила моя майстор,в техния род  момиче не се е раждало от много време,но предпочитам да се сродяваме покрай сватба на Божа и Иван,а не те двамата да имат общо братче.И да знаеш,че много хубаво ще си я гледам и ще стои винаги на топло.Да сме живи и здрави да работим,пък за топло пари няма да ни се свидят Hug

# 235
Имарче, я кажи как ти е ника в yahoo - то, моя мъж редовно вечер си поиграва там, може би сте били партньори  Wink.

# 236
  • Пловдив
Ох, много хубави снимки на Румен и Елла  Heart Eyes Ирка, много ви отива още едно с Петър  Mr. Green

Руми, каква е тая лентичка в подписа ти - кога стана на 10 месеца Косьо  hahaha Joy

Сиска, страшна си  Wink стискам палци бързо да се получи  baby_neutral

# 237
  • София
Имарче, я кажи как ти е ника в yahoo - то, моя мъж редовно вечер си поиграва там, може би сте били партньори  Wink.
Кате ivamarinova2003 е.Но си мисля,че не сме играли ,защото много се надявах да попадна на немско говорящи поне малко да си припомням наученото,но за мой късмет все играех с турци,гърци и многоооооооо араби,последните особенно ги мразех,защото все ме биеха и съответно ми сваляха рейтинга.Това време понякога много ми липсва,след работа най-добре се разтоварвах с таблата.
 Иночка да ти е жив и здрав рожденника,пожелавам ти винаги да се гордееш с него.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:14 от imar

# 238
  • Бургас
Сега вече стана интересно  Mr. Green
Убихте ме с тези градуси Shocked аз на по-малко от 21 замръзвам, вечер става около 19-20, дзверо спи отвит и бос, а аз съм с дебелата нощница, олекотена завивка и одеало отгоре. А като се сетя като бях бременна как спях и аз отвита и на отворена врата зимата, а мъжо зъзнеше  под юргана:35:
Я колко била актуална темата за второ, значи не съм се повредила нещо. Няма ли да е готино пак в една отчетна да пишем, а? WinkСтискам ви палци на всички, Сиска какво бе душо ти пречи, че спи, тъкмо докато се усети и мъжкото готово  Wink
Люба, ти давай кураж, че се гледат лесно две, не както си мислим ние. Ще се възползвам аз от съвета за хитринките. Ирка и твоята идея ми харесвя, ама както хващам веднъж на 6 години, моя все фиркан ще си ходи  Joy
И Жасмина още си смуче пръста, така се приспива или дава знак, че е гладна, започвам да се чудя, дали ще отвикне някога  Sad
Смях се като лудите сама на Ради и хлебарката, колко са ни забавни дечицата вече.
Бабъл, ако не те е страх да пратя и мойто чаве да фризираш. Бретона и вече е в очите, но не дава диването ни ластик,ни фиба да му сложа, дърпа, скубе, докато не ги свали мира няма, а ме е страх да я фризирам аз.
Честит Рожден ден на Томи, да е здрав и много щастлив!
Кате, стискам палци за бенките.

# 239
  • София
Руми, каква е тая лентичка в подписа ти - кога стана на 10 месеца Косьо  hahaha Joy
уф, съвсем изтрещях  doh

ЧЕСТИТ рожденик на Иночка! Да ти е здрав и весел, много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт