Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели!

• 14 921
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Я каква стана тя, първо мъже си пращахте, сега деца  Joy, отиде им хляба на щъркелите.
Аз да ви кажа едно голямо благодаря  newsm51, защото благодарение на вас мъжо се "примири" с факта, че ще работи за второ.   newsm68 А н и може би наистина няма лошо да не става веднага, но има и друга страна, като чакаш с години се разваля удоволствието от всичко. Въпреки това аз съм оптимист, че този път ще е по-лесно, да видим.
Сега ще ви питам, но без да се смеете: Как се пие фолиева киселина и без рецепта дават ли я, че да не се изложа в аптеката? Че аз малко късно открих форума и бях пропуснала времето за нея - нали се пие първите 3 месеца.
Кате, честита ви годишнина, уважавайте се, обичайте се и се подкрепяйте още много години!

# 271
Танче, фолиевата се продава без рецепта. Аз пиех по едно хапче на ден, сутрин. Честито за това, че си успяла да убедиш мъжа си за второ детенце. Я, давайте направо всички да се записваме в отчетните на очакващи бебета през август (изчислих, че ако съм забременяла онзи ден, терминът ми ще бъде 03.08.2008 Simple Smile ).

# 272
  • Велико Търново
Танче,аз,я пих до 9 месец PeaceКолкото пъти отидех на УЗ,а аз,ходех в седмицата най-малко по един път и все ми казваха какъв хубав гръбнак има бебето!Ще ти дадат без рецепта!
Една стара акушерка в болницата си я пиеше како витамини!

Даниеле,ако няма мажоретки се качвам на самолета и при Ирка Mr. Green

# 273
Сисе, няма да има мажоретки, идвам с теб при Ирка!

# 274
  • Велико Търново
Сисе, няма да има мажоретки, ама ме вземи при Ирка!
Тя да ме види какви ги мисля скоропостижно ще замине за Париж Mr. Green

# 275
Кате, честита годишнина!!! Да се обичате цял живот и винаги да се радвате един на друг   bouquet

# 276
Влизам да почерпя за нашата годишнина днес  

Танче,DAniele благодаря за пожеланията!

И малко снимки от вчера с Килиан, започват от тук https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Парола mallorca

РАботата ме зове  Tired...

# 277
Кте, като натисна линка да отворя снимките, ми излизат само вкусотиите, с които черпиш в поста си Simple Smile

# 278
Здравейте.
Първо искам да честитя всички празнуващи, които съм пропуснала -и рожденните дни и годишнините. На всички много здраве и любов! Simple Smile
Успех на всички, които вече мислят и работят по въпроса за второто, че някои и за трето дете. Аз лично не съм фен на малката разлика между децата и не бих искала да гледам 2 бебета едновременно. Иска ми се Мия да поотрасне и да е по-съзнателна, пък и сега сме във финансов колапс, та и дума не може да става за още едно дете. Като добавя и факта, че още не съм се оттърсила от кошмара след раждането, ще чакаме по-добри времена. Все си мисля, че вторият път няма да отнеме толкова много време колкото първия. Просто няма да има такъв психологически момент. Мия я чакахме 3,5 години и забременях, когато си платихме такса за ин витро.
Заради лошото ни финансово състояние, може и да пропуснем Коледното парти, ама ще видим. Може пък 13та заплата да ми дадат....
Четох на какви температури оставяте децата да спят и ми стана студено чак. Аз през деня поддържам температура около 20 градуса в помещението, където стои, а нощем спи на 21. Просто иначе и на мен ми е студено. Спи с памучна пижамка и чорапки, че краката й като моите винаги са ледени, завита с памучно одеало.
Хайде засега толкова. целувки на всички бебоци от мен и Мия.  Grinning

# 279
  • Varna
Честита годишнина Кате, много щастливи години.

# 280
  • София
Сиске, и духова музика няма да има и аз идвам с вас при Ирка, та ако ще да я гоним чак до Париж  Joy
Кате, честита годишнина   bouquet
Честито и на патерица на всички празнували тези дни   bouquet
Аз малко да зачезна и то станало интересно при нас - бебета се правят, бебеправци се разменят, бебета се прехвърлят.
И друг път съм казвала, Ще работя за второ, но не точно сега /сега само се упражнява ме  Peace/ Както е казала Люба трябва да има кой да помага при такава малка разлика и то да е под ръка. А при нас е под ръка, но не помага  Rolling Eyes  С това дивичко детенце в къщи ще почакам още малко, а и при нас не станаха нещата веднага - значи разликата ще е перфектна.
Имарче, ти май към всичко свързано с името Стоян си пристрастна  Thinking
Ние тази седмица сме си у дома, Стоян е с кашлица и аз гъгна и у нас е весело. Сега си отглеждам един бъдещ парашутист - на този етап взима уроци по скачане от високо - масата - качва се, минава по дължина, застава на ръба, затваря очи и скача. На този етап чака да застана до него, но не смея да не застана, че какъвто е див .........не е много ясно какво ще му хрумне  newsm78 #Crazy На ден ако не скочи по 100 пъти мисли, че ще го скъсат на изпита.
Ради и мен ме разсмя с тази хлебарка  hahaha
И на поста на Даниеле се порадвах и завиждах /благородно де/ и на опита за пътуване на Анна и завършека в Спа центъра.  Hug
Много се радвам, че темата се раздвижва и то с положителни новини.
Чакам и Пипив да се разпише пак и да покаже Цветката  Heart Eyes
Лек ден, че пиша вече час и други публикуваха преди мен вече   bouquet

# 281
  • Варна
Ай да се разпиша и аз преди пак да забегнем към Ива  Mr. Green

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА КАТЕ!!! Много щастливи мигове с твоите трима мъже, и пожелания за женска компания  Peace   bouquet

Ние до обяд висяхме с Макс да ни сменят предните гуми на колата и да ни оправят спуканата задна. И то милото до 12 часа само 1 мини кроасанче изяде и нищо друго. Заспа в колата и стана преди малко, а сега обядва солети  Blush

Аз също съм за коледно парти във Варна, ама не знам и аз къде бихме могли да се организираме  newsm78 И аз знам клубовете, за които е писала Пастичка..

Сега да ви покажа какво ни подари вчера мама Ивон, и колко много се забавляваха с него моите деца  Mr. Green

а тук има няколко - храня се сам  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192250&photo=1

П.С. Тоя пост го пиша от 14.00 ч насам ....  Rolling Eyes Mr. Green а междувременно свеки дойде и се забрави, и ни отидоха по дяволите намеренията за ходене на гости на Ники и Ива  Sad

Малее 15 поста, докато аз пиша един ...

И като стана въпрос за бебеправенето,  на майка една гледачка й казала, че съм щяла да имам и момиченце. Тя майка ми ходи заради вуйчо ми, че не е добре със здравето, а жената само за мене й говорила и че ще имам второ.... Интересно обаче непорочно ли ще да е? че мъжо не ще да участва в правенето нещо......

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 16:08 от Vif

# 282
Честита годишнина ,Кате, много щастливи години, много да се уважавате  и обичате!

Неде,аз явно не съм се изразила ясно-и без баби може,но е хубаво да има....
Vif -че,  подаръkа е  Peaceвиждам децата са го оценили........
Сисе,пиши и мен в групата......

# 283
  • София
Сиске, и духова музика няма да има и аз идвам с вас при Ирка, та ако ще да я гоним чак до Париж  Joy
Имарче, ти май към всичко свързано с името Стоян си пристрастна  Thinking
Сега вземете да откажете Сиска изобщо да слиза на гарата и да забегне направо към аерогарата и ще се огледате без нея.Сисе аз нямам желание да пътувам и затова се надявам и без  да минаваш по червен килим да дойдеш да ни видиш Hug.
 Недче,аз доскоро незнаех как се казва мъжа на Анна Embarassed,но произведенията му много ми харесваха ,особенно маслинките на Ева Heart Eyes,а твоя синковец и Хасан да се казваше пак щеше да ми е слабост. Heart Eyes
 Кате Честита Годишнина!Бъде здрави и много щастливи заедно!

# 284
  • София
Любче, знам че става и без баба, но искам да запазя положителната си нагласа при отглеждането на дете, а при малка разлика направо ще си я загубя.
Имарче, тоз Хасан ти го давам - Ти ми дай къдрокосият Иван, но да не смееш да го подстригваш  NaughtyХайде пак направих ме трампата

Общи условия

Активация на акаунт