Отговори
# 30
Честит празник на Мишо на sladur4e*2, Ради на yoana77, Плами, съпругът на mama_meggie! Живи и здрави да са всички!

# 31
Честит празник на Мишо на Сладурче, Ради на Йоанка, големият мъж на МамаМеги и Плами!

Желая ви здраве и късмет и хубав празник!

# 32

Честито и от мен на всички малки и големи именници, празнуващи днес!

# 33
ехооо Simple Smile

Честито на всички именници днес   bouquet

Хей, Ави... уреди се панделки да връзваш, суперрр Simple Smile Чакаме те с нетърпение да разказваш за лондонската си визита, а мама меги за истанбулския си уикенд   bouquet

Двв... да не си болна-здрава, недоволна-доволна, весела-тъжна, е как така се излъга да напишеш такъв дълъг пост  ooooh!  Mr. Green

Сладурче, честит ти банкер, а пък на Ирини - откривател... хубави професии са си заплюли децата, браво. В събота ще правим на Бобо - какво ли ще си избере лудата му главица  Thinking

тонита, купих миналата година костюм на Дядо Коледа от Метро, нищо особено, но става... като за 6-7лв. Абе чудесен си е, само хубава брада трябва да намеря, че много постна бе.

При нас... боян изля поредното шише със зехтин върху себе си  ooooh! , това с катеренето вече излиза от релси, не мога да се оправя с дивака и това е... друго любимо е да обува обувките ни, и е супер доволен тракайки по плочките и дюшемето. Брат му ходи вече 4 ти ден на градина. Чувства се добре, 13 деца са и учителките ми се струват чудесни. Ще видим.

Ирини, честита да е малката принцеса на приятелката ти, дано се адаптира така лесно към новите отговорности, както е минало и раждането и. Денис, на Ирини приятелката ли спечели?!  Mr. Green За лелята Tired

Марианка  Hug така ме разтопи онзи пост в старата тема. Явно всяка минутка чакане си е заслужавало. Чакам да се похвалиш скоро и с най-чаканите 3 думички!  Hug

Добре дошла на Рамзи, радвам се, че ти харесва при нас... фибичка що толкова кратък тест бре... имотно състояние, това-онова няма ли  Mr. Green а Йоанка е такъв сладкиш с парцала... взимам я веднага за снаха, която си избере и давам  Party Изобщо всички снимки в старата тема са супер Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 19:32 от Щастливка

# 34
Честит имен ден на Мишо на Сладурче, Ради на Йоана, големия Мъж на Меги, на Плами и на адашката ни Ема! (казват, че и Емил днес има имен ден)
Ави – чудесна новина!  Hug Ще можеш да купуваш рокли и да връзваш панделки (и да пазиш от ухажори). Вече си в Лондон – да се върнеш от там заредена с приятни емоции и пълна с отлични впечатления!
Ирини – чудесна темичка! Целувки.
Аз Ема не я мажа всяка вечер, защото много ме помръзва – сещам се сигурно веднъж седмично, но се къпем всяка вечер – това си е ритуал и тя много държи на него. Веднага идва да я събличам, като й кажа, че ще се къпем.
От 01.11 сме на кухня и още свикваме с храната, но кремчетата винаги си изяжда. Имаме вече 12 зъба и много ни мъчат кучешките – наистина е като малко кученце – постоянно търси какво да захапе (най-често аз съм насреща  Mr. Green).
Нямах компютър повече от 2 седмици и сега се връщам да чета.
Приятна и топла вечер от нас! Grinning

# 35
Честито на всички именници   bouquet Живи и здрави  Hug
Ави,новината е страхотна  Hug Ще имаме сладка бебка, много се радвам мила  Hug Весело изкарване в Лондон  Hug
irinii, мир на праха и  Flowers Rose Сигурна съм, че ще запазите много топли и хубави спомени с нея
Малко трудно е да се вмъкнеш от едната тема в другата  Confused , но искам да ти честитя и дългоочакваната бебка  Hug Нека расте здрава, умна и голяма хубавица да стане  4470

Не мога да пиша повече, защото край мен е хаос  #Crazy Сисо се събуди сутринта в 10ч и до сега не е спал  Shocked на няколко пъти заспива в столчето, на земята и пак на земята, но отидем ли до спалнята да легнем и се ококорва и почва да лудее  Rolling Eyes В момента е кисел и само мрънка и.... не мога да пиша повече.
Много целувки от нас    love001

# 36
  Ирини, честита ви мома, много здраве й желая, честито и за Спаси откривателя... пожелавам му някой ден да го запишат в историята с някое наистина голямо откритие....
  Сладурче, честит ти и на теб банкер, поне с кредитите няма да имате проблеми... желая му поне собственик на банка да стане сладкия Мишо
  Ramzy, че ние ще дойдем съседки бре... за Фламинго да ти кажа аз бях долу в бара и наистина е станало супер.. особено сравнявайки с преди... А за троянската сливова съм ЗА.. по всяко време !!! Със салата!!!
 Много хубаво че Щастливка, Смешка и Чочи се разписват все пак Whistling то като ги хване липсата и.... Щастривка да кажеш Бобо какво е взел и какъв ще го правим Hug
Ивелина пожелавам ти спокойно нощ, дано не зъб това лудеене или ако е то веднага да избива
 Ние пък да видим как ще спи Лацо днес, вчера беше ужасен.. оставям го на баба му и дядо му тези дни, а и май с кърменето ще приключваме... много ми е мъчно, но ми е ясно , че не може до безкрайност... е можеше и аще де , но той може и без това... май аз съм за отбеване, не той Crazy

Айде стига от мен.. отивам на масаш, че кръста ще ме съсипе Hug чао

# 37
Двв... да не си болна-здрава, недоволна-доволна, весела-тъжна, е как така се излъга да напишеш такъв дълъг пост  ooooh!  Mr. Green

Ми Thinking имах време -писах Joy. Сега нямам и ви желая на всички лека нощ Heart Eyes Mr. Green

# 38
Добро утро, сладурки! Grinning
Черпя по кафе, даже и по две

Току що преспах малката кипра и ми се отвори време най-после да се разпиша малко по-обстойно. Mr. Green Вчера имах много динамичен ден. Бях в Пловдив на лекар. Резултатите от изследванията за протромбиново време и цитонамазка са чудесни! Grinning После поскитах по магазините, харесах си палтенце за зимата и през следващата седмица смятам да се сдобия с него. После похапнах лазаня с чаша бира Embarassed в пицария "Кастело". Последва празнуване на именния ден на племенника, където чашата винце май ми дойде в повече, та стана у дома весела къща. Mr. Green
У нас всичко живо е хремаво и сополиво. Май само мъж ми е здрав, ама много издръжливи тези мъже, бе!
А превръзките на Веселушка вече ги махнахме, но има на две места сраствания на пръстчето (основата му) към дланта и малко се притеснявам. Какво ще я правят лекарите, ще разберем другата седмица. За да се избегне срастване, тя трябва да си държи пръстите добре изпънати, а те са и вечно свити в юмруче. Confused
DVV, и мен ме изненада с дългия си пост Mr. Green, ама приятно де. Давай още.
mama_meggie, Ави, благородно ви завиждам за почивките извън страната. Може би, защото аз никога не съм ходила, а мнооого ми се иска. Simple Smile Приятно изкарване и на двечките и после снимки да показвате. Между другото чух, че скоро Икея отваря врати и в Бг.
irinii съжалявам за загубата в семейството ви... Нека спи спокойно вечния си сън. Много сили и кураж ви желая.
Радвам се за новороденото момиченце на приятелката ти. Жива и здрава да е!
Снежка-смешка, липсваше ни тук. Hug
Щастливка, а твоите весели постове мнооого ги обичам. Grinning Толкова зареждащо ми действат. И аз купих костюм на Дядо Коледа от Метро миналата година. Не е лош, ама верно, брадата много рехава. Mr. Green Нямаше кой и свекър ми го навлече тогава. Толкова кльощав Дядо Коледа не бях виждала никога в живота си. Mr. Green Явно докато стигне до Стамболийски е заслабнал. hahaha
Рамзи, и аз съм еколог. Grinning
А онзи ден ходихме до един огромен магазин за детски стоки Вис Виталис. Моята Мимка пощуря при вида на толкова много играчки и като се тръшна у дома да пишем още едно писмо на Дядо Коледа... ooooh! Желанията са и безчет и все кукли - Снежанка, Ариел, Уинкс, Барби, кукла булка, кукла с вана... Laughing Добре, че дребка още няма притенции, та каквото вземем това ще е.
Аз вече не я мажа с нищо, или по-точно правя го рядко - с тоалетното мляко на Чико. Иначе дупето мажа всяка вечер с кремче против подсичане Хип.
Усмихнат ден! Hug

# 39
  • Munich
Честито на Ави за страхотната новина! Чак и на мен ми се прииска  Mr. Green
Добре дошла, Рамзи!   bouquet
Фибичка, много готина фотосесия с малката помощница. Ще я изям! Добре си я впрегнала ти... Йоанка чисти, мама си трака на компа, почвам и аз обучение на Виктор.
Марианка, дано срастването се оправи някакси от самосебе си! Стискам палци!
Diman, не разбрах сега в неделя ли идваш насам? За няколко часа няма какво толкова да се види в Мюнхен, не съжалявай, ако не ти стигне времето, трябва ти поне един ден. Първите ми впечатления от повърхностната ми разходка тук бяха, "нищо особено"... С времето, даже с годините, опознавах града все повече и повече и се влюбих. Има една специфична атмосфера, която според мен не се усеща от туристите. Не е зрелищен като големите световни столици, където вървиш и ахкаш.
Ирини, постингът ти ми напомни фразата Един умира, друг се ражда... Така е в живота, и в нашето семейство имаше два такива случая. Съжалявам за загубата ви! А на приятелката ти детенцето да расте живо и здраво и да станат такива приятели със Спаси, каквито сте вие с майката.
Аз май трябва да си сменя ника на "След дъжд качулка"... Винаги се включвам по теми отпреди 10 страници.
За къпането: споменавала съм, мисля, че тук съветват бебето да не се къпе повече от два пъти седмично. Едва когато детето започне да лази и се цапа повече, а кожата не е вече толкова чувствителна, може да се премине към по-често къпане. Тук всички се придържаме към тези съвети за ужас на роднините и познатите ми в Бг  Mr. Green Сега го къпем през ден, а дупето мия при всяко изхождане. Ръце и лице, често, ясно е. Имах идея от време на време да го къпя прав във ваната с душа, но се скъса от рев онзи ден, явно го е страх и засега замразявам опитите. Много ми дожаля... А как миете дупетата? Аз под чешмата и се изгърбвам общо взето и е голяма борба. Други идеи?
За възпитанието: казали сте чудесни неща! Аз само ще допълня нещо от едно стихотворение на Ръдиърд Киплинг
Ако
Ако изчакваш, без да се отчайваш:
наклеветен - не сееш клевети;
или намразен-злоба не спотайваш;
но ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещнеш Краха-зъл предател-
еднакво със Триумфа-стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка-и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв-и почнеш нов градеж;
Ако на куп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак,
и можеш да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани-
и изхабени- да ти служат пак,
и крачиш само с Волята останал,
 която им повтаря:.Влезте в крак!
Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в двореца-своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
с шейсет секунди спринт, поне веднъж:
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой - ще бъдеш Мъж!

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 10:33 от дилИпилИ

# 40
Добро утро от нас!

най-накрая се вредих и аз на този компютър , че да мога да попиша малко. Предния петък имахме много работа с майка, и тъй като брат ми си беше дошъл и имахме шофъор, цял ден се мотахме напред назад. А, и свекървището беше у нас цялата минала седмица Tired. Сега пак ще дива в неделя, защото на племеника му предстои операция на минискуса и тя ще помага на дъщеря си. Дано всичко мине успешно. Praynig От една лудория и необмислено действие ето това става...
Преди малко започнах да пиша и хоп Даная ми спря компютъра, аз тъкмо бях решила да я похваля че ме слуша а тя....опроверга решението ми да я похваля. Сега е взела постоянно да ме имитира и като види, че и събирам играчките идва и тя да си ги събира. Вчера докато си мих чиниите в бокса и чувам, че си събори чувалчето с играчки. Аз не реагирах, защото тя така си ги събаря и после си играе. Влизам аз след 10 мин. тя си ги събира една по една и като ме видя започна да ми показва, чувалчето, че си е събрала играчките. Аз ествствено я похвалих и я целунах, за да знае че това което е направила е правилно. Flutter Имаме си вече 2 лътника.
За яденето, сега се храни добре, от както излезнаха 2-та кътника, явно те са я мъчили и за това не се хранеше добре, караше почти само на нектарчета, които и давах. Сега си яде добре, даже и между яденетата яде плодове, гледам да и давам всеки ден. Яде мандаринки, ябълки, бабани, круша, портокали и т.н. Общо взето всичко харесва. Даже онзи ден пих чай с лимон, и тя ми сочи лимончето. Дадох и да опита и тя го изяде така, без захар, без нищо...Хареса и даже и киселият лимон. А, за млякото, вече сме на Nestle Junior, от две седмици.
За подарък, за Дядо Коледа да ви кажа все още не сме мислили, но искаме да е някаква играчка, много обича новите играчки и по принцип си обича да си играе.
sladur4e*2 , страхотна торта... Hug Много красива.

Момичета, а за витамин Д-то някой дава ли пак, аз да ви кажа забравих да попитам като бяхме на консултацията??? Но сега като идем ще питам. newsm78

За корнфлейкса, и Дани не е яла все още, ама ние на нейния рожден ден, такива вкусни хапки пилешки с корнфлейкс бяхме приготвили, че направо........ Crazy Страхотни бяха и на всички много им харесаха. Мъжо ги прави, да го похваля и него. Hug

За бибката и гърненцето. Да ви кажа, все още не сме се научили на гърненце, защото да ви кажа, Даная много плаче като я сложа и ме гледа жално, жално и за сега малко го поотложихме. За бибата обаче вече мога да кажа, че почти сме без биба, само като заспиваме я смуче и то повечето вечерта като я преспиваме. През деня като и се преспи, повечето пъти не я търси и аз не и я давам.

Момичета това е! Лек ден на всики, ние отиваме на разходка с майка ми, до после, че аз немога да смогна да ви изчета!!! Чао!  bouquet

# 41
  • София
Привет и от клуб ръцете ми пречат...Вчера си четях най спокойно тук и погледнах колко е часа-време да готвя та като се разбързах и за по-лесно си резнах с робота средния пръст на лявата ръка от средата на нокътя до долу...като шурна една кръв...добре, че Хриси беше при баба си. Отидох да ми помогне свеки с превръзката, а нашата Мара подробна и тя да види. Викам му мама има ухче, а той милия се радва.Цяла нощ не съм спала от болки и се надявам да е поспряла кръвна, но от кръв ми става лошо и ме е е страх да махна превръзката...Ама и аз какъв постинг му спретнах за Добрютро Sick
Та весело изкарване на Ави(честита мацка) и Меги. След всичките неприятности, които ни се струпаха, отлагаме освещаването на къщата на 17-ти и заминаваме на малка почивка в Елешница( до Рилския манастир)...Явно напрежението ни е дошло и на двамата в повече и нямам търпение да дойде другия петък Hug
Марианка, искам снимка с новото палтенце. И аз съм в процес на търсене.
Рамзи, добре дошла. Еееех, имам много хубави спомени от Троянския балкан. Преди 4 години бяхме на фирмено парти на Беклемето в хотел Фландрия, където изкарахме невероятно. И браво за добрия избор на имена на децата ти Simple Smile Моя прадядо се е казвал Минко, но няма продължител на името, освен фамилията newsm78
Фибичка, мнооого кандидат свекърви се заформихме-ми то с такваз работна щерка Joy
За костюма на Дядо Коледа-без много скромност мога да се похваля, че това не ни е проблем, тъй като си имаме професионален Дядо Коледа. Моят татко от както се помня всяка година ходи в детските градини и ясли и раздава подаръци.А аз като малка плачех, че Дядо Мраз е взел на тати обувките Simple Smile Миналата година за именния ден на Хриси се бяхме събрали с кумовете и кумците и ненадейно мина Дядо Коледа JoyЕ, да ама на някои много им дреме-така сладко си поспаха в него Simple Smile

Честит имен ден на всички именяци от вчера...Сладурче, ти нямаш сърце...как може да показваш такива вкусотийки( и да правиш) на моята изтерзана душа.
Ох, много се разписах-отивам да си гушна халата, че снощи по стечение на обстоятелствата спа при баба си...
Ей, Дили, много готино стихотворение  Thinking

# 42
Добро утро!

Ави, новината за бебка е супер!  Hug Желая Ви много здраве, 6тастие и пълна къ6та с детски смях!!
И аз в4ера бях на преглед, но доктора не се ангажира с никакви прогнози за пола. Каза 4е е рано, поне в 18та седмица. Бебето е добре, подска4а и се върти, махна с ръ4и4ка. 4ухме сър4ице, дадох кръв за изследвания. При някакви неблагоприятни резултати, доктора 6те ми се обади до 10 дни. В противен слу4ай - вси4ко е наред.  Praynig
С Филип написахме писмо на Дядо Коледа - пожелахме бебе6ко стол4е - фотьол4е, ферма с животни и палатка-къ6ти4ка. Напоследък постоянно се завира и се крие по ъглите, зад пердетата, под масата, зад диваните. Носи си там малки игра4ки и си играе тихо. Иска да е скрит и си мисля, 4е в една къ6ти4ка 6те му е много уютно.

# 43
  • Munich
Много съжалявам за инцидента, Доника! Не взе ли някакво болкоуспокояващо? Ако не затихне, не се мъчи, вземи нещо! А Хриси тази година едва ли ще дреме, гледай каква брада за дърпане има дядото...
Момичета, да попитам аз нещо: Виктор освен от шише с биберон не иска да пие вода от никакво друго, нито с накрайник, нито от чаша... като ги види, рев... ползва ги за играчка. Четох, че в началото на първата година вече трябва да пият от чаша... Имаме ли съмишленици?
А биберона го отказа отдавна, като се върнахме от България, Виктор беше на 11 месеца, го бях забутала някъде и докато го намеря или се сетя да купя, той го беше отказал

# 44
дилИпилИ, и Филип не може да пие от 4а6а. С накрайника с дупки за 6месеца се улива , трябва аз да му го държа и така пие. Ина4е с биберон си се справя сам.
За бибата - ние все о6те ползваме, намира си я и сам си я взема, трябва през деня постоянно да я крия...  ooooh!
Доника, надявам се ръката ти да е добре...

Общи условия

Активация на акаунт