недоносени дечица 5

• 18 916
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
всичко с децата си е наред,
ама нали сме майки ,все за нещо трябва да се тревожим

# 121
Момичета, тук съм да ви се похваля...Моя бонбон направи първите си крачки сам  Mr. Green Сега цял ден обикаля, придържайки се за мебелите и от време на време притипва между тях Blush Но като падне, няма ставане...един рееев  ooooh! Поне се научи да пада по дупе, че до скоро беше  като  дъска hahaha Уф, много съм щастлива  Mr. Green

# 122
  • София
 Hug ivanah радвам се с теб,моите като се обърнаха и ревнах

# 123
ivanah браво на вас! Hugмоят жорко пък се опитва вече да пълзи и наистина е много смешен ама ме притеснява това с повишения мускулен тонус.сега го водим при по-добър рехабилитатор и наистина мисля ,че малкият се справя добре ,но въпреки това се тревожа.доскоро крачетата му бяха доста стегнати но сега от няколко дни насам са много добре,докато при ръчичките е различно.те са доста по-стегнати и това ме плаши!освен това му излезнаха и едни пъпчици около устата и се чуда какво да ги правя  Rolling Eyesпеди ми каза да ги третирам с лайка та дано това помогне newsm78

# 124
ivanah браво на твоя Жорко Hug Страхотна новина.  bouquet
GERI844 Радвам се , че твоя Жорко напредва. На нас също ни казаха , че има повишен мускулен тонус  Thinking От каква възраст водите Жорко на рехабилитатор и има ли детски рехабилитатор newsm78. За сега аз му правя масажи, но се чудя дали е достатъчно.... newsm78 Дано успеем да помогнем на дечицата си. Praynig Praynig Praynig

# 125
  • Варна
Браво на Жорковците!!!   smile3501
Гери, Жорко лигави ли се повечко сега - понякога от това стават пъпчиците около устата?

# 126
да!наистина жорко много се лигави ,бузите му са все мокри Laughing tony19 от самото начало ,от както си взехме жоро у дома го посещава рехабилитатор но явно не е вършел кой знае каква работа Close затова сега водя малкия при други специалисти .и си мисля че нещата при тях вървят Peace

# 127
Ivanah, браво на твоето беб4е. Hug
  GERI 844 ,много се радвам за Жорко,4e напредва.  HugИмам един въпрос какво зна4и повишен мускулен тонус?

# 128
Браво на Жорковците!  Hug Hug Hug
Ние се обърнахме най-накрая  sohappy sohappy sohappy, оф успокоих се, колко глупости ми минах през главата.

# 129
 здравейте  Hug Hug Hug
 и аз да се похваля - днес водих малката Мария на консултация .
 станала е 2,800 кг. т.е. за една седмица е качила 260 грама.
 много е доволен доктора - дано продължи така .

# 130
  • Варна
Тази година започва с хубави новинки. Дано цялата да е такава! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Много се радвам за Мимето (а и мама Усмивка ще се успокои) и за Цвети.  Hug

# 131
Благодаря много  Hug

# 132
Да, дано тази година да има само хубави новини  Mr. Green

# 133
Здравейте и от мен,
 аз също съм мама на недоносено бебче.Ивайло се роди в 30 г.с и тежеше 1,450кг.,все още на апаратно дишане, но на 50%, имаме проблем със сърцето и за това немогат да му махнат апарата, Все още немогат и да го захранят и в момента е 1,260кг.Много ми е трудно. Cry

# 134
Здравейте и от мен,
 аз също съм мама на недоносено бебче.Ивайло се роди в 30 г.с и тежеше 1,450кг.,все още на апаратно дишане, но на 50%, имаме проблем със сърцето и за това немогат да му махнат апарата, Все още немогат и да го захранят и в момента е 1,260кг.Много ми е трудно. Cry
всички сме минали по този път миличка Hugвярвай ,че всичко ще се оправи.
не е лесно ,но дечицата ни са борбени,моля се всичко при вас да се нареди Praynig

Общи условия

Активация на акаунт