ОКТОМВРИ рожден вече дойде, купонът с пълна сила тече

• 51 174
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
За да не ни хока Стели, да попиша и аз малко Laughing
Руске, ти си ..ба си лисицата Naughty И аз така мога да пиша пост, за да изглежда дълъг hahaha Я, да вземеш да попишеш като хората. Ей сега шЪ видиш как става!Какво ни претупваш така. Пък и миличките ти дечица, да ги ожали човек...не са случили на майка. Само като видях Нети как спи Heart Eyes

Ади, къде изчезна? Казвай за чертите, втората потъмня ли? Не казвай, че си се разболяла Sad
На снимките с Мавриков ли сте? Гледам, че чакат второ. От тях ли се запали и ти за бебоци Grinning

Стели, дано да е мома Praynig Да връзваш и ти джувки, да ти слагат капачката на отвореното червило, да ти викат, че полата ти е смотана.... Joy
И аз като теб броя дните до почивката. Само, че ние от 17-ти ще ходим до Влас- при баткото. На цветница да сме си заедно. Иначе ще му е 2-ра год. да е сам на именния си ден Sad, а на мен да ми е гадно. Имам и още една цел на пътуването до там. Отвореното ми сине иска да взима САМ под наем бара на х-л Палм Корт в Сл.Бряг ooooh! Да видя за какво иде реч и между какви к...е Hands Fist ще се нахендри, колко чукане ще отнесе???

Вили, кво пазариш от Редута, мари? Ай, поФали са де Laughing Ако за нещо си объркала номерацията - свиркай и подай насам.

Мили, кога викаш ще е предаването? Ти ли ще стъкмяваш манджичка или си от оценителите? Какво прави зетя, да го гледаш, еййй!

Драганова, ти и в скайп-а не отговаряш Close Не мое да си по- заета от мен! Нема начин! Twisted Evil Или с пролетта те е налегнала и любоФта? Николчето влезна ли вече в графика ти? Ками моя вече го е научила и няма проблем, но процеса беше мнооого дълъг. Стана луда да я разнасяме с багажите напред- назад между ДГ, бабин дом и у нас. Айде сега зимата баба и живее до работата ми, но след 2седм. ще са се пренесли вече в Нови Искър и ще падне возене на торби, бурканЬе, юрганЬе, бабички, деца.... tantrum Rage

Май изплашихме мама Веси Rolling Eyes Къде си Веси? Хайде разказвай: мерки на мъжО ти, егн на свекУрвата, имоти, авоари, любими жУвотни, любими хора, любимо ядене, любими пози... Joy

Кали, как е с двете принцески? Кака Дана ходи ли на градина, помага ли, гушка ли Никол? Топличко ли е вече при вас? Или още е максим. темп. 0-2 градуса

Аааа, щях да забравя doh
 Съобщава се на населението: МНОГО ВИ ПОЗДРАВИ ОТ КАПКА!
Няма време за нищо Shocked Майка и заминала преди 2 мес. при брат и в Сингапур и тя едвам се справя с Нелчето, работа, градина, Силви-тийн...
Ходих в Люлин на фризьор, маникУр..ей такива женски работи и я видях точно пред фризьорския салон. Добре, че тя ме спря, щото аз така се бях отнесла...нещо имах факсове от Космоса в момента Embarassed Embarassed Embarassed

Сега за Ками. Добре е. Днес я водих на цирк. Беше супер доволна, не искаше да си тръгва. На излизане стояхме 10мин. при понитата и камилите. Камилите пък си имат бебета и беше мнооогооо интересно. Понито пък го пипнахме по плюшената муцунка с треперяща от страх ръчичка. Но желанието да го пипне надделя над страха Laughing Тазгодишната програма ми хареса повече от мин. годишната. Имаше 5лъва, 1 тигър, змии, камили, пуделче, смешни клоунади и естествено акробати. Снимаха ни в "Море от любов". Бяха дошли заради 70-та годишнина на  Embarassed..Кехайов /забравих му малкото име/. В началото на представлението конферансието го представи, помоли го да излезне на арената, завърза му очите и...Наталия му ги отвърза с огромен букет цветя. После го покани в буса, за да види от кой му е поканата. Незнам кога ще е точно този брой на "Море от любов", но доста снимаха нашия сектор /средния/. То другите бяха направо празни, нали е делнично представление от 16,30ч.
Иначе на дупето на Камелия със сигурност ще останат белези до живот. Особено от голямата рана Sad Дано си намери някой милионер- абдал като порасне, за да си направи пластика.
Котарака и беше до онзи ден пръв приятел и кошче за душевни отпадъци, но нещо се пък той се разболя. Оказа се,че има хронична бъбречна недостатъчност Shocked Пика като градински маркуч- мокри всичко с едно пикаене в лигенчето. Пие и вода като сюнгер. Вожда викаше, че щом пие толкова вода сигурно има диабет hahaha Можел да се оправи само с присаждане на бъбрек. Сина ми вика: ми мамо ти имаш 3, що не му дадеш единия, ба си скръндзата си!
Не щат в наща клиника да го евтанизират, не бил достатъчно зле. Ще го нося в друга, трета, пета...все някъде ще се съгласят. Неможе така, голяма мъка е и за него и за нас /най- вече за Ками/. Явно го боли, защото само като посегна да го погаля и той започва да стене Cry, не дава да го пипнеш.
Е, вижте,  newsm57 свеки е добре, да не я мислите!
С 2думи: при мен няма празно, няма почивка- КУПОН ДО ДУПКА, #Milti забавлявам се ежедневно!!!

Отивам да лягам, че днес не се наспах след нощната и нещо май ще се бъгна. А и в 5 трябва да ставам Вожда да ме боядисва.
Лека ви нощ от мен и   love001 на всички малчовци и техните бащи newsm53

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 00:18 от Кучегонка

# 136
  • София
Лелеееее... за малко ме нямаше тука.... Кво стана... Crazy
Е, мерси, мерси, добре заварилииии...
Чакайте сега... по малко ще ви казвам за нас със Стаси, щото да ви гъделичкам любопитството.... хехехех...
Ми... мъжа ми.... ми той е сърбин.  Shocked Много работи, има фирмааааа....  Money
Станислав е кръстен на свекърва ми, страхотен човек беше, много мила и добра. Свекър ми е по-така... много серт, ама си е в Сърбия, далече.  Peace
СНИМКИИИИ ... открих му цаката:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236194  паролата е stanislav  Peace

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 16:40 от vessy1

# 137
  • София, откъм тъмната страна
Малеее, как сте се разписали. Чакайте и аз да се включа.
Покрай нас почти нищо интересно. Извадихме 3-тата сливица на Давид. Мина леко, вече забрави даже, ама гласа му стана много смешен - един такъв писклиииив....
В нас тече цялостен ремонт и е един малък ад. Боядисваме всички стени, слагаме ламинат в 2 от стаите, мислим и банята да оправим, ама по нататъка. Та сега е все едно такова опрашено, че моя мъж е маниак на прави стени и само ги жули и прави прашоляци...
 Марго  радвам се, че Ками е добре вече, а за белезите не се притеснявай има едно кремче - мисля че се казваше Контрактубекс на лучена основа, направо е вълшебно. Заличава белези много сполучливо. И аз съм го ползвала след една операция и Давид го мазах, когато си беше резнал челото и вече нищо не личи. Е при мен малко се вижда още белега, ама аз съм несериозна с мазането и за това.
Ади какво става с  втората чертичка, пожелавам ти го от сърце да се появи!
Руске добре си го докарала поста изглежда дълъъъъъг.
Айде за сега стига, че съм на работа и след малко трябва да ходя да си прибирам гарджето от ясла.

П.С. Няма ли да си направим една пролетна среща?

# 138
Ле-ле ееееееее  що дълги ги пишете.... аз мисля да съм кратка... че с дар словото на Кучегонката , не моа се меря  hahaha Joy къде го този цирк, че и на нас ни се ходи... ама май ще го чакаме да кацне у наше село...

Стели, давай отчет от 3D -то как е бебчето, и баткото , очаква ли го с нетърпение  Heart Eyes

Веси, добре ни подхранваш любопитството , ... еваларката   bouquet Hug ... засилих се аз да гледам снимки, на Стаси на мама Веси и татко сърбин..а то ТОЛыка 3 снимки..дай още де..казвай къде живеете, що правите..таквизи нещица..че  нали разбра ние тук сме стара кучета и вече всичко сме си изприказвали..та сега ни трябва нов материал...че огладняхме съвсем..никой нов не ни издържа много-много...за сега Люба води класацията на задържала се новобранка...

Люба, не ти завиждам за ремонта, аз май ще се наложи да го играя това в началото на следващия месец...ама не в жилището в което сме...та мисля да не се задълбавам много  ooooh! асамо освежаване след напускащите наематели... дано случа пак на такива готини като сегашните... Praynig

Ади, казвай че всичко е наред с тебе  Hug

Кали, остава ли ти време за форум..или след като не пишеш се подразбира че изцяло си отдадена на двете си принцеси..ще те извиним да знаеш гледай да сте добре, пък ние ще я бутаме темата докато не я махнат от отчетните  ooooh!

Иренка, стига работила пише две реда и на нас де...забравихме се   bouquet

за нас , всичко е по старому..пазаруваме си ГАЩИ, и парцаляци от Франция и кой е като нас  hahaha Joy

а за среща , като гледам в какъв интервал пишем, по-скоро ще се организираме за 4-я рожден ден bowuu hahaha Joy

айде до следващата седмица...

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:36 от wily

# 139
Ей ме и мен тукА у КУКУшарника ... еле като видя, че пишете и като ми УЛЕЗЕ музата, няма спирка ...  Laughing
Вождовицееееее, то не е за смех душо, ама с тоя МАЧОК направо ме срина от смЕх ...  Laughing
Сега сериозно: Радвам се че Ками е добре вече, то юнак без рана неможе .. милата много изтърпя, това да е само .. Много целувки от мен и Никол ..  Heart Eyes А и щом свекУрвата е добре, за друго се не бой  Peace Laughing

Веси new, да знаеш че отчети по малки от 15 реда тук не приемаме .. Вземи си забележка и почвай романите .. ние обичаме да четем .. взимай пример от КУЧКАРКАТА у наЩо стадо    , тя знае как да разклати ... темата имам предвид Laughing

Вили, не моЕм да се забравим ний, това е супер невъзможно ... Скоро мисля да доведем Никол на ЗОО-то, че още не сме я водили на таквиз ТЪРЖЕСТВА  Laughing тая дълга зима ни забави, ама се запролети вече и май месец ще скокнем ... ей тогаз можем да се разберем да заформим една среща при МАЙМУНИТЕ  Laughing  който е навит, разбира се ...  Peace
А вие много ще се пофранцузите бе ... спрете, отдъхнете малко от тях, налейте пари и у Чайниците, и те са хора, милите ... Laughing

Любе, знам що е зор тва чудо РЕМОНТ .. и ние скоро ще почнем вкъщи ... Никол ни взима спалнята, че е южна и ще я правим детска, а ние ще обитаваме северната, дето и мечка ще види зор през зимата .. а лятото е друго .. от там неизлазам Laughing

Кали, извиняват те за липсата ти, но аз НЬЕ ... мерни се кажи как са принцесите и ни ПРАТИ СНИМКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, pleeeeeeeeeease  newsm17 newsm17 newsm17

Ади, кажи за чертичката де .. пусна ни мухата и ни заряза .. незнаеш ли, че и ние се вълнуваме заради теб и се чудим кво става ... всичко наред ли е???

И като хванах темата за бебетата ... Стели, какво ще е, разбрахте ли? ... аз ти желая МОМИЧЕ .. много е хубаво, повярвай ми ...  Peace

Рускееее, мале, дойде ли си от Русията да се друснеш и тука .. ?
На кои аптекарки да поздравя, имаме ЦЕЛИ 2 аптеки ..  Peace
Чакам те да дръннеш, че идеш ... аз и на работа да съм, па време ше намерим за тебе душо моя, Йовано  Peace
Вземи доведе и мама Рени, че тя се затри и не ни ЩЕ ВЕЧЕ .. питай я ЩО, че ние нямаме достъп до нея, сървъра е блокиран  Laughing

Сега като ви пообиколих да кажа и за нас ... Никол, живот и здраве, другата седмица ще ходи при нашите на гости .. те ще дойдат да я вземат и ние като идем да празнуваме Великден ще си я приберем .. За пръв път ще се отдели от нас и ми е малко притеснено .. абе няма що да се праа, много ми е притеснено .. дали ще плаче за нас?! Иначе в момента само за това говори, че отива на гости на баба Цеца и деди и вуйчо и т.н. и т.н. В детската градина е разказала, та ме питаха госпожите дали е вярно ... голяма клюкарка е Laughing и всяка сутрин ме пита: Днес ли ще дойдат да ме вземат?! Ще видим какво ще излезе от това гостуване .. дано всичко е наред  Peace
ИНаче сега с баща й сигурно се гушкат вкъщи .. аз работницата съм на работа /нощна/  bowuu кой е като мен ... досега си лафих с къде кой мина и замина .. сега в 24ч като затвори Лоби бара и ще стане едно тихоооооо ... тогава влизам във vbox7  и като се почнат едни танци- манци,  песни- месни /добре че никой не гледа и слуша. ... така поне си мисля де  Laughing / та до 6ч сутринта .. и тогава почват я чистачките да прииждат, я камериерките, я барманките, я ресторанта и става весело .. докато приключа всите системи и изповадя отчетите и то стане 7ч , тогава ми идва смяната .. до и 30 си я предаваме като ЩАФЕТКА  Laughing обсъдим кой, какво, защо, къде и най- важно С КОЯ ...  Embarassed и бързам за вкъщи, където ако е делничен ден, баба Пепи е събудила и приготвила Никол за градина .. а в почивните дни /като утре/ бързам да се гушна между моите слънца и да се надявам, че ще ме оставят поне малко да дремна, преди да се почне: Мамооо, отвори очички .. ..  Милоооо, къде е еди кое си .... Grinning и такааааа цял ден  Laughing

Друго какво да кажа ... освен че от ден на ден УБАВЕЯ все повече и повече  Embarassed  Laughing  Laughing Laughing друго незнам  ...  Grinning

Поувляках се май... даже прекалих, ще спирам вече ... да ида да пийна нещо, че ожъднях от писане .. добре че поне се наядох преди да седна, че да не мисля и за това .. жалната аз ...  ooooh! Laughing Laughing Laughing

Обещавам че при първа възможност пак ще вляза ... ВЕРВАЙТЕ ми ... другото ми име е ИСТИНА  Laughing 

Лека нощ, спете сладко и не ме забравяйте ... I'll be back  Peace

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 00:03 от Irena80

# 140
Еййй, ако не ви ръчка човек....не може smile3537 Трайкате си!
Еми, приятен ви ремонт тогава, нека ви е....!!!

Руска не е в никаква Русия...виси в спамърската #Cussing out Заформила е купон. Вили сигурно и тя ще се замъкне, нали и е близко Grinning А тук нЕма кой да го организира Mr. Green

Ирено, казвай кога ще идвате на зоопарка да те гледат маймуните ква убавица 4470 bombs си станала, та покрай теб да се видим всички там??? Със сигурност ще е след Великден, нали?
А пък у нас след моя нощна /когато е събота или неделя и няма дет.гр./ картинката е следната. Баща и си ляга към 6ч, аз се прибирам към 7,15ч. Свеки се изнася и си лягам до нея аз. С нея спим двете на брат и на леглото вече цяла зима, а баща и в ледената спалня. Към 9,30- 10ч тя се събужда, ходи да пишка, облича се сама. Предварително съм и приготвила в кухнята на масата купичката с Нескуик или Чириос с мляко. Тя си я слага в микровелето, брои до 10, вади я и си я носи в хола. Пуска си нещо да гледа /тв или двд/ и яде. После се отглежда сама до към обед. Като огладнее отново вече идва и ме буди. Ако не реагирам- буди баща си. Яде и с нея отново спим. Баща и се приготвя за работа /да е спал...да не е блял/ и излиза в 16ч
И така цяла зима. У свеки неможеше да остава да спи с/у почивен ден, защото те са като чукчита- живеят на 10 градуса. Иначе не можели да си плащат парното. Апартамента им е външен, северен, без свястна дограма и е кучешки cold Сега като се позатопли времето вече ще друг графика, надявам се Rolling Eyes

Мишо и Нети рисуват на компа, а моята реди пъзели от разни сайтове и се е побъркала по един кит.готвач от сайта на Макдонадлдс. Ето го: http://www.mcdonalds.bg/new_md/inc/game2a.htm
Не може да го бие, ама нейсе.... И много обича да разглежда снимки. Отварям и снимка.бг и гледа с часове- отваря, затваря, връща, уголемява. Много е НАДОБРЯЛА  Hands Thumbsup Е,така имам време пък за себе си. Иначе все се вре уж да ми помага, пък то става ooooh! и все завършва с newsm29

Еее, Веси, нали се разбрахме Naughty да пишеш. Нищо, че видимо никой няма тук. Те, дъртите лисици  Wink влизат ежедневно и четат. Може така да ги провокираш да  typeuu и те.

Ауууу, пак се отплеснах! Айде стига ви толкова! Сега е ваш ред- кой от Русия, кой от Правец, кой от Младост.... hahaha

# 141
  • София
ЕЕЕ, побърках се тук покрай сина ми, от 4 седмици има хрема и по този повод кашля като легне, секрета му се стича и нищо вече не помага, полудяхме тук. Иначе е здрав, секрети, ПКК, всичко му е ок, сега ще ходя за някакви специални капки и май ще посетим Сандански. Щото така не може вече  Naughty
Иначе сме добре, като изключим горното, пустото му софийско време, не можем на свястна разходка да излезем, ама само да се стоплиииии... леле няма да се прибираме.
Таткото е в Сърбия до сряда, пей сърце сега, няма готвене и правене... Малко почивка за мен хехехехех... Не че не ни липсва малко, ама само малко....  newsm78
Иначе Станислав раасте ли расте аз като гледах другите деца в градината, ми че той е от най-високите (ама не ходи от 4 седмици на градина както казах)... Мисля, че мина вече 100 см, много съм горда. Ама е злояд, злояяяяд... Слаб, но жилав така да се каже... Blush
Ох, целувки, до скоро.  Heart Eyes

# 142

Руска не е в никаква Русия...виси в спамърската #Cussing out Заформила е купон. Вили сигурно и тя ще се замъкне, нали и е близко Grinning А тук нЕма кой да го организира Mr. Green

ами таака де..няма само деца да гледам..имам право и аз на развлечения, а СпАМЪРСКИТЕ купони са мнооооого яки в това отношение.. аз може спамърка да не съм, ама купоните не ги опущам...  smile3534 Миленката ще потвърди..като се върне от Русията  hahaha Joy

Веси, в коя градина ходите, с какво се занимаваш..или ще го даваш потайно   bouquet

# 143
  • София
Ейййй, и УНГ то ни е супер... Само има секрет пусто.... Simple Smile Заминаваме за Сандански в четвъртък...
Нищо потайно няма в мене, ако знаете колко съм приказлива, няма да искате да ме видите никога... хихихик... Ми ходи в детската на "Преспа". Когато ходи, ако може така да се каже...
А аз работя при мъжа ми, естествено, занимавам се с рекламите му, той има фирма за изолация. Когато мога ходя в офиса, много рядко, повечето пъти в къщи на компютъра и по телефона, но така ще е известно време...
Една тайна ще ви издам (пууу колко съм добра). Ще работим за ново бебе.  Praynig Heart Eyes
Вече не съм малка (да не казвам млада) и скоро ако още се поозъртам, може и само със Стаси да си останем...
Ние ходихме в зоопарка, Кучегонка, аз се озъртах много ама не можах да те позная (нито пред, нито зад решетките)  #Crazy  Joy (шегувам се, разбира се)...
 Peace  Peace  Peace

# 144
Ирено, казвай кога ще идвате на зоопарка да те гледат маймуните ква убавица 4470 bombs си станала, та покрай теб да се видим всички там??? Със сигурност ще е след Великден, нали?

Гаранция ще е след Великден, месец МАЙ ще е, а ако се реша да избирам и дата, ще е на 10 или 11, щото тогава ми се пада да почивам и 2-та почивни дни ... а не след нощна да ода при маймуните, вземе Драго да ме обърка и да си доведе някоя друга маймуна в къщи  Laughing

Нещо не ми се пише тая сутрин, много ми се спи ... /нощна бях и съм все още/, и искам да става 7ч и да си ходя ... запушен ми е и носа и ми е много смотано ...  ooooh!

...... ако знаете колко съм приказлива, няма да искате да ме видите никога...

Ти недей ни жали нас, ние също сме от тая партия ... като се съберем става много яко ...  Grinning

Вили, приятно изкарване на купона, знаем че снимковия матрИал е гарантиран и ще го чакаме  Grinning

Айде да почвам да си приключвам нещата тук ...

Приятен ден на всички и до следващия път ...  Peace

# 145

ами таака де..няма само деца да гледам..имам право и аз на развлечения, а СпАМЪРСКИТЕ купони са мнооооого яки в това отношение.. аз може спамърка да не съм, ама купоните не ги опущам...  smile3534 Миленката ще потвърди..като се върне от Русията  hahaha Joy
===
Ахъм  bowuu

# 146
...
Рускееее, мале, дойде ли си от Русията да се друснеш и тука .. ?
На кои аптекарки да поздравя, имаме ЦЕЛИ 2 аптеки ..  Peace
Чакам те да дръннеш, че идеш ... аз и на работа да съм, па време ше намерим за тебе душо моя, Йовано  Peace
Вземи доведе и мама Рени, че тя се затри и не ни ЩЕ ВЕЧЕ .. питай я ЩО, че ние нямаме достъп до нея, сървъра е блокиран  Laughing

....
Може да са две, ама ги знам. Whistling
Поздрави на Вени и Валя от ЕКОМЕТ Wink Hug

.....ааааааа....таковата.... Thinking....началото на май,
кат дойда, шти звэнна...и на Рени ще й кажа... Hug

# 147
  • София
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви, че се вълнувате с мен за чертичките - какво да ви кажа - бременея си тук, ама съм като парцал Sad нищо общо с предишната ми бременност...тогава не усетих ни какво е сутрешно гадене, нищо от това, дето го пише в книгите. Не ми ставаше лошо от нищо, пиех си кафе, ядях си като преди - а СЕГА  ooooh! някакъв кошмар. Сутрин като стана и се изтерлвам в тоалетната Sick в най-добрия случай само стомашни сокове...Sick става ми лошо от - почти всичко. Дори и сега ми е едно - разбъркано в стомаха. Не мога да пия кафе, защото само ако ми замирише и...и т.н. А явно съм се наркоманизирала с това кафе и сега съм в абстиненция (така ли се казва) - вече повече от седмица не съм пила - резултата - постоянно ми се спи, следобед заспивам на бюрото, абсолютно НЕработоспособна съм, вечер се прибирам и се отпускам на дивана и дремя там, издавам нечленоразделни звуци - мучене примерно  ooooh! не мога да се вдигна. Не знам колко ще продължава, ама е УЖАСНО!
Мишо разказва наляво-надясно, че Е БАТКО, защото ЩЕ си има сестричка  Mr. Green опитвам се да го подготвя, че може и да е братче, НО той е категоричен - Не е братче, сестричка е!
Онзи ден го питам "къде ще сложим бебето да спи, като се роди", а той ме погледна изумен и каза "Ами трябва да му купиме СТАЯ" Ми така, де, къде сте мислили, като сте си правили бебето - да сте му предвидили стая...
Имах малки терзания и относно лекар - този, при когото си преследявах бременността и раждах Мишо (страхотен човек и професионалист!) се е преместил да работи с клиника св.Лазар, а там цените са   Money убийствени - нормално раждане 2400лв (това е инфо от преди година). Много ми се вижда и дълго страдах, а и човека се занимава вече със стволовите клетки - той отдавна, де, има специализации в Рим, Париж. Та се оказах без гинеколог и се бях заровила във форума да си намеря друг (абе много се шашкам нещо, за всичко, миния път не бях толкова изперкала). Сега съм се ориентирала към Токуда, защосах си час за след празниците при някакъв д-р Димитров, ще видим какво ще излезе
Иначе ходих при някаква случайна лекарка в майчин дом (не й запомних името) - ми тя като ми ги надрънка едни ooooh! то до 3 месец нищо не било сигурно, сега се виждало САКЧЕ, ама дали имало нещо вътре...не се знаело, абе имало някаква сърдечна дейност, ама то можело да си е моята собствена...ама то било рано (5 седмица), да съм идела след 2 седмици, щото ако било празно сакчето трябвало да се махне...прибрах се, наревах се, после се зачетох из литературата и се поуспокоих - то е ясно, че няма да стъпя при нея, ама такъв шок ми причини...пък и като толкова повръщам, усещам всчкакви миризми - то на бременна приличам Mr. Green

Вили, вчера като ми се обадихте с Дидка - много смешно ми стана като каза "ми тя МАЛКАТА те е набрала", за секунда се зачудих КОЯ МАЛКАТА, и какво съм изпуснала, щото аз за Мишо вече за ГОЛЕМИЯ го мисля Mr. Green, всичко е относително! Извинявай, че така приключих разговора, ама междувременно срещнах една позната докато пресичах и то стана една - с теб говоря, с нея, а и съм насред улицата Mr. Green Целувки на МАЛКАТА ДИДИ!

Иренката да свирнете като се наканите за Зоопарка, и ние сме на линия (ако всичко е ОК)  Peace Направо ти се чудя на тези дълго смени - как издържаш, аз съм много поспалива май..особено сега Mr. Green

Леле как щях да забравя - ами че днес е празник!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ
Специално към цветното семейство Марго, Ками, Здравко (вожда към зветята ли спада, или е някакъв вид дърво Wink )- всичко да ви се нарежда като по рози без бодли! Никакви проблеми повече!
Целучки от мен о до скоро!

# 148
ха да се разпиша и аз

честит празник на всички празнуващи на този цветен празник !!!

Ади, радвам се че бременноста е факт , аз вчера докато отреагирам на това че Диди ти е набрала номера и забравих да те питам...не че имах смелост да разпитвам по този въпрос по телефона..но дано всичко мине нормално..иначе това с гаденето и кафето и при мене го имаше..аз например не можех да се возя в градския транспорт- ПРАВА, ставаше ми зле и едва издържах по далечните пътувания..а то като не ти личи че си бременна и не може да се възползваш от отстъпване на място..не че като ми личеше някой ми правеше място де.. ooooh!
а междодругото Диди се разплака че не и позволих да си говорила с Мишо... hahaha Joy
хормони бе... трябва пак да ги водим на ВЯТЪР...както казваме ние на ТЕАТЪРА.. Joy

вчера с Миленката бяхме на купон-.. и както винаги си изкарахме суперско..а тя днес е и рожденичка... да я издам  Blush  та

, Честит рожден ден и тук !!!

# 149

Такаааааа....освен, че поздравявам всички празнуващи,
искам и аз да ви почерпя, понеже имам РД  Whistling
Станах на 27  bowuu

Ето и масата- шведска е, та така, че не се бутайте-
за всички ще има...  Hug Heart Eyes

Като свършат запасите, пак ще заредя  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт