И аз така мога да пиша пост, за да изглежда дълъг
Я, да вземеш да попишеш като хората. Ей сега шЪ видиш как става!Какво ни претупваш така. Пък и миличките ти дечица, да ги ожали човек...не са случили на майка. Само като видях Нети как спи 

Да връзваш и ти джувки, да ти слагат капачката на отвореното червило, да ти викат, че полата ти е смотана.... 
, а на мен да ми е гадно. Имам и още една цел на пътуването до там. Отвореното ми сине иска да взима САМ под наем бара на х-л Палм Корт в Сл.Бряг
Да видя за какво иде реч и между какви к...е
ще се нахендри, колко чукане ще отнесе???
Не мое да си по- заета от мен! Нема начин!

Дано си намери някой милионер- абдал като порасне, за да си направи пластика.
Можел да се оправи само с присаждане на бъбрек. Сина ми вика: ми мамо ти имаш 3, що не му дадеш единия, ба си скръндзата си!
, не дава да го пипнеш.
свеки е добре, да не я мислите!
забавлявам се ежедневно!!!
на всички малчовци и техните бащи

къде го този цирк, че и на нас ни се ходи... ама май ще го чакаме да кацне у наше село...
... засилих се аз да гледам снимки, на Стаси на мама Веси и татко сърбин..а то ТОЛыка 3 снимки..дай още де..казвай къде живеете, що правите..таквизи нещица..че нали разбра ние тук сме стара кучета и вече всичко сме си изприказвали..та сега ни трябва нов материал...че огладняхме съвсем..никой нов не ни издържа много-много...за сега Люба води класацията на задържала се новобранка...
асамо освежаване след напускащите наематели... дано случа пак на такива готини като сегашните... 

А и щом свекУрвата е добре, за друго се не бой

кой е като мен ... досега си лафих с къде кой мина и замина .. сега в 24ч като затвори Лоби бара и ще стане едно тихоооооо ... тогава влизам във vbox7 и като се почнат едни танци- манци, песни- месни /добре че никой не гледа и слуша. ... така поне си мисля де
и такааааа цял ден 

Трайкате си!
Заформила е купон. Вили сигурно и тя ще се замъкне, нали и е близко
А тук нЕма кой да го организира
си станала, та покрай теб да се видим всички там??? Със сигурност ще е след Великден, нали?
Сега като се позатопли времето вече ще друг графика, надявам се
и все завършва с 
да пишеш. Нищо, че видимо никой няма тук. Те, дъртите лисици
влизат ежедневно и четат. Може така да ги провокираш да
и те.

Миленката ще потвърди..като се върне от Русията

Заминаваме за Сандански в четвъртък...
(шегувам се, разбира се)...
си станала, та покрай теб да се видим всички там??? Със сигурност ще е след Великден, нали?

Миленката ще потвърди..като се върне от Русията

....началото на май,

нищо общо с предишната ми бременност...тогава не усетих ни какво е сутрешно гадене, нищо от това, дето го пише в книгите. Не ми ставаше лошо от нищо, пиех си кафе, ядях си като преди - а СЕГА
някакъв кошмар. Сутрин като стана и се изтерлвам в тоалетната
в най-добрия случай само стомашни сокове...
става ми лошо от - почти всичко. Дори и сега ми е едно - разбъркано в стомаха. Не мога да пия кафе, защото само ако ми замирише и...и т.н. А явно съм се наркоманизирала с това кафе и сега съм в абстиненция (така ли се казва) - вече повече от седмица не съм пила - резултата - постоянно ми се спи, следобед заспивам на бюрото, абсолютно НЕработоспособна съм, вечер се прибирам и се отпускам на дивана и дремя там, издавам нечленоразделни звуци - мучене примерно
не мога да се вдигна. Не знам колко ще продължава, ама е УЖАСНО!
убийствени - нормално раждане 2400лв (това е инфо от преди година). Много ми се вижда и дълго страдах, а и човека се занимава вече със стволовите клетки - той отдавна, де, има специализации в Рим, Париж. Та се оказах без гинеколог и се бях заровила във форума да си намеря друг (абе много се шашкам нещо, за всичко, миния път не бях толкова изперкала). Сега съм се ориентирала към Токуда, защосах си час за след празниците при някакъв д-р Димитров, ще видим какво ще излезе
то до 3 месец нищо не било сигурно, сега се виждало САКЧЕ, ама дали имало нещо вътре...не се знаело, абе имало някаква сърдечна дейност, ама то можело да си е моята собствена...ама то било рано (5 седмица), да съм идела след 2 седмици, щото ако било празно сакчето трябвало да се махне...прибрах се, наревах се, после се зачетох из литературата и се поуспокоих - то е ясно, че няма да стъпя при нея, ама такъв шок ми причини...пък и като толкова повръщам, усещам всчкакви миризми - то на бременна приличам
Направо ти се чудя на тези дълго смени - как издържаш, аз съм много поспалива май..особено сега
)- всичко да ви се нарежда като по рози без бодли! Никакви проблеми повече!
честит празник на всички празнуващи на този цветен празник !!!

та
, Честит рожден ден и тук !!!