Коледа идва!

• 120 553
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 930

Зори, червения цвят на меденките - ботушчета с какво го постигна? Това айсинг ли  е?

Белтък и пудра захар + червена боя  Peace

Благодаря!  bouquet
Така и н е се снабдих с нормални бои, а си купих перлени. Как д а ги използвам, направо си блъскам главата... ooooh! Те нали в алкохол се разтварят, пък нито н а белтъка, нито на млякото му пасва алкохол сякаш.. Н е искам д а ползвам разтворимо сокче.Имаш ли някаква спасителна идея з а мен?

# 931
 Да ви се похваля моето момченце какви бисквитки украси!! На мама малкият готвач! Laughing

# 932
  • София
За пръв път пиша тук, но не мога да не се похваля с първия си опит да направя къщичка.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4769324 .
Направих и малко меденки  Grinning
http://images22.snimka.bg/004769323-big.jpg .
Общо взето съм доволна.
Утре ще пълня тиква  Wink

# 933
# 934
Да ви се похваля моето момченце какви бисквитки украси!! На мама малкият готвач! Laughing

Колко е голям готвачът? Heart Eyes Защото имам една мома тук за даване. Grinning

# 935
Колко е голям готвачът? Heart Eyes Защото имам една мома тук за даване. Grinning

На 4 и половина е  Laughing

Момичета, свърших си масленките и станаха разкошни!

Ето и рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251753.new#new

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 04:14 от Tandoori

# 936

На 4 и половина е  Laughing
[/quote]
Толкова малък и толкова талантлив. Ген е явно. Ще го резервираме това момче.  bouquet

# 937
Толкова малък и толкова талантлив. Ген е явно. Ще го резервираме това момче.  bouquet

Хехе, така така  bouquet Wink

# 938
Благодаря!  bouquet
Така и н е се снабдих с нормални бои, а си купих перлени. Как д а ги използвам, направо си блъскам главата... ooooh! Те нали в алкохол се разтварят, пък нито н а белтъка, нито на млякото му пасва алкохол сякаш.. Н е искам д а ползвам разтворимо сокче.Имаш ли някаква спасителна идея з а мен?

С перлените нищо няма да стане за съжаление  Confused. Дори и да можеш да ги добавиш разтворени в алкохол, цвета им не е толкова наситен и трябва да отиде цялото бурканче, за да има някакъв ефект от тях. А не си заслужава.
Нашаркай си ги само с белтъченята глазура, щом не искаш да ползваш степчета за оцветяване, и без да са цветни са достатъчно хубави Peace!

Katy поздравления  Hug, къщичката е станала много хубава, а и меденките също, то с такава помощничка  няма начин Heart Eyes!

Tandoori , имаш си страхотен помощник, браво на него !

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 08:42 от 3ори

# 939

Мерси! Точно това търсех.  Simple Smile

Всички сте направили такива красоти . . . Аз не  се справих добре с украсата на меденките, но пък дъщеря  ми страшно се позабавлява, като ги мацотеше с една четка.

# 940
  • под тепетата
Amarena, струва ми се , че ако прибавиш лъжичка боровинково(или вишнево) сладко към глазурата ще се получи лилавеещ(червеникав) цвят. Само да не стане течна глазурата.Да кажат по-опитните или пробвай с малко количество глазура и капки сироп от сладкото.

# 941
  • у дома
приключих и с баниците  Mr. Green

направих охлювчета от бутер тесто със сирене, яйце и к.мляко + сладки, с тиква и орехи. (задуших за 10-на минути рендосана тиква с малко вода и масълце, добавих смлени орехи и захар. поръсих със захар преди печене) ето резултата  Mr. Green отделно направих и една баничка с финни кори (сирене, яйце и к.мляко)

Весела Коледна и Приказни празници на всички 
Hug   bouquet

# 942
Аз мисля, че глазурата ще се втечни ако се използва сладко за оцветител и няма да стегне въобще.  Peace

# 943
Момичета, дайте ми съвет Praynig Правя  шоколадови трюфели по рецептата, която е дала Котка.  В момента сместа е в хладилника/мнооого е вкусна!/. Ако ги сложа в кутия на няколко реда дали ще се смачкат или да ги наредя на табла? newsm78

# 944
  • София
Fancy N , първо ги сложи на табла и ги остави на студено да стегнат и след това без проблем можеш да ги сложиш в кутия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт