Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за домашното раждане?
Как да се справя с подут корем по време на бременност?
Как да се справя с обрива, който се появи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за домашното раждане?
-
Как да се справя с подут корем по време на бременност?
За справяне с подут корем по време на бременност могат да се опитат различни методи. Някои майки са намерили облекло от памучни материи и редовно упражнение за полезни. Други са открили полза от сока от моркови и червено цвекло, както и намаляване на консумацията на газирани напитки. Важно е да се консултирате с лекар, преди да приложите каквито и да било методи за облекчаване на подут корем.
-
Как да се справя с обрива, който се появи по време на бременност?
Поява на обрив по време на бременност може да бъде неприятна. Важно е да се консултират с лекар, който да препоръча подходящо лечение. Някои майки са намерили облекчение със сок от мирта и червено цвекло, докато други са използвали Бетноват. Въпреки това, преди да приложите каквито и да било методи за облекчаване на обрива, е важно да получите медицинска консултация.
-
Кога обикновено започва да личи бременността?
-
Какви са причините за появата на пъпки по време на бременност?

Термин-към 15 юни, живот и здраве.
ще се пръсна, а нищо не мога да пия като лекарство... Иначе от няколко дни почти не ми се гади, но тази глава...
Лошото е, че като ям плодове и после повръщам и ми става много зле. Но както и да е! Всичко да е наред с бебето, пък един подут корем все ще се изтрае!
Ама честно казано, не бих до направила дори и да имах възможност, не само няма никакви "болнични" условия, ми представете си какво чистене би трябвало да падне след туй. 
хи хи хи. Аз заведох моя мъж първия път да си види произведението и на него толкова лошо му стана, че едвам излезе от кабинета
От картинките било...
направо не мога да повярвам.
така че за съжаление аз ще се справям сама със ситуацията
почти 5 кг. по-малко съм. Такмо има мегдан да наваксвам следващите месеци.