Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 163
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бухтичка, не се притеснявай от ВУЗ. Ранна бременност с коремен не винаги е възможно да се види, независимо дали си с празен или пълен мехур. Взимай таткото и не му мисли.....Ние също бяхме заедно на първия преглед и докторът му даде важната задача да направи първата снимка на точицата - беше се разтопил от кеф Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 11:29 от strawberry

# 76
Татковците дойдоха ли с вас на първия преглед? И могат ли всъщност да дойдат? Защото приятеля ми много иска, а аз не съм съвсем сигурна, че ще може.
Няма проблем да дойде. Птайте преди това лекарядали е удобно. Но мен първите пъти преглеждат с вагинален УЗ (при мен бе така) и не знам newsm78 малко е странно. А и по-добре когато бебчо се пооформи тогава да дойде с тебе. Тогава ще може да види как се движи, ритка и мърда с крачета и ръчички. Тогава си мисля, че повече ще се развълнува.
А за близнаците имаш шансове и то големи Joy Joy Joy Joy Joy Joy
За коремен УЗ не е сигурно дали ще се види. По-добре на вагинален поне в началото.

Ох че съм ... те  момичетата са ти отговорили вече Thinking

# 77
Подкрепям Ягодката Peace. Не виждам от какво има да се притеснява - все пак те преглежда доктор, който се е нагледал на такива неща, пък мъж ти също си те знае. Къде е проблема  newsm78? Щом моят мъж, който е арабин го преживя, и то много пъти с първата бременност, пък и сега с тази, значи всеки мъж може да го понесе Joy hahaha

# 78
  • София
На мен пък изобщо не ми се гади, започнах да чувствам постоянен глад , който от време на време става зверски. Странното е , че най-много ми се ядат супички (иначе изобщо не си падам по тях). Страхувам се , че вече започвам да трупам килца.
И все пак май предпочитам така  Rolling Eyes

# 79
Бухтичка, при мен предния път първите 2 ехографа (на 10 дена закъснение и на 25 дена) бяха вагинални. Мисля, че с коремен трудно се вижда толкова рано newsm78

След това около 12та седмица ми правеха това измерване на вратната гънка и вече беше коремен ехограф. Бебката тогава бше 42мм Heart Eyes Продължи около 20-30 мин и ми беше голям кеф да си я гледам Heart Eyes

# 80
Бухтичка, не се притеснявай от ВЕ. Ранна бременност с коремен не винаги е възможно да се види, независимо дали си с празен или пълен мехур. Взимай таткото и не му мисли.....Ние също бяхме заедно на първия преглед и докторът му даде важната задача да направи първата снимка на точицата - беше се разтопил от кеф Heart Eyes
И все пак ми е малко трудно да си го представя да ме гледат с вагинален ехограф и той да седи там да гледа Crazy
Но сега като се замисля май няма да го взема първия път, колкото и да ми се иска, защото така или иначе имам някои проблеми и ще трябва да ме прегледат.

# 81
  • София
На мен пък изобщо не ми се гади, започнах да чувствам постоянен глад , който от време на време става зверски. Странното е , че най-много ми се ядат супички (иначе изобщо не си падам по тях). Страхувам се , че вече започвам да трупам килца.
И все пак май предпочитам така  Rolling Eyes

Все едно аз съм го написала. Днес като изчистя ще си правя пилешка супичка. А иначе като огладнея, просто ще умра ако не ям. Миналия ден хрупах ябълки в тролея..  Embarassed

# 82
  • София
Я да ви поразвеселя малко Simple Smile
Брат ми има момиченце на почти 1 годинка вече Simple Smile И много възмутен и обиден ми разказваше как за първия преглед отишли със снаха ми на лекар заедно... Влязла първо бъдещата мама, казала й лекарката, че ще я прегледа на ехограф, но вагинален. И следва логичният въпрос: А може ли и мъжът ми да влезе, за да види бебето? Лекарката обаче само дето не се развикала: Ама как така, това е вагинален ехограф, не е ПРИЛИЧНО!!!  Joy
Представяте ли си, да им каже, че не било прилично!! Ама идея, ама разбиране, при това от "професионалист". Брат ми много се беше ядосал, ама не са правили сцени, нищо не са казали.
Това е било в 17 поликлиника, за там не съм чувала кой знае какви хубави думи.
Радвам се, че иначе лекарите позволяват и таткото да гледа Simple Smile
Весело гледане на всички, които скоро ще си съзерцават точицата - особено на неприличните! Wink

# 83
  • София
То ябълките са хубаво нещо . Ама аз тази сутрин си хапнах сиренка с бозичка . Колегите се канеха да си купуват закуски и си викам : как ще издържа да ги гледам като си хапват! и аз си поръчах закуска...
После ме гонеха угризения...

# 84
Добре де, аз пак не схващам логиката на това притеснение Rolling Eyes. Ами татковците, които присъстват на нормално раждане - те как се чувстват newsm78. Гледката със сигурност е много по-шокираща от един преглед с вагинален ехограф. Да не говорим и, че при раждането присъства един куп народ, а на прегледа са най-много лекар и акушерка. Нещо ми е странна цялата тази работа Thinking. Ама може и грешката да е в моя телевизор и аз да съм твърде разкрепостена hahaha

# 85
  • София
Моят мъж е бил с мен вече на няколко прегледа по други причини, на които са ме гледали на вагинален ехограф. Лично аз не виждам проблем в това... Той ме е виждал отдолу естествено  Grinning

Всеки си преценява за себе си, но за мен това не е проблем въобще...

Бухтичка, препоръчвам ти ВУЗ за първия преглед. Коремен след това, защото за да се види нещо на коремен на този етап, трябва да изпиеш поне литър вода минути преди прегледа... Много е дискомфортно усещането и няма гаранция, че ще се види добре...

# 86
  • София
То ябълките са хубаво нещо . Ама аз тази сутрин си хапнах сиренка с бозичка . Колегите се канеха да си купуват закуски и си викам : как ще издържа да ги гледам като си хапват! и аз си поръчах закуска...
После ме гонеха угризения...
От 2 седмици насам и аз редовно минавам и си взимам някаква закуска + айрянче на път към офиса Simple Smile А иначе още вкъщи изпивам по чаша топло мляко. Да ти кажа, понякога и аз се позамислям дали не прекалявам с хапването, ама другата седмица мже да се посъветвам с лекаря за всеки случай Wink

На Бухтичка всъщност исках да кажа: решете си с таткото дали иска да присъства на прегледа. Ако и двамата ще сте спокойни и няма да изпитате дискомфорт, гледкайте го заедно Simple Smile Решението си е ваше, според вашите чувства и разбирания, каквото и да каже някой лекар Simple Smile
Моят мъж дойде с мен първия път, но не искаше да влиза на прегледа (аз го бях предупредила, че ще е с ваг. ехограф). Е, изчака ме пред кабинета и после щастливо съзерцаваше снимчицата на Нещенцето Simple Smile
Весел ден на всички! Simple Smile

# 87
И все пак ми е малко трудно да си го представя да ме гледат с вагинален ехограф и той да седи там да гледа Crazy
Но сега като се замисля май няма да го взема първия път, колкото и да ми се иска, защото така или иначе имам някои проблеми и ще трябва да ме прегледат.

Накарй го да стои до главата ти и да гледа в екрана Peace

Моят преживя нормално раждане така, въпреки че до последно беше против да присъства. В последният момент реши и остана. Не е видял и капка кръв или други екстри, седеше ми до главата и гледаше към мен. Направо му връчиха бебето  Mr. Green

# 88
  • София
Добре де, аз пак не схващам логиката на това притеснение Rolling Eyes. Ами татковците, които присъстват на нормално раждане - те как се чувстват newsm78. Гледката със сигурност е много по-шокираща от един преглед с вагинален ехограф. Да не говорим и, че при раждането присъства един куп народ, а на прегледа са най-много лекар и акушерка. Нещо ми е странна цялата тази работа Thinking. Ама може и грешката да е в моя телевизор и аз да съм твърде разкрепостена hahaha

И аз това се чудя,какъв е проблема? А и таткото не го е правил със затворени очи това бебе...какво толкова....
На мен притеснението ми беше от друго естество - докторът при който ходя е наш близък,да не кажа роднина - ......притеснението ми беше огромно.....

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 12:40 от strawberry

# 89
леле момичета ако знаете каво блаженство си направих в офиса Hug.Понеже шефа и един колега са в Пловдив до слетобяд smile3503, едната колежка дойде метна си болничния и си тръгна  Ill,другата излезна да си понапазарувала докато сме били free  motorта аз си пуснах климатика на макс moresmile, една печка ми вее в краката, направих си едно бульонче kaffeetrmker_2 и си комуникирам с вас.... чувството е невероятно People Angel... вече ми се доспива smile3524 и най-много да подремна  sleepuu Simple Smile единствения неприятен момент е че поогладнях eat а около мен няма никой който може да ми купи папане  Tired

Общи условия

Активация на акаунт