Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 637
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
И ние като Роро се пазим с въздържание.  hahaha Сега поне си имаме оправдание - Коледни пости уж... Майтап де - чат-пат прибягваме до услугите на добрите стари кондомчета  Blush
Стеф, аз пък съм трето дете, т.е. от многодетно семейство съм. Но честно казано не знам дали бих имала сили (като нашите  Heart Eyes) да имам повече от две деца. Наистина е хубаво да си дете в голямо семейство, но е адски трудно за родителите. Още повече сега в тия времена. Защото едно време, когато са ни планирали и създали, не е имало такава социална (да не кажа финансова) несигурност и нещата са били много уредени, еднотипни и монотонни. Но когато дойдоха промените сме минали през какви ли не трудности. Честно казано не бих се наела да имам три деца, ако не сме изключително добре осигурени.

# 226
Забравих да ви честитя снежеца който вали в София (поне по новините валеше много красиво) Тук сме на дъжд и вятър за жалост май няма да има сняг. И ще си въздишам завистливо по Аватарчето с Мия и снега. Дзверо накрая заспа, приспан от татко си.

# 227
здравейте мами. искам паролата за албума, за да сложа на моето февруарче снимка

# 228
Добро утро. Тук в Плодив ни е огряло едно хуууууубаво зимно слънчице  Nature Partly Sunny - може да не топли, ама е по-добре от мъгла  Simple Smile ... Мисля днес да се поразходим с моя бяс  1stroller, че след 3 дена вкъщи вече и двамата изкукваме.  smile3512 Обличаме се  coldи хайде навън
Да се отчета - излезе и второто зъбче, съпроводено с неспокойни нощи. Тъкмо си мислех, че вече ще спим  Sleeping, и започна озъбването ...
За пазаенето - ми не се пазим май май много. В смисъл ,че разчитаме на добрия стар прекъснат полов акт, както сме се пазили 10 години... Презервативите, не са ни любимите атрибути, за това я караме така, Ако направим сестричката/братчето - здраве да е . След това ще мислим за по-сериозни мерки ( макар че май и аз тайно си мечатя за 3 дечица )

# 229
Здравейте и от нас!
И ние много му се радваме на пловдивското слънце и ще излезем да помръзнем малко.
По въпроса за децата ние си имаме две и никой не ни помага. Всичките ни баби са на повече от 100-тина километра от нас, но и двамата сме навити на трето, ако животът ни е малко по-добър. Трудничко е да си гледаш сам децата, но пък е много хубаво!!! family4

# 230
Драги ми господине, ти къде точно живееш. Аз съм до гребната база - точна на последна спирка на 10-ката

# 231
  • Стара Загора
Добрютрооо и от мен.И тук е слънчево и много студено, но по обяд ще излезем навън, че в къщи взаимно се изнервяме.
Вашите деца стоят ли си в кошарите?Моята не иска, не иска и в проходилката, т.е иска да е извън нея и да се изправя и ако може/ ама не може  Mr. Green/ да я тика.А иначе й постилам едно одеяло на земята, изсипвам коша с играчките/на които почти не обръща внимание/ и така.От няколко дни обикаля по секцията,масата ...за секунда не мога да я оставя  Crossing Arms
И в тая връзка трябва да вземем по-сериозни мерки с пазенето, че уж сме с презервативи, ама не всеки път  Embarassedи ако скоро още едно такова швъкаво ми се пръкне ще скачам от 6-я ет. Mr. Green

# 232
За играчките , отдавна не купувам - няма кой да си играе с тях. За сметка на това много интересни са : портмонета, четки за коса, дистанционни, телефони и други НЕиграчки Simple Smile

# 233
  • София
Уффф за кой ли път го пиша тва съобщение...ужасен ми е нета, и от 1 час се пробвам да го пусна поста
Честит първи Рожден Ден на малката Блага! Да расте здраво, усмихнато и много щастливо дете. Да носи само радост на мама и тати

# 234
  • Стара Загора
О имаме си рожденичка  Hug

На малката Блага да й е честит рождения ден, да е  засмяна, много упорита, да радва мама и тате и да расте здраво дете!

# 235
Честит първи рожден ден на Блага! Да е жива и здрава, все така прелестна и очарователна! Да радва безкрайно мама, тати и цялата рода!   Hug

# 236
Честит Рожден Ден на малката вече пораснала Блага! Желая и безгрижно детство изпълнено с много смях и обич от тате и мама!

# 237
Добро утро
Честита една годинка на блага  Hug
и  smile3510 от Никол, днес ставаме на 10 месеца Simple Smile

За пълзенето и при нас е същото толкова бързо се шмугва че понякога я хващам в последния мометн преди да тупне от спалнята.
Снощи и бях взема подарък едно розово светещо октоподче от тия гумените дото се тресат като желе бях сигурна е ще и хареса а тя изпадна в див ужас само хълцаше и потреперваше все едно и е студено, скрих октопода и после цяла нощ подскачане и плачкане накрая взе да и хърка нослето и едвам дочакахме сутринта и я напръсках с стеримар  дано помогне че детето едвам диша  Sad

# 238
  • София
Честит първи рожден ден на Блага! Да е жива, здрава, много щастлива и винаги засмяна за радост на мама и тати  Hug
Честита месечинка на Никол
Ей, измрънкахме хубавото време Whistling , жалко че на Данита днес й е ревлив ден... има среща с леля докторка, само за мерки и теглилки, но тя си го опищява подобаващо  newsm45

# 239
  • offshore & overseas
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЖНАТА ПРИНЦЕСА БЛАГА!

Да расте красива и послушна за радост на мама и тати!

Честита месечинка на пъргавелка Никол!

Да зачопля и аз актуалните теми:

За цикличността на женския живот: при мен хормоните бушуват #Silly, въпреки че датата на последната ми менструация е доста отдалечена във времето (7 май 2006 г.). Не знам свикнах ли, що ли, но не мога изобщо да си спомня какво беше да сменяш превръзки (нещо като да сменяш памперси, май беше?  Embarassed) и да се превиваш от коремобол и слабост.  Mr. Green Все пак, чат-пат избиват в моя мозък притеснения какво се случва там долу, ма съм за бой, щото още не съм посетила гини след раждането.   341uu

За пазаенето - ми не се пазим май май много. В смисъл ,че разчитаме на добрия стар прекъснат полов акт, както сме се пазили 10 години... Презервативите, не са ни любимите атрибути, за това я караме така, Ако направим сестричката/братчето - здраве да е . След това ще мислим за по-сериозни мерки ( макар че май и аз тайно си мечатя за 3 дечица )

Бравос, за пръв път някой да си признае, че разчита на доброто старо (изпитано) ППАsmile3501 Аз ще се присъединя към Радост, споделяйки двустранната омраза към презервативите, в комбинация с ужаса от хормоналните препарати (ползвала съм 2 пъти Постинор), както и нежеланието някаква бодлива тел да ми ръби матката. За протокола, аз повече от 12 години се "пазя" с ППА (и преди Лъвю) и в моя случай има ефект (мож' пЪ да не съм толкова плодовита, знам ли baby_neutral). Не, не вЪ агитирГам, в никой случай...  newsm43

Сега разбира се се пазим чрез най-сигурния метод (знаете го и вие), една студена вода, но не преди, не след, а вместо.  smile3532 Майтапче, не се пазим въобще, но аз не изгарям от страст напоследък (а кава жена бях...  4470) Освен това искам още едно дете, ако може веднага, но при тая безмензисност, едва ли...  И ще имам ТРИ -- решила съм го.

Но, не казвайте на Лъвю -- той ще разбере в последния момент. Засега е посветен в теорията на екологичното предпазване от бременност, чрез кърмене (понякога изказва съмнения, но ги парирам). Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 10:57 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт