Мами от Norge!!!

• 10 776
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Milva2003 , в такъв случай е много важно да вземеш едно решение и да си го отстояваш. Обикновено ги разрешават при фодселангст, така че моя съвет е да седнеш и да си направиш един лист за и против. Но решиш ли веднъж, не си променяй мнението заради други. А съвсем друг е въпроса какво ще се случи, когато зараждаш Laughing
Да има такива екрани, но не се ползват много Laughing

# 151
Милва, ми де да знам, аз съм чувала много доводи против цезаровото ако не е наложително и мисля, че не бих го избрала ако не се налага. Пък ти болницата няма да я избегнеш с цезарово или без.

# 152
  • България
Милва,аз родих със секцио,мнооооооого съм доволна,но ме мъ4иха мизерниците да раждам естествено до 10 см разкритие Mr. Green Twisted Evil #Cussing out
Аз съм много тясна,оказа се после на скенера ,4е никога не мога да родя естествено,но те не и не #Cussing out
Без малко да ме изтърват,така се напла6их тогава,4е останах с едно дете. Sad
Добре ,4е си бях резервирала епидурална предварително,и това няма6е да имам Crossing Arms

# 153
palachinka , зависи от много неща. Да ти кажа само, че миналия вторник имаше 6 секцио по спешност, всички имаха някакви проблеми, но ги бяха уговорили да раждат нормално. И какво? Объркаха цялата оперативна програма, и се оказа че родилките са преценили по трезво ситуацията от персонала Laughing

# 154
  • България
palachinka , зависи от много неща. Да ти кажа само, че миналия вторник имаше 6 секцио по спешност, всички имаха някакви проблеми, но ги бяха уговорили да раждат нормално. И какво? Объркаха цялата оперативна програма, и се оказа че родилките са преценили по трезво ситуацията от персонала Laughing

Peace Peace Peace
Именно,на мен от бързане,4е ве4е заминавахме и двамата(4,200 кг бебе),ми разпориха но6тницата,4е няма6е време за друго Mr. GreenАз си прецених сама,4е съм тясна,ма те идиоти такива,друг път няма да се оставям така,ако ми се наложи Peace Twisted Evil

# 155
А, естествено, че си зависи, ама все си мисля че ако беше по-добре щехме да имаме по един цип направо на корема и туй то... пък аз нямам приятелка в БГ дето да е раждала нормално. Ай, сега не мога да си представя, че всиките все с проблеми са били. Ама незнам що в БГ на докторите май им е най-лесно да насрочат секцио. Мислях че секциото би трябвало се прави ако се налага. Ти какво мислиш по въпроса?
Но не е ли верно това, че родилния процес е много важен за бебето, нещо си беше, че набирало биологичен фон и така започвала да се изгражда имунната система а със секцио било стерилно... нещо такова съм чела?

# 156
  • България
А, естествено, че си зависи, ама все си мисля че ако беше по-добре щехме да имаме по един цип направо на корема и туй то... пък аз нямам приятелка в БГ дето да е раждала нормално. Ай, сега не мога да си представя, че всиките все с проблеми са били. Ама незнам що в БГ на докторите май им е най-лесно да насрочат секцио. Мислях че секциото би трябвало се прави ако се налага. Ти какво мислиш по въпроса?
Но не е ли верно това, че родилния процес е много важен за бебето, нещо си беше, че набирало биологичен фон и така започвала да се изгражда имунната система а със секцио било стерилно... нещо такова съм чела?

Наи- добре е естествено Peace Peace,но в моя слу4аи ,ако бях раждала примерно преди 100 години няма6е да съм жива сега Mr. Greenслава богу,4е има опции,ако маиката е много страхлива съ6то правят секцио,тук може страхът да се използва като аргумент,макар ,4е аз имах голям страх и паника,не го за4етоха,но ако бях настоявала,може6е и да стане,затова е важно да си отстоява 4овек Peace

# 157
Теории има много и най различни. И все пак говорим за норвежки лекари, не български. Не мога да сравнявам, тъй като нямам наблюдения от България. Говоря само за тук. Не препоръчвам секциото като нормален начин за раждане. Но се убедих колко е важна нагласата на родилката. Убедена съм, че при определени проблеми, включително страх от болници, лекари, от самото раждане е много по добре едно планирано секцио, отколкото да се мъчат и майка и бебе, и изведнъж да се стигне до секцио по спешност. Тогава изхода е непредвидим. Затова и казах да си направи лист за и против, и да реши.

# 158
  • България
Теории има много и най различни. И все пак говорим за норвежки лекари, не български. Не мога да сравнявам, тъй като нямам наблюдения от България. Говоря само за тук. Не препоръчвам секциото като нормален начин за раждане. Но се убедих колко е важна нагласата на родилката. Убедена съм, че при определени проблеми, включително страх от болници, лекари, от самото раждане е много по добре едно планирано секцио, отколкото да се мъчат и майка и бебе, и изведнъж да се стигне до секцио по спешност. Тогава изхода е непредвидим. Затова и казах да си направи лист за и против, и да реши.

bouquetподкрепям напълно Peace
И да ви кажа колко са "добре",казаха 4е моето бебе било маи недоносено,понеже бях с малък корем,а то грамадно,аку6ерката ми не повярва като и казах по телефона,пита и мъжа ми за всеки слу4аи Twisted Evil
Затова послу6аи интуицията си,тя никога не лъже,Милва Hug

# 159
Milva2003 , ти да не се стреснеШ сега Laughing Всичко ще мине добре при теб, само си реШи предварително.
 palachinka , получих писмо от Вега, ама то е повече за теб Laughing
 Zdraveite ,
moje li da mi kajete s kakuv kurier ste izpratili karti4kite i ako ima nomer na pratka.Mislia da gi potursia tuk,za6toto moje ne6to da e stanalo,kato naprimer da ne mogat da ni otkriat.Ako e puk po po6tata tam zaduljitelno triabva da si gi tursia.Nivoto im na obslujvane e mnogo nisko.
Pozdravi!
Cveti

# 160
Ами така е, и аз съм си го навила на пръста и няма да се давам. За сега не съм имала никакви проблеми, не знам тясна ли съм 6ирока ли съм, каква съм. Здравословни проблеми нямам, сигурно съм 4исто и просто психарка. Била съм доста по болници, когато откриха рак на моя съпруг, в резултат трябва6е да забременея по изкуствен път, зна4и о6те много болници и доктори. Аз и от преди си бях паника, но сега като 4уя здравен работник тук и му давам 50/50 6анс да свър6и добра работа. Никога незнам с каква глупост 6те излязат насре6та. Аз съм с АБ rh-. Изто4или са ми 10 л кръв сигурно през тия години, никой не зне6е кръвната ми е група. Нито в Риксен, нито ли4ен лекар, нито пък тук в болницата. Добре 4е аз им я казах, та те ми биха инжекции и ми направиха специални изследвания за определяне на кръвна група. Ами никой в Норвегия не си знае кръвната група ... Това само пример малък и прости4ък, какво остава за големите не6та.
Аз много се увлякох, само развалям хубавата компания с глупости. Няма ве4е.    

# 161
Не знам как е по другите болници, но тук задължително се изследва кр. група, която обаче важи само 4 дни. Това никой не можа да ми обясни досега Thinking

# 162
  • България
Милва,вси4ко 6те бъде наред,убедена съм Hug Hug
Просто ти споделям,понеже го преживях и аз,имах ужасен страх,дори ми го пи6е в документите от болницата...но не ме взеха насериозно,оказа се 4е понякога това е предусе6тане,затова ти трябва сама да ре6и6,ако пък стане естествено е наи- добре,после  по бързо 6те се възстанови6 пък Peace
Трябва да се съобразят с теб в краина сметка,затова си дръж на твоето,така е редно Peace

Милва,споделяи си такива работи,няма проблем,не може само да пи6ем глупости и маитапи Wink Grinning,ако можем и да помогнем с инфо е наи добре:hug:

# 163
хехе, това бе6е сме6но.   Laughing Може би може6 да си смени6 групата с някой от изкуствените ексклузивни наркотици

# 164
  • София/Осло
Милва и моя съвет е да следваш интуицията си, аз и двата пъти съм раждала нормално..отивах в болницата с 8 см. разкритие ей така на контролен реглед и те ме вкарваха да раждам, след 5 минути вече си бях в стаята  Peace
Желая ти успех, то има още време де, ама нищо не се знае  Hug

Общи условия

Активация на акаунт