Отговори
# 165
Аз продължавам да няма никакви признаци, освен чувствителните гърди. Не ми се яде много повече, не ми се гади, не ми се спи, няма безсъние, киселини, запек. Ех, похвалих се Hug
Не се притеснявай и при теб ще дойде spoko

# 166
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
От сутринта два пъти ми се рестартира тъпия компютър докато се опитвам да публикувам отговор ,ако го направи пак ,ще го изхвърля през прозореца. Mr. Green
Аз няколко дена съм като парцал.От събота се прехранвам само с филия със сирене.Като отворя хладилника и ми става едно....,направо ужас  Sick.Същото е и с манджите.Само като ми замирише и ужас.А съм гладна,ама просто не мога да ям нищо.Хрупам ябълки от време на време кисели,от тях малко се освежавам.
За капак мъжо се разболя.Два дена го обикалям от далече ,дано не ме зарази.Спа на дивана в хола горкия ,ама тая вечер вече ще го подслоня в спалнята че ми е съвестно. Crazy.Не смея и при детето да го пратя да спи ,че да не зарази и него,защото разболее ли се и дребния тогава вече и аз съм 100% наредена на опашката.
Тъй и аз се оплаках. Laughing,ама честно да ви кажа, като се сещам каква е причината да се чувствам така и някак малко по поносимо става това ужасно гадене.

Привет на новите мами,ама доста се посъбрахме.
А Дуци вземи си утрогестана ,аз до вчера го вземах,че нали и аз имах преди три седмици такова зацапване.От както го почнах спря веднага,сега малко се притеснявам като го спрях да не се появи отново.

# 167
  • София
Не се притеснявай и при теб ще дойде spoko
Предния път така и не дойде, искрено се надявам и сега да ме подмине Praynig
Чудя се дали е време вече да отида на лекар? Искам да отида и да видя нещо със сигурност, не да ме върнат за след една седмица...Мисля тези дни да отида все пак Simple Smile

# 168
На мен Маленов ми каза 2 седмици след закъснението, че ме иска Laughing
И миналата седмица като отидох каза:"А, честито, вече си бременна" hahaha

# 169
  • Сливен
Привет !!!!
Много отдавна не съм ви писала , но прочитам всичко . На 27.11 бях на ЖК направиха ми всички изследвания ,оказа се че кръвната ми захар е висока и така цяла седмица се въздържам от захар и утре ще си направя ново изследване пък дано не е висока .

# 170
Мариета, дано, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 171
belinda аз не бих издържала толкова дълго! Би трябвало вече да се види плоден сак, а другата седмица и сърчице  Heart Eyes

# 172
мамчета незнам за вас обаче аз многоооо похапвам вече  -  все съм гладна
в петък се теглих 57кг, а от 2-3 години варират килограмите ми от 49-51 и сега като видях 57 и си викам "а колко ли ще съм на края на бремеността?"
и пупата и тя расте
на 10.12 съм на доктор нямам търпение да се видя отново с бебо

# 173
а забравих да ви питам
случайно на някоя от вас да са и излезли пъпчици по лицето?
ползвам хубава козметика но за момента не помага, предполагам е от хормоните който бошуват в мен  #Crazy или от Утрогестана незнам

# 174
Здравейте и от мен  bouquet

Джини, добре дошла при нас Hug

Едва успях да ви изчета, толкова съм претрупана с работа днес. Искаше ми се да пиша на много момичета, но вече не си спомням кой какво е писал Embarassed. Ужас просто. Станала съм много разсеяна, изобщо не мога да се съсредоточавам. А за сънищата - и аз сънувам по цяла нощ какви ли не екшъни. Сутрин съм като парцал. Иначе днес съм малко по-добре. Не ми се гади толкова много, само свят ми се вие. Чудя се възможно ли е да е от кръвното този световъртеж newsm78. И ако е така дали е ниско или високо?

Агата, бях чела някъде, че бебчето започва да се движи през 9 г.с., но било невъзможно да се усети от майката, защото е прекалено мъничко в този период. Иначе и аз имам от време на време такива усещания и се чудех полудявам ли като си мисля, че усещам нещо, но явно се дължи на друго.

# 175
  • София
Главен счетоводител съм в голяма фирма и сега на края на годината ще имам много работа. Изобщо не знам как ще я върша. Много съм отвеяна и само бебета са ми в главата.
И аз съм счетоводител , слава богу не главен , за това обаче ще трябва да приключа по-рано от март. За капак записах магистратура и януари и февруари ме чакат изпити  smile3511
Все чакам да се взема в ръце ,но като вляза във форума не мога да изляза. Laughing

# 176
Джини, добре дошла!
RKRASTEVA , при мен пъпчиците станаха на АКНЕ Sad Но Доки каза, че било нормално, защото съм/сме  в хормонален дисбаланс
Астарта, аз доколкото знам световъртеж се получава от ниско кръвно, хапни си нещо сладичко....но пък скоро четох, че "виенето  на свят" и световъртежът били един от симптомите през първите месеци на бременността?!
Моето кръвно винаги е било много ниско 90/60, но откакто сме двама е 120/80, което е нормално, но пак ми се вие свят......така, че по-добре си мери кръвното редовно и ще разбереш ниско или високо е Simple Smile

# 177
mylili,в сабота говорих с една докторка zа кървенето от 6ииката на матката и тя ми каzа,4е това не е опасно zа бебето.Тя съ6то е имала рани4ка,когато е била бременна и винаги след вагиналния преглед е кървяла по няколко дни.
 Аz съ6то имах zацапване и моят доктор ми даде Fluomicin N _това са вагинални хап4ета (неzнам дали ги има в БГ).Вzимах ги 6 дни и първите 4 дена имах лек примес на кръв.Много е важно да не  се внесат  бактерии във влагали6тето сега.
 Докторът ми каzа,4е 6том кървенето не е от матката,няма стра6но.
  При иzвънмато4на 6те6е мнооого да те боли и до сега да са те оперирали 100 пъти.
 6те види6,4е 6те си гу6ка6 малкото,сладко бебенце.Не се притенявяй сега,а си мисли само хубави не6та  Hug
 Дуци,как да си ка4а и аz снимка? Помогни ми  Praynig

# 178
Ето тук Мамма е обяснила: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0  Grinning

# 179
  • София
belinda аз не бих издържала толкова дълго! Би трябвало вече да се види плоден сак, а другата седмица и сърчице  Heart Eyes
Ами аз не знам дали защото не ми е за първи път или просто вече съм някак си по-зряла, но го няма това диво нетърпение, както първия път Laughing Преди 4 години, помня, че ходих на трима лекари, докато най-сетне някой видя точицата Mr. Green Просто не можех да чакам десет дни и туй то!!! Сега ми е едно такова спокойно и....хубаво Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт