Отговори
# 240
  • София
Ох, като ви чета чак ми става гузно, че на мене нищо ми няма Sad
Дано всички скоро се почувствате по-добре Hug

# 241
Само да споделя. Току що си купих Sprite за гаденето и мисля, че ще помогне. Малко повече се ...оригвам ...ама иначе е по-добре от Sick

# 242
  • София
Е, хайде и аз да си призная - на мен ми беше лошо точно една седмица, по-миналата, това беше. И тъй като все още не съм ходила на лекар, започвам да се замислям дали въобще съм за тази тема newsm78. Сега ми остана само температурата...

# 243
  • София
Момичета, тръгвам към доки. дано видим вече бебо, че ще се пукна. Днес ми е 14 ден закъснение.  Шийката на матката кърви вече в червено и много се тревожа какво може да се направи по въпроса. Моля ви стискайте ми палци.

# 244
mylili успех мила, стискаме палци всичко да е наред !!!

аз досега съм  Sick само 4 ри пъти за мое щастие
исках да ви питам мамчета вече мажите ли си коремчетата и гърдите със специални кремове и ако да с какви? на мен ми препоръчаха mustela малко са скъпички но имали + ефект

# 245
Здрасти банда
Привет на всички нови ИУлки  Party

Пухчо,
не мисля че е проблем, всъщност гледай тогава да седнеш от пред на по широко  Thinking
Аз всеки ден пътувам 125км до работата си и обратно - 250км на ден, но с влак, с рейс не издържам защото имам чуството че дори небременна винаги ми се допикава в рейса, а бременна... не знам, ако е извънредно ок, но аз всеки ден, така че е голямо удобство влака, станеш-седнеш  Wink

Гледам хреми вече ви тормозят, мене трета седмица, отдавна минах от банална хрема на гъста и ужасно запушен нос, през ноща ми е най гадно, спя с отворена уста, пия вода по 6х, ставам да пикая 4х ...въобще мъкаааа
Бабини рецепти давайте, аз нищо не смея да пия, нито да си пръскам... а стеримар само... от време на време

Поздрави за сега
Ели

# 246
Аз всеки ден пътувам 125км до работата си и обратно - 250км на ден, но с влак, с рейс не издържам защото имам чуството че дори небременна винаги ми се допикава в рейса, а бременна... не знам, ако е извънредно ок, но аз всеки ден, така че е голямо удобство влака, станеш-седнеш  Wink

Ели, ти направо ме разбииии! 250 км всеки ден! Божеее, вече няма да се оплаквам от лашкането в автобуса за по 10 мин на отиване и връщане от работа всеки ден  Joy

# 247
  • Варна
mylili успех мила, стискаме палци всичко да е наред !!!

аз досега съм  Sick само 4 ри пъти за мое щастие
исках да ви питам мамчета вече мажите ли си коремчетата и гърдите със специални кремове и ако да с какви? на мен ми препоръчаха mustela малко са скъпички но имали + ефект

Аз по принцип след душ се мажа винаги, в момента ползвам Dove body silk , много съм доволна от този крем за тяло, а такива за стрии мисля че още е рано, кожата не е започнала да се разпъва от бременността. В момента дебелеем от ядене...хахахаа. А и доста мнения изчетах по темата - това си е до предразположение , защото има доста нацепени момичета , които ползват най-скъпите мазила и обратното.

# 248
  • Варна
Само да споделя. Току що си купих Sprite за гаденето и мисля, че ще помогне. Малко повече се ...оригвам ...ама иначе е по-добре от Sick

Това с газираното - аз съм на цитронада ... и оригването  , май на всички ни помага... Crazy

# 249
Аз смятам да се мажа с Mustela. За сега имам половин тубичка от предишната бременност, но смятам да започна с мазането не по-рано от4-5 месец. Спомням си, че ми беше много досадно. То кремовете не са като обикноевнните лосиони за тяло, а едни такива, по-мазни и не попиват лесно в кожата. В началото ми харесваха как миришат, а накрая се бях отвратила от миризмите.

# 250
Kokolin@ значи има ефект от  Mustela, доволна си ?

# 251
mylili стискам ти палци всичко да е наред  thumbsup Питай дали не могат да титретират раничката локалко с Ваготил или нещо друго - не е горене или криотерапия, а е само туширане ако не е опасно.
RKRASTEVA още с нищо не се мажа, но май скоро ще трябва започна с гърдите, че вече смених размера на сутиена  Wink

# 252

Kokolin@, сподели, моля те?
Аз мисля, че преди ви питах, но май нямаше отговори??? И все пак някой чул ли е нещо за продуктите на "Кокона Майка", които хич не са скъпи. Макар, че скъпо не значи ефикасно Simple Smile

mylili, всичко ще е наред  Hug
още с нищо не се мажа, но май скоро ще трябва започна с гърдите, че вече смених размера на сутиена  Wink
Kisa05 и при мен е така. Вече приличам на дойна крава...

# 253
Ами да, доволна съм. Мажех се по веднъж на ден - вечер. Нямам стрии. Но корема ми не беше много голям. Направо си беше малък като се ставнявах с дуги бременни като мен.
Аз преди бях писана по темата. В началото се мажех с Chicco. Подариха ми продукт за корем и за гърди. Ама те гъдите ми нямаха нужда, щото те и грам не порастнаха и само се цапондрих  hahaha на вятъра

# 254
  • София
Сега питах една приятелка, която тази година роди, за mustela и тя също е много доволна. Щ взема да си купя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт