ДЕКЕМВРИ е под пара вече, за мама и за малкото човече!

• 13 299
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Честити бебоци на мама Биска и мама Маджик!!! Много да ви радват!!!
Галчо и аз съм под ножа на 17.12.. Хайде стискай зъбки още малко остана... и после ще гушкаме сладки бебоци и ние..

# 226
veshti4ka, тури една снимка на този слинг да го видим, па белким заимстваме идейката и се снабдим и ние у наше село с таквоз чудо Wink

# 227
  • София
veshti4ka, тури една снимка на този слинг да го видим, па белким заимстваме идейката и се снабдим и ние у наше село с таквоз чудо Wink
Ще снимам сега без пълнеж, а довечера ще накарам мъжо да ме снима. Нали трябва да се похваля? Mr. Green Три дни шиене не може да мине така незабелязано.

# 228
 Hug чакам с нетърпение...а от какъв плат го уши?

# 229
Много радост на новите мамчета с бебоци ЦВЕТИ,БИСКА И  Magiq27 ,много да ви слушкат малките съкровища

# 230
  • София
Ей я хубавинята. Има ме и мен по-натаък - снимах се сама Mr. Green Излезнах с ореол - да не съм светица? Rolling Eyes Laughing

Уших от един плат , който сигурно има вълна, бях шила преди години пончо от него. Направих и подплата от вата и по-мекичек плат вътре.

# 231
Момичета не намерих как да кача снимки към ваще вече албумчета,затова направих ново и то отиде на самостоятелен прозорец,явно някъде бъркам  но незнам къде , затова  там ще качвам снимки като ме сполети и мен хубавото събитие.Още веднъш моля за невежеството А така както ми каза вещичка също не стана.

# 232
Ей я хубавинята. Има ме и мен по-натаък - снимах се сама Mr. Green Излезнах с ореол - да не съм светица? Rolling Eyes Laughing

Уших от един плат , който сигурно има вълна, бях шила преди години пончо от него. Направих и подплата от вата и по-мекичек плат вътре.

страхотен е...а кройка от къде взе или сама я сътвори...абе и аз си падам парче шивач, но нещо не мога да си го представя баш...

# 233
  • Хасково

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА! МНОГО ПОСЛУШНИ И УСМИХНАТИ ДА СА РОЖБИТЕ ИМ!![/color]

От къде ти е кройката на красотата та като дойде ред да се пробваме и ние да си ушием!

# 234
  • София
Кройката я взех от един руски сайт - ето тук. Обаче е с думи описана и има още две - едната е по-обикновена, според мен като за лято - само парче плат дълъг 2 метра и широк 70 см,с пръстените на единия край и втората горе-долу, като моя. Който иска, ще   му обяснявам как се шие Peace
А тук има клипове за слингове (този, който е само плат) и как се носят бебетата.
Една близка каза, че в Щатите и Австрия (понеже често ходи до там) само в това нещо носели бебетата Wink

# 235
  • София
Честити бебоци на Биска и Магия27!   bouquet

Вещичка, много е готин слинга!

# 236
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЦВЕТИТО, БИСКА И  Magiq27 !!!    bouquet   bouquet   bouquet

# 237
  • София
Честити бебчета на Биска и Магия! Да са им живи и здрави, умни, разумни, послушни и да постигнат много в живота!

Вещичка, въобще нямах предвид теб или друга тукашна мама, когато говорех за кърмаческия форум. Там наистина има страшно надъхани жени, за които като че единствената цел в живота е да откърмят Крали Марковци - до 7-мата година. Иначе и аз кърмя ако поиска нощем, да не съм някакъв садист! И не винаги спазвам дневния режим - ако заплаче половин-един час по-рано, да не мислите, че го мъча бебето! Просто си направих труд в началото да създам някакъв режим, по-точно да го продължа от болницата и мисля, че това даде добри плодове - бебето наддава, аз пък си отспивам.  Слингът е страхотен! Тежи ли на кръста?

Згайрова, казвала съм го и друг път - моят принцип е, че новият член на семейството трябва да се нагоди по стереотипа, не обратното, но разбира се, всеки трябва да постъпва в унисон с усещанията си и разбиранията си! Peace

Муниека, и аз не разбрах защо цедиш и защо мислиш, че кърмата не стига? newsm78

Галчо, ще мисля за теб в понеделник! Hug

# 238
Честито бебче на Magiq27, много щастливи мигове им пожелавам!
Все забравям да благодаря и аз на Цветито за координатите на фирмата, която пере килими и мека мебел, много сме доволни.
Слинговете и на мен ми харесват, но все ми се струва, че ще се изтърси бебето някъде. Аз съм купила кенгуру на САМ, защото ми се струва по-сигурно и ще ми е по-удобно с него.

# 239
  • София
Слингът ми е много удобен, не тежи на кръста, а ме кара да ходя по-изправена. И е доста топличко на малкия, защото хем отдолу има топла подплата, хем отгоре го завивам с тази опашка, която виси отстрани. Ходихме близо час на студа, а нослето си му беше топличко.
Иначе със Саша съм имала кенгуру, но идея си нямам къде го дянах. Беше ми удобно и то и носих детето много дълго. Но бях сложила Саша от края на 2-я месец, докато със слинг може от новородено да се носи.

Общи условия

Активация на акаунт