Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 155
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Ехааа... каква активност цари тук  ooooh!

Къде се покрихте бе мацки, а Бързо на отчет... да разкажете какво ви донесе Дядо Коледа, че на мен само Много ПоЗдрави!  Mr. Green Да видим братовчеда му ще мине ли  hahaha

Та Честита Коледа де... много здраве и късмет... и който е с 1 скоро като Ави и МарияФ, на които пък желая най-сладките бебенца през май  Heart Eyes

Мамичка Яничка, съжалявам, че така се е получило при вас, но важното е, че вече сте добре. Изобщо болничките да оздравяват, Рамзи, бабини илачи не знам никакви  Embarassed И Боян точно на Коледа ме стресна... едно ужасно разстройство го подкара, но майка му така го бетонира, че.... горкото то, докато го изака

Марианка страхотни мацки си имаш и чуден татко си им намерила  Grinning Обаче и аз да похваля нашия омеси най-вкусната питка на света  Hug

Дядо Коледа и тази година ни посети лично, за радост на големите деца и за ужас на Бобо... много го беше страх горкия, на почетно разстояние от 5 метра го наблюдава  Mr. Green

Ами това е, от маса на маса по Коледа, за Нова година същата работа се очертава при нас

аааааа и честито на именниците вчера и специални поздрави за малката сладурана Стефания   bouquet

# 121
Здравейте мили ми Снежанки и джудженца,
Честита коледа! Да сте много много здрави и обичани! Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile
Ние изкарахме много добре, по роднински големи сбирки, през деня отскачахме над смога до Витоша, вечерта на Коледа ходихме на рожден ден в един мн приятен клуб, където танцувахме почти цяла нощ, и май това е. Аааа, дядо Коледа дойде тамън 3 пъти при Яни, доста спокойно и с интерес ги прие, единия път беше маскиран брат ми, голям смях падна.
Аз поработих тези 2 дни, сега ще се отдадем на весели занимания.
Болничките бързо да оздравявате
Целувам ви всички

# 122
   ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ с малко закъснение.
Желая ви мнооого, много щастливи моменти и разбира се здраве!
  Искам мноооооооооооооооооооооооооооооооого да благодаря на Плами и Тонита, че ни поканиха в един страхотен детски клуб и посрещнахме заедно дядо Коледа. Децата си поиграха  и съм много доволна.
 В домашна обстановка също посрещнахме дядо Коледа (, който спи до мен (кой го беше казал, aaa Fibi4ka- мерси)), и децата отново получиха подаръци, а аз нов GSM.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 01:19 от Amaretto

# 123
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ДАМИ! пожелавам на всички вас и на близките ви преди всичко много здраве, благополучие и позитивна нагласа към живота и всичките му аспекти!
радвам се, честе се насладили на семейния уюткъде с подаръци, къде с "поздрави" /Щастливкеее   Wink/
При нас нещата бяха следните  - както ви писах преди - взехме си основните неща от апартамента и хоп в къщата, после Спаси вдигна температура  и на 24 сутринта си го прибрах. Междувременно ние с мъжа ми се разболяхме, а Спаси буквално изгоря като не свали температурата под 39.7 почти 20 часа. Едва снощи малко с епооправи. Ходихме по болници, изследвания, доктори ни посетиха... Детето се измъчи, а ние в неоправената къща взехме, че също се разболяхме тежко... И така - сега и тримата сме на антибиотици, но поне Пако е без температура.
По този повод не сме ходили никъде по празниците - цялата фамилия бе натъжена от този факт,защото се бяха приготвили и очакваха Спаси като най-голямата атракция на вечерта /а и нали пооредяхме - брат ми в Англия, братовчед ми - Франция, сестрата на съпруга ми - Малта, а татко ми - в болница.../ подаръците ще си ги получим като се съберем с фамилията удома, но както разбирам са доооста.
Спаси мисля че свикна бързо с къщата и голямото пространство, в което да кръжи и палува заедно с кучето. много са ми смешни двамата... Стаята още не може да си я приеме - там спинка, а повечето време сме в дневната. Надуваемият замък е тотално пренебрегнат.
направих снимки, но кабелът май е някъде из багажериите - та ще ги кача по-нататък...

целувки и до скоро  Heart Eyes

# 124
Честита Коледа и от нас със Сашко! Живи и здрави да сме всички!

Съжалявам, че има толкова болни мъничета и Коледа, прекарана в болници. Нека е за пръв и последен път!

Ние празнуваме в семейна среда. Среща на живо с дядо Коледа не сме имали. Подаръците бяха под елхата. Сашко е доволен!

Впечатлих се от клубчето в Русе и сладките ни септемврийчета! С нетърпение очакваме празничното ни парти на 12и!

Новината при нас е, че нашето момиченце... е момченце! Правих амниоцентеза, която отхвърли безвъзвратно надеждите ми да купувам роклички на дъщеря си, а така се бях настроила. И така от мъжко момиче се превръщам в мъжка майка!

Много целувки на всички ви от нас!

# 125
Ави, да ти е живо и здраво момченцето, което чакаш! Hug И мен ме изненада, но... следващият път роклички и панделки! Laughing

# 126
Здравейте, момичета! Бързам да почерпя, защото моето голямо момче става днес на 10 години! Ще има голям купон и сме в трескава подготовка на празника.
Ави, аааа не се знае може и роклички да обличаш след някоя и друга година Сашко и братчето му като поотраснат. По-важното е,  че всичко е наред с изследванията.  Hug А с трима мъже ще бъдеш мнооого глезена мама.
Ирини, оздравявайте бързо и съм сигурна, че ще наваксате пропуснатото.  Не се нуждаете от повод, за да бъде денят празник, а ти това го умееш . Hug Целувки на двете ти септемврийчета!  bouquet
Мамичка Яничка,  дано никога не ви се налага да влизате в болница! Heart Eyes

# 127
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

stes , ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМЧЕ!
Ави , сигурно си малко разочарована, но пък 3-то ще е момиченце... Rolling Eyes
Важното е, че сте добре!
irinii , много неприятни празници сте прекарали със Спаси! Дано да оставите всички болести зад гърба си през НГ! Но по-важното е, че всичко върви към подобрение! Вашите празници май ще са през януари... Hug Ще ни зарадваш с нови снимки на Бошидо и Пако!
Мамичка Яничка, ужасно е неприятно и вашето преживяване в болница по празниците! Знам колко е ужасно и дано да ви е за 1-ви и последен път!
Щастливка, ние пък така и не го видяхме на живо тоя Дядо Коледа....трябваше да ни услужиш с един.. Mr. Green
tzvety roussimova , беше ми домъчняло за теб! Hug
mari_anka, на снимките си имаш 3-ри съкровища .... :lol

Тази година Стенли явно най-много е слушал от всички, защото продължава да получава подаръци. Лошото е, че ужасно бързо му омръзва всичко! Ние от Бъдни вечер не сме се спряли вкъщи. По цял ден и по цяла вечер обикаляме 3-та на гости на всички роднини, а миналия ден и 2-ма именници си имахме и бяхме на ресторанта! Малкият разбойник беше звездата на дансинга, 30 мин. танцува без да спира и обра овациите на целия ресторант! hahaha
Ние сутрин едва ставаме, но Стенли си ляга в 12ч и в 9 е вече на крак...Как не се уморява просто не знам! Тази вечер е последното ни  гости и ще имаме една вечер да си починем преди НГ, защото аз вече доста се поуморих и може да заспя рано, рано... Joy

Приятен уикенд на всички!  Hug

# 128
stes, честит празник на твоето пораснало момче! Да ти е жив и здрав юнака!

# 129
Стес, да ти е живо и здраво момчето! Знам, че той е батко за пример. Нека все така се гордееш с него!

Момичета, ама сте оптимистки!  Heart Eyes

# 130
                     Честит ви юбиляр! Да е жив и здрав Ради!

# 131
Здравейте мили, любими, страхотни, прекрасни съфорумки!!!

Ей къде сме и ние - добрата, стара fibi4ka и малката Йоанка.
Попътувахме, попразнувахме, пък се завърнахме пак при вас!
Много натъжена съм, че някои от вас не са изживяли най-прекрасната си Коледа, защото са имали болнички съкровища!Дано всичко лошо остане в старата година и през новата да има за всички само здраве, щастие, любов и радостни усмивки!

На stes - да и е жив и здрав рожденника, а на Ави сладкото момченце, което чакаме с нетърпение!

Ние изкарахме една много светла и щастлива тиха нощ, свята нощ. Йоанчето дочака с много нетърпение да стане 00:00 часа и да раздадем подаръците - за всички, от всички и от сърце!
Ето едно клипче, за да споделим с вас тази хубава вечер.
http://www.skyalbum.com/showAlbum/133343

Snow is fallin, all around me
Children playing, having fun
It's the season, love and understanding
Merry Christmas everyone

Time for parties, and celebrations
People dancing, all night long
Time for presents and exchanging kiss's
Time for singing christmas songs

Много, много щастие ви желаем на всички - ние, добрата, стара fibi4ka и малката Йоанка.

# 132
  • София
Ехххооооооо, привет и от нас.
Позавърнахте се вече-личи.
Първо, честит рожден ден на бате Ради !!!
Ави, както са казали момичетата-3-тото ще е момиче Wink
Ех, фибичка, страхотни снимки Simple Smile
Аз се надявам другата Коледа да е по-празнична при нас-нали тате беше и на Коледа и на Бъдни вечер на работа, че иначе можеше да останете без GSM-и hahaha
Много кофти, че някои са посрещнали Дядо Коледа  Sick
Щастливка, ми то и на Мартин дядо Коледа му донесе нищо, но от сърце EmbarassedТака и не успяхме с Хриси да му изберем подарък и утре ще я свършим тая работа и дядо Мраз да му донесе нещо.
Ирини, хайде чакаме снимки от новата къща.
Ние на 06.01 ще правим освещаване на нашата къща-нали тогава се ръсят така или иначе къщите за здраве и попа ми даде акъл за тази дата, че е подходяща, а и е съботен ден Simple Smile Не че е на 100% готова, но то винаги има какво да се прави по една къща, а нещо не ни върви напоследък ...
Днес временцето е хубаво и Хриси беше навън с баба, че мама нещо я мързи да излиза Embarassed и уж  newsm28 wash hang 1ironing 1dishes, но като се заседя пред компютъра и се е зачела във фотошопските теми. ДВВ, ма много сте бързи, не мога да ви смогна ooooh!
Добре, че е детето да ми помага  Joy

Joy

# 133
Привет -мривет!
посядам и аз да ви видя как сте що сте...Бошидо спи зад мен, Спаси в спляната си, мъжът ми отиде да закара наш приятел до дома му. Днес слягаха парапетите в къщи - половината останаха за утре, но съм изключително доволна от резултата. За мен уютът е преди всичко в натуралните материали - дърво, желязо, камък - съответно и парапетите са от ковано желязо, но ноистина са майсторско изпълнение - точно както ги бях поръчала. ще снимам утре. Цял ден приятели и роднини минават прецзнас, а свекър ми беше дежурен по барбекю - аз само пренасях чиниите от барбекюто към миялната в къщата. не успях почти нищо да свърша.
Утре ще закарам Спаси при баба, ще напазарувам и започвам подготовката за НГ, когато ще съберем приятели у дома.

Стес, честит рожден ден на наистина голямото ти момче! Вярвам, че имате чудесен празник и че поводите за гордост и радост ще са все повече с всяка година  Hug
Ави - душичке, мъжко момиче си ти, но сега разбрах защо, всъщност, ще си мъжка майка - ами защото е крайно време и за теб да се погрижат и теб д апоглезят  Heart Eyes Mr. Green Blush Да е живо и здраво малкото братче на САШКО!
Фибичка, колко красива и уютна Коледа сте имали!!! Прекрасна е Йоанка  Heart Eyes
Доника, страхотен помощник - ама той Хриси /на патерици - честит ви именяк/ открай време си има слабост към пералните  Laughing Благодаря за идеята за освещаване на 6ти - ще се възползвам - планирах го за следващата седмица така или иначе,че нещо май не само добри очи ни гледат в новия дом  Confused
Опс - време е за антибиотика.

# 134
Хайде и от мен едно"Здравейте"! Hug

Нека и аз да се разпиша преди Новата година!Празниците преминаха,при нас всичко беше чудесно,Мишето разбира се получи най-много подаръци,но това не означава ,че си играе с тях EmbarassedКупихме му едно лъвче,което ръмжи,тип люлка,но той се изплаши,след няколко часа му премина страха и като го хвана за опашката сега ръмжи с него и го носи из цялата къща ooooh!От късметите при мама на мъжът ми му се падна бебе,но ще я видим тази работа WinkНо празниците ни онзи ден бяха помрачени,защото малкият се разболя и ходихме по доктори Sadне е нещо страшно,но толкова ми е мъчно ,когато е болничък!
Ави,и аз се присъединявам към призива-трето бебче Laughingа пък ако са близнаци-ти черпиш Peace
Доника,много е работлив Хриси,ето кой ще ти помага Peace
stes,честит ти рожденик,много здраве,щастие и успехи желая!  bouquet
irinii,за съжаление си права ,че наистина не всички гледат с добри очи,казвам го от собствен опит Confused,за съжаление,но явно такъв е животът!Направете си освещаването и с Бога напред! HugНека всичко лошо остане зад гърба ви! Hug

Лек и успешен ден на всички и приятно посрещане на Новата година!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт