Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 141
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Ето с какви смесени чувства Веселушка посрещна първия сняг Laughing

# 76
Bori-Ana, Максим е прекрасен! Heart Eyes  Да е жив  и здрав и да ви носи много радост!  bouquet Сигурно и каката е много щастлива и много ти помага.  А ти винаги ще бъдеш една от нас Hug Весела Коледа!

Марианка, много порастнала и променена е Веселушка Heart Eyes
Щастливка, дано Бобо се оправи много бързо и никакво боледуване повече не само тази, ами и следващата година! Heart Eyes Много са ти сладки и двете джуджета!
Денис,  ще чакам отзивите за пуйката - дано ви хареса поне толкова, колкото и на нас! Hug
Весели празници! Hug

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 22:40 от stes

# 77
Марианка, ей, голяма сладуранка е Весенцето малко  Wink

Да се похвалим - днес получихме първите си Коледни подаръци Simple Smile от кумците и ми стана драго, защото от седмица ми е едно такова криво и смотано, леко депресирано, без настроение за нищо. А и за капак Алекс вдигна температурка тази сутрин и цял ден си я носи, свалихме я, но за кратко. И е един крив, та ми докривява още повече. То и затова не пиша много напоследък, но ви чета.
А и тази Коледа и Нова Година ще съм си у дома с малкото човече, че няма кой да го гледа, за да ходим някъде.

Как е настроението при вас, подготвяте ли се за празниците?

Сега се сетих, че ви бях обещала снимки от кумуването ни, ще ви пусна една-две, да ни видите к'ви сме убавци  Joy   

този с червената вратовръзка е мъжо ми, който се напива на една хижа, пък аз  Rolling Eyes блея баирите ...

Казвам ви лека нощ, че отивам да си видя детенцето

# 78
  • София
Хелоуууууууууууууу Simple Smile
Мамичка Яничка, изглеждаш невероятно...и искаш после да не те заглежда младежта-мина ли любовната мъка Joy А малкия кум също е голям сладур Simple Smile
Ние с Хриси от студ не се боим и мерим улиците. Днес си сложи играчките в една раничка, която носи сам и беше много сладък, но се оказа, че сме без батерия на фотоапарата, за да го снимам. Чакаме да дойде вторник, за да се запознаем с дядо Коледа. Той иначе изпрати по леля една шейна, а по мама 3 книжки-2 да учим думички и една с приказки.Горкия Хриси е малко прецакан-всеки носи подарък за Коледа, а именния ден се забравя Sad Малко ми е мъчно, че на празниците нашия тате се падна нощна смяна, но карай да върви.
Марианка, повече "фирмени"партита през новата година Simple Smile
Весана, поздрави на Али
Фибичка, на Хриси Дядо Коледа още миналата година му донесе такова слонче и много му се радва-заслужава си.
Момичета, не забравяйте на Бъдни вечер(24.12)срещу Коледа в 12.00 да си пожелаете нещо-казват, че тогава небето се разтваряло и Господ чувал молбите ни Simple Smile Е, моята преди 2 години я чу Joy
Весело посрещане на празниците на всички от мен и Хрисчо

# 79
Влизам само да ви кажа че си имаме близнаци. Родиха се на 12 декември и се казват Димитър и Пламен. Пламен се роди 1730гр, а Димитър 2600гр. Пламен беше 3-4 дена в кувиоз. Сега днес ги изписаха и вече са си в къщи живи и здрави, и мама е много добре след секциото. Изглежда чудесно.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 19:40 от Кузманка

# 80
  • София
Momi4eta,
vijdam podgotviate se za praznicite. I nie 4te gotvim puika i Christmas pudding.
dennis, stulbite gi opazvame, na gornia krai ima specialna vrati4ka, koiato Viki ne moje da otvori.
Мамичка Яничка , strahotna krasavitsa si!
marianka, Vesito e bonbon. Mnogo hubava greika i shapka imate  Heart Eyes
Nie tuk si ugajdame s mnogo vkusnotii, napravih i malko shopping-drehi za Viki predimno  Grinning
4ao za sega. Veselo prekarvane na praznka!

# 81
На бързо да се похваля, че днес бяхме на коледно парти с Плами и Крис и Сладур4е с Мишо и Иван. Дядо Коледа раздаде хубави подаръци. Нашият беше камионче вътре с конструктор. Малките много играха и се забавляваха. Ники не се впечатли от белобрадия както очаквах, а бързаше да я пусна да си играе. Ще кача снимки. И това е за сега, че Никол ме дърпа.

# 82
Aaaa, Кузманка, Хера отдавна ни осведоми за сладките близнаци! Heart Eyes Имаше и безброй честитки, но май останаха в старата тема. Отново честито, да са ви живи и здрави!

# 83
Мили приятелки, привет!

И аз да се включа предпразнично.

Ние със Сашко и бебчето сме добре. Нямаме нищо интересно, с което да се похвалим.

Бих искала да пожелая на всички вас и вашите семейства вълшебни празници! Бъдете живи и здрави, обичащи и обичани, и постигнете всичко, за което мечтаете!  santa2

# 84
  • гр.Русе
Здравейте,сладурки!  Hug
Даааа,партито беше страхотно!Децата много се забавляваха,а и за мен беше много вълнуваща първата среща на Крис с дядо Коледа.
Крис е в невероятно еуфорично настроение.Започнахме коледните сбирки на семейството,знаете че всеки,който живее далеч се прибира при близките си за Коледа.Посрещаме гости,ходим по купони,а Крис навсякъде е заобиколен от любими хора,коледна украса и разбира се подаръци.
Тези дни може би няма да успея да се включа затова ще ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА от сега!!!
Казват,че Коледната нощ е тиха, казват, че е свята,
но какво по-свято от това да я прекараме заедно с любимите си хора!
Пожелавам ви най-красивата и истинска Коледа. Нека всяка снежинка,която пада от небето е една ваша сбъдната мечта.

Хиляди коледни целувки от нас!  Heart Eyes

# 85
Здравейте от мен и джуджетата ми Дари и Ради! Mr. Green
Ние сме добре в очакване на чудесния празник Коледа.Много се вълнувам,че ще я посрещнем всички с родителите ни и семейството на сестра ми,сладката ми племенница стана вече на 6 месеца и е голяма кукличка Wink
Кузманка, да са ви живи и здрави близначетата,ще видите каква радост са,но и голяма грижа,но с ваша помощ снаха ти ще се справи. Hug
На всички желая да посрещнете празниците здравички и с любимите хора!
Целувам ви!  bouquet

# 86
  • Пловдив
Добра ви вечер, мили дами!

Темичката ни е станало много празнична, особено с всички страхотни снимки на сладки септемврийчета  и красиви мами!!!
И аз днес завърших големя шопинг и сега се чувствам като Дядо Коледа /или поне Снежанка/... Wink
И ние с мъжо 2 дни купонясвахме /почти като преди, когато бяхме още гаджета/, а Стенли беше на гости на баба и дядо! Утре започва трескавата подготовка за Бъдни вечер!

Желая на всички ви весело посрещане на Святата нощ и щастливи Коледни празници , изпълнени с много любов, силен детски смях и по едно сбъднато желание!
Целувки от мен и Додо!

# 87
Добро утро,момичета!
Пожелавам на всички ви весели празници,щастлива Коледа,сбъднати мечти,положителни емоции,хиляди прегръдки от две топли детски длани,любящи съпрузи и много ,много здраве,за нас и за целите ни семейства!
Започвам подготовката за довечера,нямам търпение да се съберем всички ,но сега трябва да омеся питката,да подготвя всички ястия,и не на последно място-да опаковам подаръците!
Приятен ден на всички и незабравими моменти с любими хора в навечерието на Рождество Христово! Hug

П.С.Не забравяйте ,че по Коледа стават чудеса-аз тайничко се моля за четири щъркелчета,за специални за мен хора! Praynig

# 88
Здравейте и от нас.
След като мина безкрайнодългия за мен петък ето, че животът придобива по-празничен и приемлив за мен вид  Simple Smile
ече 2 нощи с любимия спим в къщата  Grinning и постпеннн опривеждам нещата в ред, но... има още мнооооого за подреждане и пренасяне.
Спаси 2 дни беше при баба си, а от вчера е с температура - без хрема, без кашлица и гърлобол... Сега ще се облека и отивам да си го прибера - въпреки, че бях планирала още доста неща да свърша, но ми домъчня неописуемо.
Снощи и аз се правих на дядо коледа и опаковах  подаръци- много любима част. Всяка година избирам определен цвят и стил на опаковка, за да си разпознаваме нашите под елхата. /във фамилията всеки прави подарък на всеки и се сещате какъв хаос настава в 00.00часа/
Бошидо не се отлепя от мен и направо съм изумена от интелекта му Heart Eyes

Стес благодаря за рецептата - ще я спретна задължтелно, но май към Нова година.

на всички момичета - много весело изкарване,а специално на Ави пожелавам догодина по-това време да сте цялото голямо семейство заедно.

Обичаме ви и до скоро! Heart Eyes

# 89
Здравейте, сладурки!
И у дома тече трескава подготовка за Бъдни вечер. Grinning Планирала съм да правя сармички с гъби, пълнени чушки с ориз, бобена салата, а и питка с паричка ще меся. И аз приключих с подаръците, в бойна готовност съм!
Благодаря на всички за прекрасните пожелания. На свой ред и аз ви поздравявам.
Весела Коледа! Много здраве и уют в семейното огнище!

И една снимка от нашата минала Коледа... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт