Благодаря на Хера!!! Но незнаех, че е казала...

Децата са добре. Само дето на Митко нещо му е забрало пръстчето, но лекарката им каза какво да го правят и ще се оправи. Ама нещо и с яденето има проблем. Но ще свикнат. Болят ги коремчетата и двамата, Митко не е спал цяла нощ, казаха им че е възможно да са коликите!!! Аз им донесох лекарство и т.н.
Даная: Дядо Коледа и донесе подарък, едно влакче, което и го купиха нашите, де...От другата баба получи една кукла, дето пишка и смуче биберон, и много и се радва. От нас получи конструктор, защото много си игае по принцип с конструктори. Имаше един малък преди и сега го смесихме с големия дето и взехме и стана
. Ама играем заедно всички, Даная аз и баща и. Много неща могат да се правят и на нея и е много интересно. Като си дойдоха бебетата не се впечатли много. Иначе е галъовна, ходи да ги гали по ръчичките и по главичкитв!!! Сега най- новото което е научила да казва е кака и ко-ко-ко, когато я попиташ как прави кокошката. Казва почти вече с уста на колко годинки е , но не всеки път когато я попиташ. Но общо взето, много си джумоли, но нейни си някакви думички!!! Но ми е много сладка как ги изговаря, все едно приказва на китайски! Много е палава, ама много за две е палава. Сега незнам довечера как ще овардваме масата.
То ще е чудо! Ето малко снимки на близнаците:::
Пламен на няколко часа
Митко
Това съм аз с Митко
мама, тати, Пламен И Димитър
Пламен на исписването
Димитър на исписването
Това са, Чао за сега!
Бъдете много щастливи и нека тази нощ се случи по едно чудо на всяка от вас 
Получи пълен комплект кукла Снежанка, седемте джуджета, къщичка, дръвчета, животинки.... И беше много щастлива!

По празниците винаги съм болна , а сега и Ники.