Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 142
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Благодаря на Хера!!! Но незнаех, че е казала... Hug

Децата са добре. Само дето на Митко нещо му е забрало пръстчето, но лекарката им каза какво да го правят и ще се оправи. Ама нещо и с яденето има проблем. Но ще свикнат. Болят ги коремчетата и двамата, Митко не е спал цяла нощ, казаха им че е възможно да са коликите!!! Аз им донесох лекарство и т.н.
Даная: Дядо Коледа и донесе подарък, едно влакче, което и го купиха нашите, де...От другата баба получи една кукла, дето пишка и смуче биберон, и много и се радва. От нас получи конструктор, защото много си игае по принцип с конструктори. Имаше един малък преди и сега го смесихме с големия дето и взехме и стана  ooooh!. Ама играем заедно всички, Даная аз и баща и. Много неща могат да се правят и на нея и е много интересно. Като си дойдоха бебетата не се впечатли много. Иначе е галъовна, ходи да ги гали по ръчичките и по главичкитв!!! Сега най- новото което е научила да казва е кака и ко-ко-ко, когато я попиташ как прави кокошката. Казва почти вече с уста на колко годинки е , но не всеки път когато я попиташ. Но общо взето, много си джумоли, но нейни си някакви думички!!! Но ми е много сладка как ги изговаря, все едно приказва на китайски! Много е палава, ама много за две е палава. Сега незнам довечера как ще овардваме масата. ooooh! То ще е чудо! Laughing

Ето малко снимки на близнаците:::

Пламен на няколко часа
Митко
Това съм аз с Митко
мама, тати, Пламен И Димитър
Пламен на исписването
Димитър на исписването

Това са, Чао за сега!

# 91
Кузманка, много сладки бебчета с много хубави български имена! Да растат здрави, щастливи и обичани!
Bori-Ana, и Максим е сладурче! Дано ви донесе много радост!
mari_anka, уникална снимка, достойна да спечели конкурс!
Ето и снимките отмини-коледното русенско парти

# 92
Добър вечер   Hug
Отбивам се набъразо да ви пожелая весело изкарване на празника и всяко пожелание да се сбъдне с божията помощ и милост.
Цунки на всички и до скоро , че см много ангажирана

# 93
Добро утро  Hug Влизам само да ви пожелая весело изкарване на празника  Heart Eyes Бъдете много щастливи и нека тази нощ се случи по едно чудо на всяка от вас  Heart Eyes Hug

# 94
Весела Коледа, сладурки! Живи и здрави да сме ние и семействата ни!

# 95
Добро утро, сладурани! Grinning
Бързам да сервирам чаша силно кафе

Празничната вечеря мина много приятно. Веси заспа раничко, но Мимка от превъзбуда дълго лудува. Grinning Решихме снощи у дома да намине Дядо Коледа, защото днес ще пристига у баба. Wink Получи пълен комплект кукла Снежанка, седемте джуджета, къщичка, дръвчета, животинки.... И беше много щастлива!
Кузманка, много сладки снимки! Върнаха ме 1г.4м. (близо) назад... Grinning
tonitta, разгледах всички снимки от коледното детско парти. Страхотни са! Много е красива Никол! Heart Eyes Както и Крис, Мишето, ванко... Не, че са си наши, ама са си най-красиви. Grinning
Усмихнат ден! Hug

# 96
Весела коледа момичета Hug  bouquet

Аз все повече започвам да мразя празниците Crossing Arms По празниците винаги съм болна , а сега и Ники.
Такава ужасна хрема има две вечери почти не сме спали ooooh!  А и 5-6 зъбчета едновременно пробиха малко и вчера зверо беше ужасяващо кисел  Tired

# 97
  • София
Весела Коледа! Да ни е честито рождението на бебето Исус! Много надежда и любов! И още бебета!

# 98
  • София
Хохохо, Весела Коледа
Една малка скромна почерпка по случай именния ден на моя палавник Хриси Simple Smile

То и свекър ми има имен ден, след обяд очакваме Дядо Коледа да намине...
Та весел празник на всички Simple Smile

# 99
Весела Коледа!
Много здраве,любов и 6тастие ви желаем!
Доника да ти е жив и здрав именника!
!

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 21:49 от Sesiliq

# 100
Здравейте!!!

Честита Коледа на всички! Да сте живи и здрави и много щастие и късмет!!!

# 101
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Да бъде коледата ви незабравима и годината ви неповторима!!!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 102

# 103
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЧИЦА!!!
Пожелавам Ви много здраве, щастие, късмет!!!

Отдавна не се бях включвала, но така са ни запретнали ръкавите в тази магистърска програма, че времето не ми стига почти за нищо.

Това, което виждам ме радва - усещам, че тук нищо не се е променило. Витае този уют, който винаги съм усещала.

Целувам Ви всички!!!
Дано покрай празниците да понаваксам малко!

Виждам, че сте обсъждали въпроса за Коледно тържество - може ли някой да ми прати на лични малко повечко информация?

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 22:25 от Desssy

# 104
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,УСМИВКИ И УСПЕХИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ОТ МОИТЕ ДЖУДЖЕТА!

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 23:14 от yoana77

Общи условия

Активация на акаунт