Бебета ЮНИ - 7

• 13 416
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Я се правете красиви без да се замисляте!!!  Heart Eyes Какви са тези тревоги!!!
После като ни увисне по едно чудовище (казвам го в най-нежен смисъл!) на гърдите, и като се зарием с пране, пелени, помпи за кърма, ванички за къпане и тнт едва ли ще има много време за това!  Mr. Green
И да сложите снимки с новите прически!!!  Hug

# 241
здравейте от мен,
затвърждавам резултата в полза на момчетата. Записваме се със чурка 3мм Wink Доста несериозно звучи, но е с тенденция за увеличаване.
Аз пак имам проблеми с токсоплазмозата. Предпразнично днес ми се обади акушерката, че иска в първия работен ден от новата година да отида и да повторя изследването. Титъра ми бил висок. Не мисля това да ми сдухва празниците. Миналия път пак бях така, но тогава не знаех за какво точно става дума и много се бях шашнала. Пак ще ме разхождат из ХЕИ, паразитолози и безпомощно ще кършат ръце..... Явно съм го карала някога и са ми останали повечко антитела в кръвта.
А да, да питам на някой с интензивно течение изписан ли му е Гино-дактрин. Аз и с тва се сдобих. След първата глобула обаче няма и следа от течението.

Весели празници на всички

# 242
Здравейте, сладурани!
Искам да ви пожелая Весела Коледа и Прекрасна Нова Година! santa2
Знам, че ще е така, защото всички очакваме най-големите си подаръци Simple Smile  newsm30

Починете си и се забавлявайте Simple Smile До скоро писанее   wavey

# 243
Честито nickless® за чурката!!! Grinning А най-забавното е ,че ни казваш колко милиметра е Joy На мен още не са ми казали нищо за пола .Теб на 3D ли те гледаха.Мойта АГ е с двуизмерен ехограф и може би по-късно ще се види.
 А относно боядисването,аз също се боядисвам-изрусявам се,така че няма за какво да се притеснявате Laughing

# 244
  • Стара Загора
Пуснете ми на ЛС новите мами и аз ще ги сложа в списъка на първа страница. Не си правете нови списъци по средата на темата...постовете стават дълги и според мен ненужни.
Ако искате да ви оправя списъка ми пуснете ЛС защото просто нямам време да изчета цялата ви тема и да разбера коя мама е нова.

# 245
Sad къде сте вси4ки днес ? май от днес сте запразнили Simple Smile даже и Офиоли я няма ,дето все е редовна  Rolling Eyes .хайде весели празници и умната !!!

# 246
Здравейте Мами!
Май наистина всички сте запразнили. Нормално-има доста почивни дни.
И ние с мъжа ми си почиваме усърдно. Сутринта ходихме до Била да напазаруваме и седим пред телевизора и си гледаме разни филмчета.От доста време не ни се беше случвало да се засичаме вкъщи и то за цял ден, но ного е приятно.Ние на коледа ще сме си вкъщи , а на Нова Година сме запазили места в един ресторант.

nickless®[ /b] честито и на теб  bouquet.Другият месец ще може да обновим списъчето ни даже с пола!

Весело искарване на празниците на всички!!!!  bouquet
Дано Дядо Мраз ви донесе най-хубавите подаръци! santa2 baloni

# 247
Здравейте и от мен!!!
Наистина явно сме запразнили, че никой няма:)
но е нормално по празниците:)
Пожелавам и аз на всички весели празници, мн положителни емоции и усмивчици и слънце като днешното

# 248
Аааа, тук съм! Днес пътувах с автобус 5 часа, всичко си беше екстра, само дето по междинните спирки търчах до 00... Тук обаче компа е в стаята на брат ми, а тя не е най-добре отоплената, и затова по-малко се заседявам! Леля ми пътува за насам, но автобуса скъсал ремък, и сега са заседнали нейде из предбалкана... добре че не пътувам с нея! Щеше да ми надуе главата...
Я Да ви питам нещо сега и аз!
Течението ми явно е пренебрежително слабо и невредно, защото трима доктори не ми изписват нищо за него. Аз и не настоявам. Обаче последния път, при истинския преглед (с ръка) лекарят ми откри раничка на шийката на матката. Каза, че била от "добрите", и по никакъв начин не може да създаде проблем. Съответно и нея не лекуваме. Някоя от вас има ли подобни, и какво ги прави? Аз не настоявам да ми дават лекарства, ако не е нужно, просто искам да знам при вас как е.
Иначе съм си екстра, от три дни нямам онзи ужасен запек, и се храня доооста добре Simple Smile Май ще качваме килца най-сетне Grinning

Приятна вечер, и до нови срещи!

# 249
  • София
Моля да ми сложите розови гащи в следващия списък. Наистина е леко разочароващо като искаш едно, а излезе друго....., но имаме достатъчно време да се пренастройваме.
Весели празници.

# 250
marvele, недей така да се разочароваш... Не носиш престолонаследника на Франция, че да ТРЯБВА да е момче Grinning
Аз се надявам на момиче, но пък каквото го донесе щъркела - такова! А на теб пожелавам от все сърце да имаш страхотно момиченце, удивително красиво, и толкова да се гордееш с него, че да забравиш как си го искала да е момче Wink
Поздрави!

# 251
здравейте!!!Офиоли ,аз имам те4ение и доктора каза 4е следвашия път ще ми изпише някакви свещички.а сега ми изписа едно крем4е за външно мазане.а за рани4ката аз иамх с първата си бременност.моята беше мн голяма колкото един лев. и след като родих ми я изгориха и засега да 4уканна дърво съм добре. лека ве4ер на вси4ки

# 252
Благодаря за инфото, пантерката!
Моята явно е малка, защото ме маза с някакъв реагент, за да може въобще да я види... Все едно, щом няма опастност, ще почакам малко Simple Smile
Лека нощ на всички!

# 253
  • И аз не знам къде...
И аз съм тук  Mr. Green!
За Коледа сме си в града. Утре трябва да пристигне сестра ми с цялото си домочадие и ги очаквам с нетърпение  Party!
А за гащите още хей сега ще ви сложа каквито са ги видели докитата  Mr. Green!

Весели празници на всички заминаващи  Party!

П.П. marvele, твойте гащи са уцелени по случайност  Laughing!

# 254
offioly аз имах течение и пих Макмирор 500. Казах на доктора за течението и той ме прегледа гинекологично-така или иначе трябваше да вземе секрет за микробиология(хубаво е да се прави в началото на бременноста към 12 г.с. и в края преди да родиш, но не е задължителна). Ако има развита някаква бактерия  да се излекува и да не вреди на бебето. Макмирор са овули и си ги слагах 14 дни. После пак правихме микробиология и всичко беше 6.
Не се притеснявай. Просто кажи на доктора си и той си знае работата. Не ги мисли тия работи точно преди празниците.

Забавлявай се и Весело искарване на всички!

HugКак върви подготовката за Коледа?

Общи условия

Активация на акаунт