Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Как върви подготовката за Коледа?
Увеличаваме резултата в полза на момчетата
!
.Ама аз не се притеснявам толкова, защото 2-3 месеца преди да забременея си правих цитонамазка и изследване за хламидии. Чувала съм, че не е хубаво да те бъркат в началните месеци.
-mas:
Приятеля ми замина по работа и ще си дойде чак на 5.01
Та...сега ми е едно самотно...
По принцип спя само по корем,ама напоследък не ми е удобно вече.А при вас как е?
Е - става! И един дебел чорапогащник! И без това панталоните само ми дърпат и ми стягат
Добре, че всички чоропогащи ги правят "по презумция" за бременни, стигат ти до гърдите почти, а и се разтягат доволно 
на вси4ки новопостъпили бъдещи мами!!!
Ще се осведомя следващия път, и ще направя каквото трябва! Благодаря ти за вниманието!