Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Как се поддържа темата във форума?
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за упражненията по време на бременност?
Мненията за упражненията по време на бременност варират. Някои майки споделят, че планират да започнат домашни упражнения и след Нова година да се запишат в йога класове. Други споделят своя опит с шейпинг или гимнастика за бременни. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете нови упражнения.
-
Как се поддържа темата във форума?
-
Какви са мненията за изследванията по време на бременност?
Мненията за изследванията по време на бременност са разнообразни. Някои майки споделят своя опит от фетална морфология и БХС, като се консултират с лекари за допълнителни мнения. Други споделят своя опит от изследвания за синдром на Даун и се съветват с приятели относно избора на подходящи продукти за грижа за кожата против стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
-
Кое е ефективно средство за предотвратяване на стрии по време на бременност?

, но като забременях започна да ми се гади. Дори само да пуши някой покрай мен и се побърквам. Но да си призная сънувам че пуша цигари доста често! Сигурно като родя пак ще пропуша, не знам, но за сега нямам намерение да експериментирам.Много ме е страх!
Как са младоженците? Разказвай.......
Ами ако объркам нещо.......
.По-добре да не си пробвам способностите!
???!!
Добра работа си свършила. И аз имам нужда да отида на фризьор, но нещо ме е страх, нали знаеш че всеки те наставлява: Да не се подстригваш, да не се боядисваш......бла-бла и въпреки че много не вярвам на тези неща вътрешно нещо се спирам. Между другото откакто съм бременна все повече се старая да изглеждам по-добре, дори започнах системно да се гримирам
!
спирам!
Обожавам го това филмче 

. Е, сега покрай празниците може и да вдигна една наздравица. Доктора каза че по 200 мл вино или 500 бира на ден не били никакъв проблем. Но цигарите твърдо съм ги захвърлила. Много ми става неприятно само като си помисля. Затова и спрях да ходя по заведения често, не мога да понасям миризмата вече. А в нашата мила страна, в заведенията дори и да има отделение за непушачи и там димната завеса с нож да я режеш.
!