Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 647
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Приятно бъднуване и от мен, момичета!

Аз съм почти готова с приготовленията, само питката да бутна да се пече остана. Кръста вече доста ме понаболява, ама празника трябва да бъде уважен и традицията спазена!  Heart Eyes

# 256
  • София
Дари, твоето педи е по-изостанало, така й и кажи Mr. Green Моята ми каза да давам от 5 до 15, а и в аптеката, където купувам, понеже семейството, което работи там, е по-добре от повечето лекари в съвети за лекарствата и тем подобни, ми бяха казали да давам 10 дни по 5 капки, после 10 дни по 10 к., а после по 15 да давам вече. Ние още сме на 10, макар че капвам по 11-12 понякога, - проблеми с коликите нямаме особени, само от време на време, та затова не увеличавам за да има накъде, ако се наложи.
Сокчета аз също няма да давам от края на втори месец, както беше с каката на Филип. Но няма да чакам до 6 месец - най-вероятно от 5-ти ще почна захранването.
Дари, моята щерка, докато четях постингите ви, видя снимката на твоя Филип и каза, че прилича на нашия Филип и се изкефи, когато казах, че вашия е адаш  Laughing

Приятно хапване на всички, весело изкарване и не прекалявайте с боба Wink Mr. Green

# 257
Момичета искам да ви пожелая весело посрещане на паразниците  bouquet.Нека тези дни бъдат изпълнени с много емоции и хубави моменти.
И аз да се отчета,днес  към 14 часа ми изтекоха водите и сега чакам контракциите да ми станат по на често за да тичкаме към болницата(дано да няма трафик).Явно ще получа и гушна най -хубавия си подарък за Коледа и именния си ден. Grinning Grinning Grinning
Пожелавам на всички мами ,които все още чакат да стискат зъби ,най-хубавите моменти тепърва предстоят.

# 258
# 259
xixi при изтекли води до 2ч се ходи в болницата! Така, че мен ако питаш направо заминавай. При изтекли води може да се получи инфекция, затова искат да си в болницата. Пожелавам ти успех, и да ни уведомиш скоро. Както мамите казват - на Коледа стават чудеса Simple Smile
Честита месечинка на Лили на Клер!
Ох моята сега се къса да реве, явно колики. Аз давам по 3 пъти по 12 капки симпекса. Нонич, мен последно спря да ме боли и придърпва миналия петък (е, усеща се пак де, но не е както беше да ми е трудно да си седна на д-то), значи около 7 дена. Доки ми каза, че зараствали за около 10 дена. Скоро и на теб ще ти мине Simple Smile А ти казваш, че твоята хубавица спи по 4ч и яде по 1ч, а моята като спи спи по много, ама като не спи иска само да яде, и може през 1ч да яде, което не е хубаво, та ревем много по този повод.
Приятно изкарване на вечерта ви пожелавам и се присъединявам към всички поздрави.
В нас свеки готви, а и баба ми, та аз нищо не пипам, най много да изгладя и поразчистя Simple Smile
Да добавя, за промяната на размера на снимките, в paint-a отивате на Image->Stretch/Skew, от там заравате на по 80% хоризонтал и вертикал (или по-малко, ще прецените после като запишете и видите размера на снимката). По този начин се намляват Simple Smile (да ви науча и аз на нещо  Mr. Green)

# 260
Момичета весело изкарване на празника и от нас  bouquet
Много сполука, сбъднати мечти и хубаво настроение ви пожелавам!
И ние както повечето не сме готвили а купихме това онова, но какво да се прави...
А и на мен ми е едно такова...нашия татко замина точно днес, а си дойде в деня в който ни изписаха но слетобед.Беше ми едно ревливо още тогава като нямаше на кого акушерката да подаде малкия- е майка ми го пое бебето, ама що да е така.
Съжалявам за отклонението от празничната атмосфера, но тук ми е хубаво като пиша и ми олеква.
Много целувки на всички мами и бебчета, весело посрещане на празника!!!

# 261
ето малко снимки и ит нас Simple Smile

http://picasaweb.google.bg/Irena.Roussinova/Orlin11122007

весели празници на всички !

# 262
Весели Коледни празници, момичета! Нека усмивките ви греят като хилядите светлинки на елхичките!
Хихи, стискам палци, мила, нека ти е леко и безпроблемно.
Целувки на всички!
Мунлайт не е писала отдавна, Топчица също. Липсвате ни!  Hug

# 263
Хихи, стискам палци и ти желая успех  Hug

Ето и снимки от нашата празнична вечеринка  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199854&photo=8

# 264
Привет, момичета! Честита Коледа на всички, пожелавам ви много, много здраве и любов, а останалото - да си го купите. Може да е стандартно пожелание, но с малко думи обхваща всичките ни стремежи и желания, нали Simple Smile))

Както и да е - ето и моят коледен отчет - след цял ден чистене вчера (чистачката ми се разболя точно когато най ми трябва), и цял ден готвене днес, финиширахме с: Зелеви сармички, пълнено пиле със сушени кайсии и праз, питка с късметче, баклава и два вида коледни сладки, всичко домашно приготвено. Както можете да си представите съм ужасно изморена, но пък доволна, защото всички са наплюскани до ушите, децата разцъкват новия си плейстейшън с таткото, Калоян спи (ох, засега е много кротичък, почти не плаче, освен когато е гладен или като го преобличам, ако не беше такова кротко бебче, нямаше да се справя с приготовленията).

Сега ще си позволя малко бейлисче, нали не е много кофти за бебето ако ударя едно съвсем, съвсем малко питиенце? Качила съм две-три снимки в сайта на Калоян.

Анайсче, разгледах ви снимките, много, много сте хубави!!! И бебчето е с такива големи бузки, да ги изпапкаш Simple Smile)) Целувки от нас, напролет, живот и здраве, може да ходим заедно по разходки.

Момичета, решила съм да не се снимам повече, докато не отслабна, защото като се видя на снимките тези дни и лошо ми става. В събота се измъкнахме за малко с мъжа ми и си накупих малко дрехи, защото изобщо не мога да си вляза в нищо отпреди и дори ме е страх да се кача на кантара. Няма да почвам още упражнения, а и за диети не става, нали кърмя, но едно от новогодишните ми решения на всяка цена ще бъде да си върна предишната форма. Не знам вие как сте, но аз съм същинска заоблена дундичка, едва си намерих парцалки, които горе-долу да ми стоят добре.  newsm78 Е, знам, че има и по-важни неща, но наистина ще трябва да се взимат мерки догодина...

Толкова от мен, весели, весели празници на всички мамчета и бебчета, и татковци, и каки и батковци!  Hug  Hug  Hug

# 265
  • София
Честито Рождество Христово, момичета!

Нека коледният дух донесе много топлина в дома ви,
да умножи успехите ви,
за да намерите формулата на късмета
и така да получите всичко, за което сте мечтали!!!

santa2

# 266
Момичета стискайте ми палци,че май тръгвам за болницата!

# 267
# 268
  • Пловдив
mamaYanni , стискаме палци   fingerscrossed! Всички сме с теб !  Hug Hug Hug Дано всичко мине ОК !  Praynig newsm17 Вярвам че ще е така ! Чакаме новини ! УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !
Нека се сбъднат всички ваши мечти !
Нека топлината на дома ви никога не угасва ! 
Здраве, щастие и любов за семействата ви !
И... прекрасни здрави и красиви бебета на мамите, които още чакат !
Целувки за всички от мен !  Hug Hug Hug

# 269
  • Пловдив
Иве, май сме само ние лудите, дето се ровят посреднощ  Laughing
Надявам се, че малката сладурка спинка и ти се възползваш от ситуацията !
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

Общи условия

Активация на акаунт