Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 647
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
ами събуди се в 12ч. и яде и нещо се размрънка, та съм я донесла в дневната, за да може мъжа ми да спи и докато я друсам в количката преглеждам тук Simple Smile

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Пожелавам ви от все сърце :
Много здраве и късмет и вълшебни мигове безчет !
Любов и радост във сърцата ,
Берекет и сладост на софрата ,
За да има усмивки по лицата!

# 271
Мама Яни , успех и стискаме палците яко  Hug

Честита Коледа мили момичета   bouquet

Честит имен ден на всички именици , здраве и късмет желая от сърце   bouquet

Ние също будуваме след нощното похапване и сега не знам кой кого приспива  Laughing люлея коша и главата ми се килва в унес ,а Филип ми се усмихва сякаш нарочно  Mr. Green

# 272
Дари, позната картинка Mr. Green...ние сме заспали в 4ч. ooooh!

# 273
Тази вълшебна нощ,аз тати НИКИ станах баща на едно сладко момченце.

# 274
Бравоооооооооо.............да ви е честито момченцето Hug
Да расте здраво, бодро и щастливо! Да стане достоен човек със завидни успехи!
На мама Яни прегръдки и целувки и бързо възстановяване!  bouquet

# 275
Честита Коледа! Казват че на Коледа стават чудеса...желая на всички да открият своето прекрасно чудо, а на тези които вече са го открили да го преоткриват всеки ден!

Ние вчера почти довършихме покупките за бебко и сега остава да изпера и изгладя всички торби Simple SmileТова което не успяхме да вземем вчера беше ваничка - моля ви дайте съвет вие какви ванички ползвате.

Чета че по вечето от вас предпочитат обикновените ванички пред анатомичните. Само че обикновените нямат стойка. Разгледахме на ОК baby и Сам които са нещо средно м/у анатомична и обикновена...искаше ми се да можем да сложим хавлиена поставка вътре, но ако е анатомична ваничката, няма как.

Другото което не знам какво да взема е козметиката. Чувала съм много добри отзиви от Мустела, ама зная само марката. А какво трябва да купя като начало освен шампоан. Това в списъците които изтеглих не го пише Simple Smile

А какво се слага в количката - от магазина ми предложиха комплект за количка. Дали ще ми трябва при положение че имам "испанско" одеялце сак. Количката е със зимен кош.

Simple Smile

# 276
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!

# 277
Честита Коледа момичета Hug
Мамо Яни да ви е жив и здрав малкия мъж-верно че на Коледа стават чудеса!!!
Нивеар не ти трябва комплкт за количка...излишни пари са щом имаш испанско портбебе, за ваничките, може да си вземеш обикновенна но си вземи и анатомична стойка за вътре мног по усобно е, а има от тези на ОК Бейби и Кам които от едната страна са анатом.а от другата детето като порасне може да сяда- виж тях но са около 80 лева със стойката.
Шампоан в началото незнам дали ще ти трябва ние си мием главата с душ гела които е в самата ваничка разтворен.
Хубав празник на всички и само положителни емоции Peace

# 278
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

МАМА ЯНИ - ЧЕСТИТО ТИ СЛЪНЧИЦЕ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВЕСЕЛ МАЛКИЯ ЮНАК!

Супер мама, Анайс, Дари, Баба Тонка /хареса ми лафа с питката каменарка  - и моята стана такава  Embarassed, а беше единственото нещо което направих/- чудесни сте.
Стела Мария - не знам как си успяла с всичко това и се притесняваш за килограми. Ако продължаваш  така - и без диети ще им видиш сметката.Аз моите почти ги свалих / е, има още 4 /без да върша нищо- само от кърмене и будуване. Вече сме на Инфакол и чакам да се натрупа в организма. Сега обаче, ще видя от къде изгрява слънцето - мама си замина днес и ...

Лионката - милата  Hug и Алекс нямаше кой да я поеме и я дадоха на Марина. Разбирам те напълно - с тези професии на нашите татковци.

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 10:42 от amadis

# 279
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

И честито на мамаЯни за чудесен коледен подарък! нека расте здраво и весело малкото юначе! Hug

Аз повече няма да си хваля сина, че не реве! Crossing Arms До сега май на три пъти го похвалих и после се скъсва да реве Close Ето и тази нощ рИва от 02 часа до 03 часа ooooh! А после по малко и след похапване. край, замълчавам и до края на трети месец никакви похвалби на тази тема! Naughty Не мисля, че аз нещо съм яла, защото уж не съм. Thinking

Между другото...какви са тези пилета, Стела Мария, а при Дари сиренце и кашкавалче видях...а?  chef "Не е честно!" - би казал мойто мъж Mr. Green

За мъжовете на Новата Мама и Бабчето казах вече са готски, а сега и на Анайс да изкажа моите комплименти - хубавец! Абе яки са ни дечицата Flutter

Сетих се, та допълвам...
Ние ползваме за втори път анатомична ваничка и аз, лично, съм доволна въпреки многото отрицателни отзиви - удобно ми е и за момиче и за момче. Даже на няколко пъти сама съм къпела малкия през деня и ми беше удобно, а като порасне - ваничката се използва от другата страна за седящо положение. А и не е скъпа никак...
А за килограмите...ми не щат да помръднат, мамка им... а коя е тя? Rolling Eyes. Седят си така , както излезнах от болницата - остават ми още 7 кг. Май след Нова година ще правя Лунната диета - ще гладувам по един ден седмично. Така винаги отслабвам. Макар че сега няма да е точно гладуването - ще се наливам яко с фрешове икисело мляко щеям, та ще видим newsm78

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 11:02 от veshti4ka

# 280
Честита Коледа на всички! Нека в домовете ви винаги цари празнична атмосфера и всеки ден да имате повод за радост!
Честито бебче на Мама Яни, да бъде винаги следван от късмета!

# 281
Весела Коледа и Щастлива нова 2008 година!
пожелавам на всички най-щастливото посрещане на празниците!
Ние отиваме на гости на нашата баба и ще караме празниците там затова няма да мога да ви честитя навреме.

# 282
Весела Коледа. момичета на вас и семействата ви! Много здраве, късмет, прекрасни рожбички и разбирателство ви пожелавам!

Мамо Яни, честита радост!

# 283
Честита Коледа,момичета!Нека има много здраве щастие и късмет в домовете на всички нас,и малките съкровища много да ни радват!
Вещичке,и аз не мръдвам от тез килограми ,дето излязох с тях от болницата!Онзи ден се опитах да се вмъкна в едни дрехи,дето по принцип ми бяха широки преди,ама не...много се депресирах,сега си имам само бременните дънки и си ходя с тях!Трябва и аз като Стела Мария да си накупя нещо ново!
Анайс,много ви е сладко и бебчето,и каката,да са ти живи и здрави!

# 284
Честита Коледа, желая на всички ви много здраве, щастие и любов, здрави бебчета и много щастливи мигове с тях   bouquet
Весело изкарване на празниците   bouquet
Да се отчета, вчера си прибрахме бебчо и съм много щастлива, че си беше вкъщи за Бъдни вечер и за Коледа, вече е добре, розовичък, на 27-ми сме на контролен преглед и дано ни кажат че вече сме напълно изчистени от тази жълтеница Praynig
Желая ви много хубави мигове през празничните дни   bouquet
Честито бебче на мама Яни, да и е живо и здраво!

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 16:33 от Alex83

Общи условия

Активация на акаунт