Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 362
  • 314
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мами!
Моля се и аз за малкия мъж на Монлайт...дано пребори всичко лошо и порасне голям и силен! Praynig Praynig Praynig
Вещичка аз си мисля от днес да излизаме за по малко...ми така де не може д асе стои в къщи постоянно:-)Сега и слънчице пекна даже.Ще нахраня малкия човек и айде с каката на разходка.
Честито на всички с нови бебчета.Да ви радват много и да са здравички!!!
Нямам време да стигна да разгледм албумчетата с новите снимки...дано слетобед успея.
Лек дн засега!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 16:16 от lionkata

# 286
Честито на Десинико и Шоколадчето , да са ви живи и здрави бебоците   bouquet

Минавам отново да ви пожелая весело посрещане на Новата 2008 Година, весели мигове с малките слънца , много здраве и късмет   bouquet 

Ние ще сме на гости с малкия и няма да се вясвам тук утре вечер , да си изкарате приказно  Heart Eyes

# 287
Момичета вие носихте ли си помпа и стерилизатор в болницата? А биберони и шишета? Той сака много голям стана... newsm78

# 288
  • София
Момичета вие носихте ли си помпа и стерилизатор в болницата? А биберони и шишета? Той сака много голям стана... newsm78
Не ти трябва стилизатор и шишета. помпата ако ти си прецениш можеш да си я вземеш.

Иве какво трябваше да ти пратя от моя аватар, за да ни сложиш на пръвата страничка на новата тема?

# 289
Момичета, това което сте сложили за аватар (нали е един линк), това трябва да пратите на Ивето Simple Smile
Нони, и ние сме така. Днес от 11 до 14ч само ядем. Тъкмо заспи, и реша да я поместя и се ококорваме и почваме да ревем. Даже повърна, та едва ли е гладна, няма начин. И другата гърда давах (защото едната ме боли, а беше нейн ред, та не изтраях вече да я подавам толкова пъти). Сега я разнасят баба и дядо и мълчи. Вчера ми беше ангелче, ама днес...Е поне снощи последно като се наяде в 2:30-3ч, спа до 7ч, ама после...няма заспиване. Май сме през ден на реването (то да не става всеки ден, че тогава не знам). Май вярно едно и също дете гледаме.
Chokolate, честито бебче, дано и другите мами родят като теб леко  Peace

# 290
nonich, за теб съм ти взела кода от аватара, който ти е под ника, така че няма да ми пращаш нищо...
Цвети, това ли да взема, което си сложила...имам предвид, че не е само снимката на адашката, а ви има и вас...

мисля да не пускам нова тема тук...мислите ли, че ще ни оставят до към 16стр.?

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 14:45 от ivalinai

# 291
мисля  Peace

# 292
Честито на новородилите мами
А ето и малко снимки и от нас

# 293
  • София
Иве дай да пробваме, пък като ни заключат - заключат.
Цвети днес наща мома два часа спи, после 45 минути яде,  два часа седи будна - ококорена и после пак ядене, спане. Не знам какъв е тоя нейния режим. Но поне се моля да не плаче много много.

# 294
ЧЕСТИТИ СЛЪНЧИЦА НА ДЕСИНИКО И ШОКОЛАДЧЕ!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Абе на мен няма ли малко да ми се нагъне мозъка вече А? Два дена си правя този аватар - все нещо не ставаше. А и времето като ми е ценно. Но..успях.
От вчера какво ни стана - имам чувството, че сучем постоянно. Половин час на едната гърда и като я сложа да спи - писва - иска още. Айде още 20 мин. на другата.  Май само с това се занимавам. Имаше още да пиша, но  newsm78

Целувки на  бебешочетата, а аз отивам пак да кърмя!

# 295
Иве, ще направя нов, ако искаш за сега може този да сложиш, ама ако не ти се занимава после другия. То нали и аз трябва да се позанимавам малко да смаля снимки, че да сложа, пък може и само една, ще видя Simple Smile
Ей, всеки вика "радвай се, че яде, защото ако не ядеше, тогава щеше да видиш какво е", е да ама то ядене, ядене...ама не може само ядене я. Сега спим де, дядо ни приспа преди час и половина, да я видя кога ще ревне за папо Simple Smile
Да се надяваме, че ще се нормализират с времето. А кога започва да се намаляват храненията, т.е. през по-голям интервал? Щото по някога имам чувството, че цял ден само кърмя  #Crazy Даже да се цедя на ръка (дадоха ми помпа на Авент, ама нещо не действа), ще е по-бързо, ама още търпя (все пак само 2 седмици са минали).
Ох, как ми се спи...Ама легна ли, на 100% ще се събуди, сякаш ме усеща. А м/удругото, забелязала съм вечер, че винаги се будя малко преди да ревне, сякаш сме на един и същи режим, чак ми е странно. То да беше по едно и също време, ами ние ядем всяка вечер по различно време.

# 296
  • Sofia
Привет , привет!
Аз се вясвам да се оплача, че и аз се разболявам нещо на финалната права  #Cussing out И да запитам  - нали мога да пия витамин С, това ме спасява обикновено . Предварително мерси и мноого  Hug на всички

# 297
  • София
Хелоу.
Шанталче, можеш вит.С да пиеш, пий и нещо с парацетамол - фервекс ли, нещо друго ли - провери какво съдържа парацетамол.И осцилококцинум също добре действа.

На Витоша какъв рай беше - сняг приказен, слънце грее, топличко - кеф ви казвам. А щерката как кара  Shocked Ние с баща й не можем въобще и само години наред се каним да се учим. Като видяхме нашата как тръгна надолу бързо и обикаля и колове на всичкото отгоре, зяпнахме и двамата, а баща й за малко да тръгне след нея да я пази Laughing

# 298
Здравейте момичета Simple Smile Нещо все не мога да насмогна да изчета и да седна да пиша ама и вие не сте спрелидобре се справяте Wink
Честито на всички нови мами да са им здравички и много послушнички бебоците  ylinfant
Ние с малчо сме добре засега уж нямаме колики, но съм подготвена с капки  в случай на нужда. Спинкаме папкаме и пълним гащите GrinningПрез нощта пропускаме едно хранене засега и съм доволна. Ве още не сме излизали на разходка за по дълго само веднъж до педиатъра, но само да позволява времето за в бъдеще ще наваксаме Grinning

# 299
  • София
Шантал, пий витамин С спокойно.
Аз взимам и ампули и таблетки - редувам си ги. И парацетамол на 4 часа, защото след снощното приключение с температурата не ми се рискува повече.

Общи условия

Активация на акаунт