Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 000
  • 584
  •   1
Отговори
# 450
Я всички да ни се отчетат тука каво са обядвали. Laughing.
Пилешко месо от бутче - 2П
Броколи с мазнина - 2В+2М
 Flutter

Закусих пак с 2 блока-грейпфрут и сиренце (нямах нищо подходящо друго)

Още нещо не мога да си настроя блоковете, 3 много ми се виждат като ядене през деня, става ми тежко и ми се доспива.
Ще пробвам различни комбинации да видя коя ще ми се отрази най-добре Simple Smile

# 451
Аз ядох пуйка, зеле  и малко хляб, иначе не става! Сега хапвам кисело мляко, орехи и една бисквитка прегрешение Blush

# 452
Уууууу,несериозни жени.
Отишла темичката на втора страница чак. Crossing Arms
Да ви кажа като си гледам краката имам чуството че пълнея. #Crazy

# 453
Добро утро момичета  bouquet

Slav4e_Av4e, ти кога ще се претеглиш най-накрая? Ако почнеш да си внушаваш, че пълнееш не отива на добре работата.  Thinking

# 454
Ей, поспаланки, сама ли ще си пиша тук.  Whistling

Аз днес ще давам отчет, че да ме държите по-изкъсо. Да не ми се случи пак някоя случка.  Praynig

Сутринта на рано се разшетах в кухнята и си наготвих една спаначена манджичка. Този път сложих повечко водичка и от 5 блока въглехидрат напълних цяла тенджера.  Joy

Та за закуска в 8.30 хапнах:
чинийка спанак - 1В, 1М
сиренце - 3П
ябълка - 2В
орехи - 2М

# 455
ох,пак съм проспала кой къде ще ходи,кой плаче и защо,кой тръгва на йога.....От диета и изчисления...нямам време да чета,бре...
Аз уж съм в режим,ама кантара отчита само грамове надолу,които при следващото пиене на вода се възвръщат ....А мъжът ми,мъжът ми сваля по кило на ден,братче...и само ми се фука....Е какво да направя като не свалям и аз по цели кила,а...

Ето няколко рецепти от книгата “Хранене при високо кръвно налягане” от д-р Мария Папазова, като те са съобразени със Зоната...Струват ми се добри и мисля да ги изпробвам...

Гръцка салата – 2 блока

4 домата – 2 ВБ
5 маслини – 1 МБ
56 г изкиснато сирене – 2 ПБ
2/3 ч.л. зехтин – 1 МБ
магданоз
лим. сок
Нарежете 2-та домата на филиики,другите на стържете на ренде,посолете на вкус и прибавете малко зехтин.В чинията поставете ситно нарязан магданоз,отгоре подредете филииките домати и залейте с доматената смес.Подредете маслините и нарязаното на кубчета сирене.Поръсете с магданоз и малко лим. сок

Салата от извара с репички – 1 блок

55 г безсолна извара  - 1 ПБ
4 ч.ч репички – 1 ВБ
2/3 ч.л. зехтин – 1 МБ
копър,магданоз,див чесън,щипка калиева сол,млян черен и червен пипер

Нарежете репичките на ситно и подправките и ги прибавете към изварата,подправете със сол и зехтин  иразбъркайте

Задушени моркови с лук – 2 блока

1 ½ ч.ч моркови – 1 ½  ВБ
¾ ч.ч лук – ½  ВБ
1 1/3  ч.л. зехтин – 2 МБ
малко калиева сол
трябва да се добавят 2 ПБ

Настържете морковите,нарежете лука на филиики и го задушете в олиото заедно с морковети.Подправете със сол и по желание с черен пипер.

Телешко / пилешко печено със зеленчуци – 3 блока

84 г телешко месо – 3 ПБ
1/3 ч.ч варени картофи – 1 ВБ
1 ч.ч задушени моркови – 1 ВБ
½ ч.ч задушен грах  - 1 ВБ
2 ч.л зехтин – 3 МБ
чубрица,черен пипер,щипка калиева сол

Месото се запържва леко, долива се малко вода и се запича / според мен може и направо във фурната да се сложи – без да се пържи / Когато е готово се сервира в чиния и се гарнира със задушените зеленчуци

дано на някой му допаднат

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 11:46 от tuly

# 456
От диета и изчисления...нямам време да чета,бре...
Това е ключовото за диетата - горене на калории в мисловни процеси и сметки  newsm62
Браво на мъжо ти, а вие нали ядете едни и същи неща, или?

krisi99, как върви диетката? 

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 12:50 от blueberrygirl

# 457
Здравейте момичета,бих казала добро утрео (защото за мене сега е утрото),ама като гледам как пишете от 6 часа и се засрамвам. Blush
blueberrygirl решила съм в понеделник да се тегля.Много ме е страх и съм се паникьосала,че може да видя някой плюс и да се откажа,затова предпочитам да не снам какво става,пък току-виж дошъл и някой минус. Mr. Green
Аз сега ще обядвам,ама няма да е нищо интересно затова ще ви го спястя,общо взето яйца,сирене,маслини,плодове. Sad Трябва да взема да поготвям повечеко манджички. Tired

# 458
аз имам едно кило надолу newsm44 Явно от ограничаването ми има ефект!Хапвам и по малко хляб, че иначе не става.Сега си приготвих манджа от грах, пуешко месо пак Mr. Green, малко доматен сок, лук! Ще хапна и малко сиренце и чаша прясно мляко , за да уравновеся блоковете, а за мазнини, ползвах малко олио и за това няма да добавям допълнително! Кажете добре ли е така или пак имам пропуски?
Блу, миличка, защо те няма на скайпа?

# 459

krisi99, как върви диетката? 
[/quote]

Никак не върви мила?Много ми пречи че всеки ден съм на вън тъй като имам доста неща да свърша. Но ще влизам в час! Hug

# 460
Slav4e_Av4e, добре. Но до понеделник сериозната, че да няма после  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

мими_то, браво на теб! Виж, че можело.  smile3501 smile3501 smile3501
Сега влизам у скайпа...

krisi99, всеки с проблемите си. Мен ми пречи, че стоя у дома... на теб, че все си навън. Ама ще се наложи да влизаме с час, че накрая да не сме дебели булки.  Hug

# 461
Няма да сме дебели!
Обещавам!!!Ти ходиш ли на работа. Аз от известно време си стоя в къщи и така ми е по-лесно да спазвам режима.
Мазалото става като тръгна навън - там вече потъвам!

# 462
Няма да сме дебели!
Обещавам!!!Ти ходиш ли на работа. Аз от известно време си стоя в къщи и така ми е по-лесно да спазвам режима.
Мазалото става като тръгна навън - там вече потъвам!

Praynig Praynig Praynig Praynig Дано!
Сега не ходя, ама и у дома не ми е лесно.

# 463
Я да те питам нещо странично?
Избра ли си вече рокля?

# 464
Я да те питам нещо странично?
Избра ли си вече рокля?

не съм. аз и дата за сватбата нямам още.

Общи условия

Активация на акаунт