Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 420
Бачи, бързо наливай чашата и от мен НАЗДРАВЕ!
Аз се убедих, че водата е от изключително голямо значение.  Във 2 фаза имах периоди на по-дълго задържане и при увеличение на водата веднага имаше минусчета.

# 421
  • В.Търново
O, Пепи! Напиши нещо повече, де!

Пепи Simple Smile) Де се губиш? И на мен ми е трети работен ден.

Амииии, работя Simple Smile
И се опитвам да поправя това, че бях голяма лакомия през празниците Sad На 1.01. кантара направо ме уплаши, но то аз съм си виновна. И сега се опитвам да покаже толкова, колктоо пише на лентичката, че пак видях 7 Sad
Но хората са прави като са казали, че каквото сам си направиш, никой друг не може да ти стори.

# 422
Ей ме на, завърнахме се! Излизането беше цяло приключение, пеша, с двамката, наоблечени, като мечета, аз водя Алекс на една страна, той се дърпа на друга, та се прибрахме целите снежни Laughing!
Перличка, мерси за кафенцето, имам нужда! Пък и напомнянето за водата-нещо днес изоставам! ooooh!

# 423
Диаметер, не се плаши от големината. Аз съм 52 и бях 94кг и за 3м. и 20д. свалих 21 ,които успешно задържам.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 15:46 от Даниа

# 424
  • София
Зайка, вече взехме и да се сънуваме, а? И на всичкото отгоре в данъчното  Joy Joy Joy Ами то не е зле да спретнем една срещичка и в София, ама кога ли newsm78
newsm44 thumbsup Айде, айде айде.. newsm68 . Аз тази събота съм на работа, но следващите 2 почивам. Ще взема и малкия звяр, малко да ги вдигне във въздуха  smile3540

# 425
  • Варна
Здравейте милички  Hug Най-после успях да ви изчета. Вчера на работа нямахме нет, а в къщи от време на време тръгва и днес цяла сутрин ви чета.
Добре дошли на новичките, очакваше се след празниците и пиршествата да има мног желаещи да отслабват, дано имат воля и кураж да се преборят със себе си  Praynig
Аз успях да разкарам килцата, които качих по празниците  Mr. Green то не беше ядене и прегрешения - направо си бях в 4 фаза. И с радост тръгнах на работа, защото в къщи само за едене си мисля ooooh!.
Дорито е малко болничка и я пуснахме да си стои в къщи и да се лекува Laughing
Кри, ти не вярваше, че в 3-та фаза се отслабва, а ето че ти се случи и на теб   bouquet
Честито на всички с минусчета   bouquet
Сега за галавечерите да си кажа и аз - ям всичко - салата(с олио и от нещо което иначе не може), предястие (нещо пържено (пиперка бюрек, панирани сиренца или кашкавалчета) или тестяно (палачинка с пълнеж)), основно и десерт (пастичка или нещо от този род).
Трици във Варна, освен в Пикадили има в магазин за здравословни храни, който се намира срещу у-ще Д. Дебелянов - той е на вносителите за България "Здраве за вас".
За сега толкова, че много стана, после пак.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.  #Crazy

# 426
Лорче, да си изпълниш ТЪРЖЕСТВЕНОТО ОБЕЩАНИЕ , а когато те преследват изкушения, непременно прочитай написаното от Кри за балона и иглата - много е полезно. Ако си представиш и каква жална гледка е спуканият балон , съвсем ще се откажеш от разните лакомства.

# 427
  • София
Кри Laughing
Докладвам!!!
Години - 42, килограми - вече Confused 94, деца - на 19 и 16 год., ръст - за съжаление - 156 #Crazy. както виждате съм една от най-големите тук - в буквален и преносен смисъл, обаче се надявам в скоро време това да се промени. Това е накратко.
За лентичката - мисля, че си напълно права, ще се опитам да сложа. Иначе аз идея имам колко трябва  да стана - ама не смея да кажа, щото много пъти съм се проваляла...
Диаметер, след 9 месеца правя 42, но децата ми са малки - 13,11,1. Колко ти се иска да станеш? Да го обсъдим, ако искаш, ако можем да помогнем.(може и на лични). Нали знаеш, според Дюкан за всяко десетилетие се добавя по 1 кг, а за дете по 2. Дай малко снимков материал, ако имаш.
Перла, ами че ти вече си лебед, може дори ника си да смениш  Joy А кафенцето е супер, мерси!
Даниа, наздраве! И аз тичам за вода!
Зайка, ами може другата събота 12.1., ама дали ще ви е удобно в ранния следобед? Около 14 ч.?
Креми  Hug истината е, че се ограничавам все пак  Embarassed Тези дни не съм яла нишестени въобще, нито хляб. На 3 ядох Хогаренас, а днес 2 филии хляб на обяд и това е. Не съм яла сирене или кашкавал. Галавечерята ми се състоеше в чаша вино. Да поздравиш Дорчето и да се оправя.  bouquet

# 428
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Не съм писала от миналата година  ooooh!, затова   Честита Нова година на всички!!! Бъдете здрави, весели, красиви, умни, шумни и бъбриви  Heart Eyes Станете тънички фиданки, на Дюки верните Дюкан-ки  Flutter
Честити 7 месеца на Дания и 11 на Вещи   bouquet
Честито на всички, които са оставили в 2007г. по още някое килце   bouquet
Нагледах се на хубави снимки, много стимуиращо е наистина  Hug
Добре дошли на всички нови момичета и дано не си останат само с новогодишната еуфория и наистина следват режима  Grinning
Ужасно много пишете, наистина трудно смогвам да чета, а какво остава за писане  ooooh!
Благодаря за кафенцето и водичката, Перли  Hug

# 429
  bouquet
Ето затова ви избрах и ви обичам - подкрепяте и най-отчаяните и отчайващи случаи. Hug
Кри, Даниа, Перличка, и всички други сладуранки - благодаря ви за куража.
Опитах да сложа лентичка, ама нещо не стана.Някой да помогне.
Снимков материал също ще опитам да сложа по-нататък.

# 430
Момичета преди два дни се върнах от Гърция, посетих много красиви местенца там, хапнах си от всичко и останах много доволна, че бях най-слабичката, те тези гъпкини такива дебелани и мъжете си ги харесват такива с големи дупета и хич не им пука за нищо.Ето няколко снимчици.
http://images22.snimka.bg/004846980.jpg
http://images22.snimka.bg/004846849.jpg
http://images22.snimka.bg/004846765.jpg
http://images22.snimka.bg/004851497.jpg
http://images22.snimka.bg/004851494.jpg
http://images22.snimka.bg/004846606.jpg

# 431
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
......

Това кой беше , че съм го забравила ....    newsm78

# 432
  • София
 bouquet
Ето затова ви избрах и ви обичам - подкрепяте и най-отчаяните и отчайващи случаи. Hug
Кри, Даниа, Перличка, и всички други сладуранки - благодаря ви за куража.
Опитах да сложа лентичка, ама нещо не стана.Някой да помогне.
Снимков материал също ще опитам да сложа по-нататък.
Копирай този код, който е с url и него сложи в подписа  bouquet

# 433
  • София
Здравейте и от мен  Hug
......

Да бе, кое ли беше това момиче  newsm78 newsm78 newsm78 Някой помни ли?

# 434
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
......

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт