С тумбаци или не, през ЮЛИ бебчета ще имаме!

• 11 749
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
................... само за плюскане мисля и за каквато храна чуя, тя ми се дояжда Rolling Eyes

И аз съм така Embarassed Embarassed Embarassed Аз и преди да забременя горе долу бях така, но сега е ад. Избягвам реклами на храни, че става лошо.
Като бях бременна с Пепи качих 25 кг. Бях като слон. Едва се движех. Докторът ми, който е спокоен човек по принцип, като ме качи веднъж на кантара ме направи на нищо. Толкова се стреснах, че един грам не качих повече.

# 31
Стискам палци. Дано сте добре.  Flowers Four Leaf Clover   Hug

Ако шъ ме плашите със соленкото, няма да стане. От 3 месеца си го ям, нито се подувам, нито задържам вода, нито съм качила кила, нито урината ми нещо нередно показва. Имам нужда от соли ppp

# 32
Искате ли да извадя архивните снимки да видите що е то кила и подути глезени(това го приемете като заплаха) Joy

# 33
Aelia ,  аз завърших 2005 г специалност биотехнологии , учих задочно и 5-те години  за бакалавър , така че едва ли се познаваме  Grinning  ние идвахме за по месец два на лекции и после за изпитите . Аз не съм си намерила още работа по специалността , но честно да ти кажа не съм и търсила много , всичко на което съм попадала до сега е ниско платено , а ние с мъжа ми имаме заедно частен бизнес и ако искам да работя по специалността , трябва да зарежа работа която ми носи повече приходи . Като завърших СУ после записах магистратура в Бургас и на защитата на дипломната се представих отлично и един от професорите веднага след защитата дойде и ми предложи аспирантско място , ама като разбрах че ще взимам 250 лв и се отказах . Честно да ти кажа колкото и да ми е интересно не ми се работи за слава . На вас в този институт поне повече парички ли ви дават , много е обидно за науката да се отделят толкова малко средства .

Шада , моля се всичко да е наред с теб и с бебо и тревогите ти да излязат напразни , знам че е много трудно но се опитай да си влееш малко позитивна енергия заради малкото човече  Praynig Hug
Дуци ти направо ме стресна , какви  25 кг бе мила , как ги свали после ? Аз да не се заричам и аз да не кача толкова ,ама не искам след раждането да изпадна в депресия колко дебела и грозьна съм / имам такива примери с дружките ми / и ще внимавам да не се освинвам . Ама не се знае , може от много пазене да съм най-дебелата после  Laughing

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 18:54 от danibon

# 34
Здравейте момичета!На всички които имат проблеми стискам палци всичко да е наред!
Аз да си призная също си обичам луканки и въобще не се ограничавам!Пък последната ми страст е салам камчия!Преди никога не съм си купувала такива салами,защото знам ,че ги правят от боклуци ама сега не мога да устоя и много ми е вкусен :o1!ops:
Качила съм 4 кила и си имам вече такъв тумбак!Даже мислих ,че докторката ще ми се кара,а тя ми каза,че много ми се радва на коремчето!Днес ходих на преглед и направо се уплаших като видях гиганта от екрана! ShockedЗа две седмици е станал троен!То и тумбака ми порасна през последните две седмици!По размери отговаря на 15 седмица,а пък аз съм в 13!Това малко ме притесни!Но доки каза ,че всичко е наред и вървим на горна граница на нормата!Дано да е така,че се притеснявам! SadДоки каза че сега си имам една малка пържолка с тегло 104гр!Помаха с ръчичка на татко си,но отказа да се обърне с лице!През цялото време седя с гръб към нас!Татко му вика ,че го е срам ,защото бил вече голям и голичък Joy Joy JoyДа паднеш от смях!

# 35
Шада, и аз стискам палци!

ели-пате, първата бременност си сложих дневен лимит от 6 народни вафли  Mr. Green и една кутия сладолед от 250 грама. По-малко не ме оправяше. резултатът беше 22 кг плюс, които свалих напълно за година и половина без особени усилия.
сега не съм качила нито грам още, обаче вместо вафли и сладолед ми се ядат портокали и мандарини.
Ако обаче ми се ядяха вафли, нищо не би могло да ги замести.
Вчера ми се прияде зелен фасул. Онзи ден пуканки. накрая кисело мляко и изядох това на детето, милото.

valeto, първото си дете родих във Вита при Кълвачева, живот и здраве искам и второто така. мисля да не плащам пакета, защото не ми дава никакво намаление - просто плащаш всичко предварително. Мен не ме бърка да си плащам всеки път, пък и така ще пусна лабораторните изследвания по здравна каса, което пакетът не ти позволява.
по този повод днес ходих при личната лекарка да ми даде направления за първите изследвания. Нея я нямаше и влязох при заместващия, та проведохме такъв разтговор:
"Къде си следите бременността?"
"Във вита".
"Но там не е по здравна каса!"
"Лабораторията работи по здравна каса".
"Но лекарката ви не"
"Но лабораторията работи"
"И вие ще си плащате за следенето на бременността ви?"
"Да"
"Това е ваше решение, така ли?"
"Точно така"
"Въпреки че можете да следите бременността си по здравна каса?"
"Мда, абсолютно"

и след този изключително смислен разговор получих направленията  Tired плюс една прищявка, да ми определят кръвната група, че миналия път просто ми повярваха, а аз документ нямам, карах по спомени  Joy

елена, мога ли да те помоля да ме причислиш към списъка с термините, без уточнението за юлско-августовска мама и особено зеления емотикон? Просто след 31 юли напиши и мен, благодаря предварително   bouquet

# 36
  • Варна
Искате ли да извадя архивните снимки да видите що е то кила и подути глезени(това го приемете като заплаха) Joy

Дуци ,много ми е трудно да повярвам , че си била толкова ужасна  Grinning .. Мисля че всяка жена е безформена и дебела през бременността си  Mr. Green , било то и 15 кг. да качи .. Просто тялото е не на мацка , като до преди , а на бременна жена , което е мнооого различно .. Crazy

# 37
Данибон, разбираемо е че предпочиташ да си работиш с мъжа. Най-хубавото е собствения бизнес.
Колкото до парите за науката - мизерна работа. Аз завърших докторат с прословутата стипендийка от 250лв, която не е мръднала от 6 години сигурно, въпреки че живота многократно поскъпна. Работих и на второ място, защото не стигаха - уморително и стресиращо, но поне пари винаги имах.
Сега нещата се пооправиха значително - доста пари се вливат в института, работим по международни проекти за значителни суми и никак не се оплаквам. А най-хубавото е че имаме 7 часов работен ден, 40 дневни отпуски годишно и се осигурявам на реалния си доход, което е доста добре. Оценявам го много, точно в този момент. Харесвам си работата и сега така да се кажа бера плодовете за които се блъсках над 10 години. Вече сама съм си шеф и никой не ми седи на главата. Освен това с тапийката и опита, който понатрупах мога да ида да работя където си искам по света някой ден  Wink

Доки каза че сега си имам една малка пържолка с тегло 104гр!Помаха с ръчичка на татко си,но отказа да се обърне с лице!През цялото време седя с гръб към нас!Татко му вика ,че го е срам ,защото бил вече голям и голичък Joy Joy JoyДа паднеш от смях!

Това е страхотно  hahaha

Аз искам, искам! Сигурна съм че Дуцито е била сладка. Хайде да видим как ще ни изплаши  hahaha

"И вие ще си плащате за следенето на бременността ви?"
"Да"
"Това е ваше решение, така ли?"

Все едно някой може да те накара насила да вземеш подобно решение hahaha
Какъв идиот  Joy Joy Joy

# 38
  • София
тити, оправих го, но е така поне от няколко теми насам.
За килограмите, след като кантара чукна 20+, спрях да се меря, но и аз се бях подула зверски, нямах глезени, около 2 часа след операцията си погледнах краката и не можех да се нарадвам на глезените.
Преди да родя си мислех, че на изписването ще си обуя любимия ленен панталон  rotfImao
Нищо подобно, облякох си роклята с която влязох да раждам, изглеждах бременна в 7 месец. После бързо свалих килограмите, но чак след година влязох в старите си дънки. За сега съм +3, до края ще видим.
Нямам търпение и аз да вида бебо, стискам палци на всички, които имат проблем да се оправят и всичко да е наред  Peace

# 39
радвам ви се че имате апетит Hugза разлика от мен Sickсамо споменатото морковче ме изкуши Laughingвидях че и аз не съм включена в отчетните да помоля да ме включите  bouquetи много бързо свършват темите аз докато лежа гледам пак нова пожелавам на всички които не се чувстват добре да се оправят Hug

# 40
  • София
Мисля че всяка жена е безформена и дебела през бременността си  Mr. Green
Аз пък не мисля така. Ако се качат нормално 10-12 килограма, ако се поддържа косата, маникюра и се слага по малко грим, а не се ходи като 5 за 4, бременните дори са секси.

# 41
  • Варна
Мисля че всяка жена е безформена и дебела през бременността си  Mr. Green
Аз пък не мисля така. Ако се качат нормално 10-12 килограма, ако се поддържа косата, маникюра и се слага по малко грим, а не се ходи като 5 за 4, бременните дори са секси.

Нямам пред вид неподдържана жена, но всяка жена през бременността си не е в най - добрата си форма / мое мнение / Не напразно хората са казали  " трудна жена" . В днешно време всяка себеуважаваща жена се поддържа, независимо бременна ли е или не, но едва ли  може да е във форма както преди това . Поне на мен ми е трудно да се чувствам пове4е секси от преди с тази липса на талия , която всеки ден е все по-очевадна..  Joy , но съм ... щастлива, това е най-важното Wink Hug

# 42
Ми аз се чувствам секси, харесвам си се пък  Embarassed И мъжа ми винаги ми е казвал колко ме харесва, но сега ми повтаря постоянно "красавице", "хубавата ми жена" и други такива сладки неща и аз се чувствам още по-желана с тоя тумбак Simple Smile

Аз мисля, че не е важно дали имаш талия и колко кила си качил. А някак излъчването го прави това. Бременната жена е красива когато е щастлива, това значи, че всички тук сме красиви. Нали така?   bouquet

# 43
Шада, стискаме палци! Дано всичко е наред!  newsm10

# 44
Pearl
подкрепям казаното очите ни сияят през този период мисля че сме сладки и секси независимо от качените килограми
Shadaстискам палци Praynig

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 21:06 от mamaivi

Общи условия

Активация на акаунт