Уж ей така си го карам тоя курс, ама пак ми беше едно притеснено.Данче, чина го купихме от Джъмбото за 60 лв. Имаше и по-малък , единичен, но пак на тая цена. Много се чудехме кой от двата да вземем, но понеже Сашко ни гостува почти всеки ден, решихме да има едно местенце и за него
. Много сладко седят двамата там и рисуват или ядат нещо. Трябва да ги снимам някой път.ramama, много хубаво ,че Реа се чувства добре в яслата, така ми се иска и с Ема есента /ако я приемат/ да няма проблеми.
Отивам да чета в Нашия дом, че след една седмица започваме голям ремонт, с много разбиване и мърсотия. Ще се изнасяме при свекитата /простете, ако вече съм го писала, ама не помня/. Сега трябва да се обадя да разбера как става с нета, че без него не мога. Ще е голям купон повече от месец , но и това ще мине. Много се колебая за разни цветове и снощи сънувам как идва човека за поръчка на кухнята , аз виждам една лилава мостра и веднага решавам , че това ще е мойта кухня
Вече цяла седмица обикаляме по магазините и все не мога нищо да избера

Забравих да кажа , че Ема продължава да се крие когато върши голямата работа, като я питам какво прави ми отговаря, но се дърпа и не иска на гърне. Купихме й дъска за тоалетната чиния и като че ли доста повече я харесва, виси по половин час на нея, но само пишка. Явно не й е дошъл момента още.

Нищо лошо няма в лилава кухня 
Супер е, че Реа свиква бързо с яслата, аз утре ще с еобадя да видя кога стартираме 

Днес Ники малко се размрънка докато го обличах, но после си влезе сам. Дано спи на обяд, че само ме гледат на криво.
Оня ден ми показва дрехи от втора употреба, купила ги за Ники, да играел на вилата им