"АПРИЛските деца обичат щурата игра със снежни топки и шейна"

• 11 421
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Май съм отличничка.  Всичко мина гладко. Сега съм дипломирам фризьор  #Silly Уж ей така си го карам тоя курс,  ама пак ми беше едно притеснено.

Данче, чина го купихме от Джъмбото за 60 лв. Имаше и по-малък , единичен, но пак на тая цена. Много се чудехме кой от двата да вземем, но понеже Сашко ни гостува почти всеки ден, решихме да има едно местенце и за него  Wink. Много сладко седят двамата там и рисуват или ядат нещо. Трябва да ги снимам някой път.

ramama, много хубаво ,че Реа се чувства добре в яслата, така ми се иска и с Ема есента /ако я приемат/ да няма проблеми.

Отивам да чета в Нашия дом, че след една седмица започваме голям ремонт, с много разбиване и мърсотия. Ще се изнасяме при свекитата /простете, ако вече съм го писала, ама не помня/. Сега трябва да се обадя да разбера как става с нета, че без него не мога. Ще е голям купон повече от месец , но и това ще мине. Много се колебая за разни цветове и снощи сънувам как идва човека за поръчка на кухнята , аз виждам една лилава мостра и веднага решавам , че това ще е мойта кухня  Mr. Green
Вече цяла седмица обикаляме по магазините и все не мога нищо да избера Thinking

Забравих да кажа , че Ема продължава да се крие когато върши голямата работа, като я питам какво прави ми отговаря, но се дърпа и не иска на гърне. Купихме й дъска за тоалетната чиния и като че ли доста повече я харесва, виси по половин час на нея, но само пишка. Явно не й е дошъл момента още.

# 151
  • София
Тинче, лилава кухня е много хубава кухня, защо не! Браво за изпита! Нищо не казваш, от кога да записвам час?

# 152
  • София
Къде сте всички?

# 153
  • 2 етажа над тавана

В нелегалност Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154

Спиииииииииим. Сън голям. Алекс Заспа в 14, ние в 15 и станахме в комплект в 18  Mr. Green Направо съм свежарче  Crazy

Тинче, честито   bouquet Нищо лошо няма в лилава кухня  Hug

Рамама, не знам дали ще ни заключат темата ама може и да ни баннат ако се разприказваме за тях  Twisted Evil Close Супер е, че Реа свиква бързо с яслата, аз утре ще с еобадя да видя кога стартираме  Praynig

# 155
Тинче, честито за изпита и ако ти доставя удоволствие, ти пожелавам да се занимаваш с това, дори и като хоби.
Ние днес бяхме на гости на едни приятели с момиченце и си поиграха, друго си е да има малко разнообразие  Mr. Green

# 156

Аз цял ден съм с ниско кръвно и лежа  Tired

# 157

Аз цял ден съм с ниско кръвно и лежа  Tired

Защо така  Confused

# 158

Ми аз съм със много ниско кръвно по принцип,а и съчетано с това,че пих късно кафе и съм на диета става ужас просто.
Но пих хапче и сега съм по добре уж  Rolling Eyes

# 159
Дея, и аз съм с много ниско кръвно и често ми става така, но в чаша вода слагаш захар и като се разтвори я изпий, до 10 мин си ок, гарантирам ти  Peace

# 160
Дея, и аз съм с много ниско кръвно и често ми става така, но в чаша вода слагаш захар и като се разтвори я изпий, до 10 мин си ок, гарантирам ти  Peace

Мда,благодаря ти,ще пробвам със сигурност следващият път  Hug

# 161
  • София
Добро утро!  Hug

Радвам се, че вчера повечето сте си почива ли, Дея надявам се вече да си кукуряк!  Hug

Хубава седмица ви желая и дано имаме много хубави новини, за които да пишем!

# 162
Добро утро и от мен  Hug
Данче, сложила си страхотно начало на деня, а и на седмицата. Дано наистина имаме по-приятна седмица и по-хубаво време.

Чесит Рожден Ден на Котето 123, дано да чете, защото ние и пожелаваме здраве, щастие и късмет!

# 163
  • Варна
Добро утро и от мен!
Голям заплес съм, днес 2 пъти ходих до яслата. Забравила съм да донеса още един анцунг  ooooh! Днес Ники малко се размрънка докато го обличах, но после си влезе сам. Дано спи на обяд, че само ме гледат на криво.
Вчера говорих с мъжа ми по повод изблиците на майка му и сие. Стана му мъчно, а на мен гузно...но няма връщане, ще говори с тях. ПОсле те ще ме гледат на криво, но не мога да търпя гневните им изблици. В крайна сметка сме там само час-два Naughty Оня ден ми показва дрехи от втора употреба, купила ги за Ники, да играел на вилата им  Shocked Те едни дрипи смрадливи.  То аз имам сума ти дрехи от подобни магазини, но на детето си никога не съм купувала. Толкоз не съм закъсала, че да го обличам от малко в боклуци. Да кажеш да няма пари, не... много добре са финансови, даже изключително, парите са в нея, т.е. тя определя за какво да се купува.. не ги разбирам подобни изцепки. Пак ви досадих, извинете  Embarassed

# 164
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен. Hug
Данче, облизвам си мустачките от твойто кафенце и примлясквам с наслада Mr. Green

Честит рожден ден на Котето 123 - желая й всичко йна-хубаво и весел празник!

Честита фризьорска диплома, Тинче! С кеф да си я ползваш! И бързо да се справите с ремонта, всичко да стане така, както си си го мечтала!

По дискутираните тези дни въпроси, по които не съм се включила:

гърнето - ползването му не е с особен успех, пишка в него, но мнооооооооого рядко прави друго, предимно пълни памперса и после бяга и не дава да я измия и преобуя.
мед - давам отвреме навреме в чая
течности - пие основно вода и кърма, чайче и сок от компот й давам понякога. Натурални сокове от купешките не давам, от тях получава обриви Rolling Eyes
за яденето - не я гоня, да яде колкото иска, правила ми е номера да си иска супа и после да не я яде, но е било рядко, скоро не се е сещала да ми го прилага. Като не иска да яде в 12,30 ще яде в 13,30 - най-много да си легне неяла, после си наваксва. А и я забелязах, че има дни, в които непрекъснато яде, както и такива, в които е трудно да я накара човек да изяде нещо повече от няколко лъжици.А и тя нали само ми виси по циците, та хич не я мисля, че е останала гладна.
за свекървите - ще го оставя без коментар Tired

Рибите са прекрасни хора, а теzи родени на 19.март са просто божествени  Mr. Green

Татянка, искрено ме разсмя с това Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт