Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
-
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
Упражненията на Кегел се препоръчват по време на бременност, тъй като помагат за поддържане на еластичността на влагалището и улесняват раждането. Те също така се считат за полезни след раждането, тъй като подпомагат възстановяването и подобряват сексуалния живот. Тези упражнения включват свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, което ги прави лесни за изпълнение.
-
Какво е мнението за цитонамазката и нейните резултати?
-
Какво е мнението за плацентата и свързаните с нея проблеми?

.Да чукам на дърво с нас да е наред всичко и да са ни живи и здрави бебетата.Тя сестрата,като попита дали са и правили БХС по време на бременност и тя каза,4е била от Асеновград и не е ходила за кръв.Мнооооооого тъжно ми стана
Едни ми казват,че е по-добре секцио,а други,че по-добре нормално и съвсен се обърках... 
(Да не вземеш да се засегнеш сега, аз така си плямпам, а и наистина на Apple много им се дразня
Майтап, разбира се. И аз много искам момиченце, ама не знам защо имам едно усещане че ще е момче. Да е живо и здраво само, друго не искам!
. (Да не се обидиш, аз най-благородно ти завиждам!) 
най-сетне... ууу, бях почнала да си мисля, че отглеждам глисти вместо бебе
" Това е на шега разбира се!
Аз се радвам, че имам все още малко тумбаче и не искам да расте много, че ако стане много голям в последните месеци, ще трябва да ходя на 4 крака, щото мойто малко кръстче няма да го понесе (такава ми е структурата просто). Иначе, само да кажа, че ям нонстоп - на всеки 2 часа и междувременно хрупкам я някоя шок. бисквитка, я някой портокал или круша. А пък, как налитам на пържени картофи със сирене, не е истина просто! 

.
Голям проблем, няма що.
, гледам само картинките