АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 796
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на Насето! Да е все така чаровен,усмихнат и палав!  bouquet

Тази вечер ще оставим Тони да спи при баба и дядо. А ние с баща му ще се радваме на компанията си. Heart Eyes

Надявам се болничките да оздравяват бързо. Praynig

# 166
  • гр.София
 Честит Имен ден на най-малкото ни сладко августинче Наско! Ели,да ти е жив и здрав!

Тони, представям си какво ви е било. Добре,че е минало и заминало.
 Прегръдки и на Дари Hug
 И какъв е тоя екзотичен грип,да му се не види!...

# 167
  • Русе
Eli 78,мацкаааа да ти е живо и здарво детето,името му да му носи само късмет в живота! Heart Eyes
 много целувки и весел  троен празник от нас с Ема Hug

# 168
Ели,да ти е живо и здраво детенцето!Ели,какъв крем мажеш на тортата?

Честит имен ден на патерици на вчерашните именици!

Блу,благодаря за питката!Баба ми обаче меси на днешния Атанасов ден за здраве и раздава.

Болните,бързо да оздравявате!

До скоро,мацки!

# 169
  • София
Честит имен ден на Насето! Да е здрав, щастлив и късметлия! Честити празници и на останалата част от сем. на Ели78!

Много е хубава тортата! Hug  А човечетата от къде са - купени или някой ги е правил?
Адрианска, честити ви халки! Сега ще намерите и старите  Laughing Wink
Тони, дано наистина да е сбъркано изследването с бактериите в урината и вече да сте ОК! Много прегръдки на Жорко!
Велмар, как е Дари?
Ивчо е със зелени сополи  Sick от няколко дни. Звънях на педито - някакви очни капки с АБ и стероид  Thinking ми каза да му слагам, ама още се мотам и чакам да минат само от Виброцила, Низитата и Стеримара.  newsm78 Вие как правите в такъв случай? Нищо друго му няма, за сега, пу-пу.  Rolling Eyes
Качих снимки в Софийски срещи. Peace Оказа се, че и от Коледното парти не съм сложила  Blush, та и там наредих няколко.  Wink Също и в Януари.
Отивам да дремна.
 Heart Eyes

# 170
Честит имен ден на сладкото Насе!Да ти е жив и здрав Ели и много да ви радва!  HugЧестит празник и на дядо му и на леля му! Много хубава торта!

# 171
Тони какъв е този филм на ужасите  ShockedДано не се повтаря! Praynig Hug
Много  Hug и на малката ясленка Дари с пожелание бързо да се оправи! Heart Eyes
Ани честито връщане на работа  Wink

Елица днес е с разстройство ,други симптоми няма засега и се чудя вирус ли е или от храната нещо  Rolling Eyes
Днес бяхме на консултация ,тежим 11кг и 20гр и е 84см,порасло детето  Simple SmileТрябваше и ваксина да и бием ,но нещо не сме се разбрали с лекарката и се отложи.

# 172
Честит имен ден на Насето!Да бъде много щастилив ,да носи много радост на мама и тати
Ели ,честит празник и на останалите членове на вашето семейство.Весел празник!

# 173
  • Бургас
Честит Имен Ден на Насето!Ели78, да ви е жив и здрав малкия юнак!

Честито и на другите именници от семейството ви!

# 174
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСЕТО  bouquet ДА РАСТЕ ДСРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ  bouquet
Ели, живи и здрави да са ти и тругите празнуващи днес Hug Тортата ти е много хубава Peace
Velmar, дано Дари се оправи скоро Praynig Ще отложим кафето за по-натам, че те и моите планове се провалиха.
Pouh, рецептурника не го знам точно какъв е. Майка ми ми диктува по телефона рецептата. Тя работи в д.градина с ясла и оттам са рецептите, по които готвят на дечицата. Също там са дадени и количествата и какво точно се дава на малките. Иначе и аз като теб готвя, без запръжки, без много подправки и се научих да правя супите с варена застройка Peace И на мен ми се случва да се чудя какво да сготвя newsm78
Ивчо е със зелени сополи  Sick от няколко дни. Звънях на педито - някакви очни капки с АБ и стероид  Thinking ми каза да му слагам, ама още се мотам и чакам да минат само от Виброцила, Низитата и Стеримара.  newsm78 Вие как правите в такъв случай? Нищо друго му няма, за сега, пу-пу.  Rolling Eyes
Елфче, зависи дали имаш доверие на педиатъра ви. Аз имам доверие на нашата лекарка и по отношение на лечението я слушам Peace
Ади, честити ви халки Hug
П.П. Нещо се сбърка с края на писаниците ми Confused

# 175
ЧИД на сладкото Насе!!! Да расте здрав и много обичан!!!

Момичета, туко що разбрах и искам да изкрещя на целият свят, че ЗАВЪРШИХ семестриално!!! Още мин година приключих, но имах един мноооооого труден изпит, за който преди малко разбрах, че съм го взела. Не мога да седя пред компа от вълнение, за това черпя скромно с по едно мартини

# 176
Bamboocha, честито  bouquet

# 177
  • София
bamboocha честито мила!  bouquet Много успехи и занапред в работата! Laughing

# 178
  • Бургас
Бамбуча ,честито и от нас!  bouquet

Тони,ужасни страхотии сте преживели.Дано не ви се случват повече подобни неща.
Нека всички болнички бързо да оздравяват.

# 179
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на НАСКО!  bouquet

Elli78, да ти е жив и здрав!
Bamboocha, честито!Сега какво следва - държавен изпит, дипломна работа?Успех и занапред! Peace
Adrianska, честити ви халки! Simple Smile
Elwing, и Вики беше така два дни, само сополива и нищо друго.Слагах само физиологичен р-р и виброцил и както се появиха така и изчезнаха.От какво бяха не знам.Мисля, че тези капки очните често ги изписват.
Бързо оздравяване на всички болни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт