Много да ги радва името им Аз токущо се връщам от командировка в Благоевград - ако има някоя мама от там - направо ви завиждам - чудно временце си имате - като пролет е.

Хм, за протокола и лексикона - аз съм Красимира ( а Пух е котката ми
) Иначе Миташки е с 4+ памперс, ама от няколко дена сме на 5 - че ни дадоха един цял пакет.....добри приятели....
Може би пак ще се върнем на 4+ ще видим. За гърнето - ние даже не сме купили още. Нашето педи препоръча от сега само да почнем да го свикваме с гърнето ( като го купим де
) а като стане топло да почнем да го учим. Така че има да почака. Храненето сам - Миташки се опитва от месеци насам. С вилица се справя ( давам му малка, че от голямата ме е страх да не се убоде..) с лъжица също - той отдавна отказа пластмасовите прибори и се бори с метални - но сам яде само с малка лъжица, че голямата трудно си уцелва устата. Като казвам яде - имам предвид успява да загребе и да пъхне малко количество в устата си ( даже не се полива често), но като му писне, вади китайско-българските пръчки ( разбирай пръсти) и започва да рови.
айде това е от мен, че стана дълго.
! 
Какво стана с играта на Памперс, между другото? Кога ще се разбере кой печели?
, като и нощта не ни беше спокойна.
, 
,ей такива,а животните са и стихия почти всички твари които виреят по селските дворове ги имитира

, да не стане после да питат децата: това мама или баба е?