Отговори
# 195
  • Пловдив
Хихихи,  много ме развеселихте....Тези дни и без това настроението ми е хванало тежкия куфар и е поело по дългия път... Mr. Green
Цяла седмица нищо не става както съм го планувала, а аз обичам нещата да са под контрол... Whistling
DVV, Vesana , той е симпатяга Пейо....вие за това ще го чакате.... Joy
Муцката,честито за близначките!!!!!!!!!!!!!!! Какви емоции са това...
Ирини, Стенли също пренебрегва гледачката си когато аз съм при тях! Даже вчера за 1-ви път дойде да ме изпрати и ме прегръщаше поне 5 пъти, то не бяха целувки....А следобяд като се прибрах беше залепен за мен, даже не искаше да си играе, а вечерта отказа да спи в кошарата и се наложи да го приспивам при мен и да го местя.... newsm78  Явно е някакъв период!
Каролина , радвам се че се включи! Hug

Още много имах да пиша.....но нямам време....До по-късно! Hug

# 196
  • София
И аз  Joy
Стели...бе готин си е-да не ме чуе Мартин Joy

# 197
Aз понеже имам много да уча и си намирам други занимания - открих ICQ-то на администратора на snimka.bg и го питах къде аджаба са ни снимките. Той след няколко часа ровене човека каза, че е почти сигурен, че някой ги е изтрил и успя да възстанови русенския албум, защото единствено неговото име помнех точно. Обеща да се опита да възстанови и останалите. Ако някоя от вас помни точните имана на албумите да каже, може би ще му е по-лесно така. И май после да вземем пак да сменим паролата ли, не знам.
Муцка, честито на приятелката ти!   bouquet

П.п. Вече няма нужда от имена, възстановени са всички албуми  Grinning , даже май и албумите, които бяха изчезнали преди време. Сега ще мога да разгледам следколедната среща.  newsm36

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 14:22 от tonitta

# 198
Амаратке, честит рожден ден на твоята половинка! Прекрасен празник ви пожелавам и още по-прекрасен съвместен живот!
Каролина, мисля че това е период, който ще премине. Рая се държеше по същия начин със свекърва ми. Свързваше  идването на баба си с това, че мама излиза и се вкопчваше в мен. При всеки опит за контакт от страна на баба й, тя ръмжеше и я буташе. Но и това премина, сега вече са голяма любов.  Дайте му малко време и ще свикне. Може би интуитивно  усеща колко важен е този човек за теб и това засилва негативните реакции.
Денис, представих си го Арен как носи обувките на госта, обсебил вниманието на мама. Joy Така де, от рано трябва да ги поставя на място, какво си мислят те Twisted Evil

А Рая най-много обича да играе с брат си на криеница. Така звучно се смеят и двамата, че изпълват душата ми с неописуема радост. Е не са рядкост и моментите, когато се карат. Повод за това често става нейното любопитство -  напр. Рая обожава да рови в раницата му за училище и да разглежда многото супер интересни неща -  учебници, тетрадки, несесери  и закопчания цип не е никаква пречка за това.  Когато брат й я види, тя грабва нещо и бегом с максималната възможна скорост и ръмжене -  като малко кученце
Друго любимо занимание напоследък е да рисува ама на всякакви дори невъзможни места ръце, корем, дрехи, под, врати, стени, мебели, диван... #Crazy  Определено имаме афинитет към изкуството, ама някой трябва да върви с парцала след нея.

Ирини, ами айде да се срещнем някъде "случайно".   Wink  А игрите ги организираме по домашному, защото в тия грипни времена посещенията в детски клубове и публични места с много хора не е препоръчително.  Последно си играха със Сашко и Лаци, докато майките им хапваха прословутата палачинка със сладко от горски ягоди по рецепта на Ави и сътворена от мама Меги.  chef
ДВВ, Весана, Доника, почвам да следя Имаш поща да ви видя изтипосани там Mr. Green
За Свети Валентин - имам някакви идейки за подаръче, предвид скорпионската същност на моя любим и смятам, че ще бъде очарован.

Тонитааааа, супер си! Ученето добре ти се отразява Heart Eyes Тичам и аз да разглеждам...

# 199
Браво на tonitta! Аз лично не помня името на нито един албум. Така съм, с амнезия, откакто забременях, та досега.  Joy Май няма изгледи да се оправя.  hahaha
Vesana, ааа това с чакането на Пейо не се приема. Naughty Разкажи как си, как е малката сладурана?
Каролина, не се притеснявай от поведението на Мони, и Ники в момента е в такъв период, реве от дядо си /всъщност и от двамата/ и от чичо си бяга и се гуши само в мен или баща си. В общи линии приема още и свекърва ми /поне засега/ и кръстницата си, но нея я вижда по-честичко, та затова. Период е ще отмине.  Hug
Муцката, браво на твойта приятелка, да са й живи и здрави бебоците!   bouquet
Марианка нещо и тя чака повиквателната от Пейо май?!  newsm78
Денис, благодаря. Чудя се кога да направя прощъпалника, че май ще сме само таткото и аз! И мерси за музикалното поздравче, това е една от любимите ми песни.   bouquet
Amaretto, честит ви празник! Да ти е жив и здрав мъжа, и много да те слуша!
МарияФ, Ави и Алфи, да погалкате коремчетата и от нас!
А иначе и ние си ползваме най-усърдно нашата количка, защото все още не ходи добре и се уморява. А пък да го нося през цялото време, просто не става.  Naughty  Grinning

# 200
 Аз уча... да не кажете нещо..
 Привет и от мен , уча .. така, че все едно ме няма..
 Днес имахме много готин ден, т.е. предиобед под студените слънчеви лачи. Продиктувано от дебата за количката реших да видя как е, и неползвана вече 5 месеца я извадих от багажника на колата, 30 сек. се чудих как се отваряше, но бързо се светнах и така тръгнахме, отидохме до близкото ОДЗ, където искам да запиша Лаци на ясла , да попитам дали пък пролетта не биха искали да го вземат малко да си поиграе с децата, оказа се че са им препълнени групите и остава установения вариант с записването он-лайн за наесен, но пък за сметка на това се убедих , че точно там искам да го запиша, защото няма места за детската градина, а само за яслата, т.е ако не мине през ясла там няма да влезе, а ги водят на ски децата, имат собствен басейн , зала за театър, езици и много много занимания.. на 04.02 сме пред компютъра. Така после разходка по квартала на Лаци му хареса да се вози, но веднъж слезна ли качване обратно нямаше, детето за ръка, количката натоварена с пазар в другата ръка и така премина втората част от разходката ни. Мисля , че скоро няма да я вадим пак... поне с това дете
 Иначе вчера вечерта отидох до градината , по същия въпрос и много ми се вдигна кръвното от една малка душица, отивам аз (без Лаци) качвам се по стълбите а там подпряна на парапета една служителка на Егида седи и пуши, поздравих я и тръгнах да влизам да търся човек, с който е редно да говора, а та: Вие къде?.. ама с един такъв тон #Crazy Аз се обърнах и й казах , че и аз незнам къде отивам, но искам да говоря с някой от градината, а тя: Така , като ме гледате аз с тая униформа тука за украшение ли съм!!? Леле побеснях, егати недо_баната крава.. кво съм й направила , че ще ми говори с тоя тон, както и да е реших да не се заяждам, разбрах, че директорката я ..НЯМА.. защото преди малко е довела децата от ски и си е тръгнала, Благодарих на онази, казах й , че е била мнОГо мила и си тръгнах, но днес се молех да не я срещна защото не ми е приятно да се разправям с простаци. За сметка на това беше един далеч по любезен чичко от Егида , който ми обясни, свърза ме със старшата сестра и та се убедих , че не всички са смотльовци там.
 Момичета прощавайте че толкова обстойно пиша за себе си , но може и да не ме четете... пък ако на някой му е интересно Crazy
Стес, страшен аватар си спретнала, възхищавам ви се момичета с тоя фотошоп, много ми се иска ама трудно ми върви , въпреки ,че все пак върви от както  една приятелка ме светна малко по въпроса малко от малко тръгна..
 За привързаността .. ами прави сте нормално е според мен за този период, ще посвикнат патетата, нали растат друго няма да е все по разделени ще сме, градина , училище... а някой ден ще искаме да ги видим , а те няма да имат време за нас, така ... но това са нормални неща .
 Бегълките , радвам се да видя , че все пак не сте зачезнали за винаги, а пък ВИЕ дето чакате Пейо недейте да се множите , той не може да огрее на всякъде, как я виждате .. форумска среща с студиото на Гала..хихехе може!!
 Е айде аз да поуча , пък и да почерпя, защото днес след час отивам да си получа Валентинския  подарък...
http://www.seat.co.uk/generator/su/uk/AlteaFreetrack/site/360/main.html

# 201
Мама меги, като ти видях Валентинският подарък и веднага се явих. Да ти е честита, със здраве да я караш, хубави места да посещаваш и най-вече безаварийно!
АЗ нямам нужда от повиквателни и от Пейо/да ми носи призовката де Wink/, разписвам се от време на време, но все за кратичко.
Сега надниквам в темичката, преди да отида да взема Ивето от градина.
Алекс е по-добре, продължава още с кашлицата, но както разбрахте, е на алергична основа Sadи ще отнеме доста време докато се изчисти. Лошото е, че хомеопатията не му помогна и почнахме с по-силен сироп. Татко му също е болен и тази седмица си е в къщи.
Дано женската част удържим.
Да пожелая успех на Изпитите на Мама Меги и Тонита!
Успешно завръщане на работното място на Венуш!
Амарето, честит рожден ден на половинката ти! Да е жив и здрав, много да ви глези и обича!

Ла естрела, честито ти проходило момченце! Hug
Муцка, да са живи и здрави и много щастливи близначките на приятелката ти!  bouquet
Ставам, че детето ще ме чака в градината! Hug Имам си нов аватар Party, а виждам и, че Денис и Стес също имат! Laughing

# 202
  • гр.Русе
 Party Здравейте,мацки!
Ееее,това е друго,добре,че е irinii да ни посъбере пак
Първо честито за близначетата на приятелката на muckata!!!
muciiii тази година вече трябва да се запознаем лично,далече сме,ама с tonitta вече имаме тренинг на дълги разстояния,така че.....
tonitta,браво мацка за албумчетата  Hug
Ние преди малко се върнахме от разходка и аз като мама меги не бях изваждала количката доста време и направо съжалих ,защото Крис изобщо не пожела да стои в нея повече от 5 мин и така той бяга напред аз го гоня и бутам количка  Grinning
Всеки ден се разхождаме пеша и вече свикна да ходи напред за ръчичка(не си избира сам маршрута като преди 2 крачки напред 5 назад и встрани)
Меги-честито!!!Страхотен подарък!!!  Grinning
stes вкъщи всички стени са в "картини"  Joy
За моят любим-полета му е след 10 дни.Отива в Австралия да хваща кенгура  Laughing хи хи шегувам се-отива  по работа при свой много близък приятел и да поогледа и проучи какви са възможностите и условията да се метнем там всички след време  Praynig
la estrella честито проходило момче,а за зъбките и аз съм чувала,че колкото по,късно избият,толкова ще са по-здрави
Уаууу цвети,диетата ти е дала страхотен резултат,бравоооо!Много ми харесваш

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 18:12 от Плами

# 203
Добър вечер, сладурани! Grinning Hug
iriniiEmbarassed отзовах се. Много страшно ми прозвучаха Пейо и Гала и веднага дотърчах. Mr. Green
Мама Меги, честито! Grinning Страхотен подарък от един наистина влюбен мъж! Heart Eyes Със здраве да си я караш!
stes, много ме развесели малката художничка. Joy
Момичета, няма да мога да довърша, че Васко пристига. Ще ни води на ресторант по случай утрешния Петльов ден Laughing Но обещавам като се приберем, да се разпиша подробно, както си му е реда!
Бързам обаче да се похваля, че вече мога да връзвам опашка на Веселуша Joy Ето я в целият и блясък Mr. Green

И с любимата и играчка hahaha

П.П. Хера, специални извинения за големите снимки. Не мога да ги намаля. Embarassed

# 204
Топър фечер, мили приятелки!

Муцката, колко вълнуващо е раждането на двете нови приятелчета на Ема! Да са живи и здрави и много сили на смелата им майка!

Амаретке, да ти е жив и здрав Любимият! Много да се гордееш с него!

Мама Меги, Тонитке, стискаме ви палци за изпитите!

Мама Меги, честита придобивка! Ще ни повозите ли едно кръгче?

Тонитке, браво, че си се преборила да ни възстановят албумчетата!

Ла естрела, честити ви проходили крачета! Търкулнете една питка на Ники, макар и само вие с татко му да му се порадвате! Чакаме да се похвалиш и с първото зъбче на Ники - да честитим и него! Сто процента ще е с най-здравите зъбки в отбора. Една приятелка на майка ми смени последния си млечен зъб с постоянен на 36 годишна възраст и нямаше нито една пломба в устата си!

Ще пиша този пост с редакции, че Сашко вече 5 пъти ми изключи компютъра - да не рискувам!

Така-а-а-а! Ирини, страхотна си! Как бързо въдвори ред в строя! Благородно ти завидях за разходката на Витоша! Другата седмица обещават хубаво време. Дали ще се намерят мераклийки за една групова визита?

Марианка, честита ви опашчица! Много е сладка Веси! Зарадва ли се на новите си придобивки? Кога да те чакаме пак в София?

ЦветиР, радвам се, че са по-добре дечицата! Аз като бях болна с Лондонския вирус цяла седмица пих хомеопатичен сироп срещу кашлицата без никакъв ефект! Съответно се влачих болна доста дълго време.

Каролина, чудесно да изкарате рождения ден на майчето ти! Мони вероятно ревнува наистина, защото разбира, че тя е специален за теб човек. Сашко пък толкова е свикнал с баба и деди, че от сутринта ги зове. Въобще не се трогва като тръгна нанякъде и го оставя с тях. После почва да вика и мен, но не са драми като излизам. Дано все така да е.

След около две седмици ще има лекция за имунизациите. Лекторката си спомням от предишната си бременност - много печена беше. Ще я питам за ваксините против Хепатит А и ще докладвам, ако имате търпение дотогава.

Май прекалих за тази вечер! Желая ви лека и спокойна нощ!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 21:37 от Ави

# 205
Аз с Пейо ги плаша, те щели да го чакат...  Crossing Arms аааамаха... поне драснахте ред, че ще го чаката - и това е нещо!  Grinning

Еми мама меги, нЕма начин да не изчета постингите ти, колкото и да са дълги. И няма начин да не поздравя любимият ти мъж за прекрасния Св.Валентински подарък /ще преглътнеш факта, че не е изненада в самия ден  Wink/ Великолепен автомобил за великолепна мама. със здраве и с мнооого детски столчета да го напълните /поне още 1 де..../ Успех на изпитите, а за ОДЗ-то и жената в униформа има един лаф на приятелите на мъжа ми от тийн годините ДГД!

Стес, със сълзи съм се смяла на описанието ти за ръмжащото крадливо човече  Heart Eyes А картините й са мнооооого... арт! /спаси още изобщо не схваща че средствата за писане са за... писане - хвърля, върти, гризка.../
Относно срещите - палачинки и аз умея да правя. У нас и пространство  има, тъй че... имайте ни предвид.
Днес даже сефтосахме по септемврийски терена с Денис и Арен. Големи игри, голямо веселие и малко време за бърборене и лаф за мамите!Но затопли ли се... навън ще има хванем цаката  Crazy

В този ред на мисли - Ави - ние сме на линия за излет на нашето място следващата седмица!
Тонита, златна си! Направо ги бях прежалила албумите, а все пак са ни спомени. Смятам да променим паролата и да и копнем в друг сайт за снимки.
Успех на изпита!
Плами, стискам палци за съпруга ти да се ориентира максималн ообективно в обстановката и щом това е желанието ви - да емигрирате успешно там! Ще ни държиш в течение, нали  Flutter
Стели,нещо случило ли се е, или просто някакви безпричинни тежки мисли са те обзели? Ако е второто, просто си спомни колко е хубаво, че Додо е здрав... /така да давам съвети е мн лесно, но винаги е по-добре да се опитаме да намерим сили сами отвътре да се оправим... Независимо от позитивнат ами нагласа към живота, на моменти просто бръмвам... някак преуморена от всичко се чувствам, но не се оставям и с "подръчни материали" оправям положението  Hug/
Марианка, растат си девойките. Разкажи нещо де...
Ла Естрела, за прощъпулника,действайте си двамата с таткото. ние така само двамата миналата седмица си осветихме дома - много приятно е и някак даже по-специално става!
Вениш, пак казвам - мисля те и чакам коментар за първия ти ден на работа  Praynig
Утре с любимия ще водим Спаси и Бошо на излет, псле ще ги оставим при баба за вечерта и "ще се видим" както се казва.
Време е за Кръцни-срежи, аз попреядох и освен да се опъна с Ева в ръка и да ви пожелая лека нощ - друго не остана.

пропуснах някой..

# 206
  • Пловдив
Здравейте.......
Писах, писах....и всичко изчезна... Thinking

Амаретка, честит ти рожденник! А ти по-добре ли си?!
mama_meggie , наистина е искал да ти покаже колко си специална за него любимия мъж...Все такива приятни подаръци да получаваш и леко и безаварийно пътуване!
  Ави и аз ще чакам информацията за ваксината, защото Стенли обича да опитва всякакви неща и да си лапа ръцете! Най-новото е че днес си откърти малко мазилка и я беше дегустирал докато го видя!
 mari_anka, много красива дама си имаш! Приятна семейна вечеря!
la estrella, честит ти проходил мъник!
Цвети, чудесна нова фигура! Hug
Плами, за съжаление моя Додо много рядко върви без да се спре до любимите си кошчета за боклук, да се опита да хване всяка улична котка или куче и ако искам да се придвижа на по-дълго разстояние пеша без количка ми е трудно!
irinii , ами нищо сериозно, но тази седмица не ми е от най-хубавите! В такива моменти тъжните мисли сами идват.. Sick Наистина съм щастлива, че всички сме здрави и най-вече Додо, пък другите неща все някога и някак се нареждат! Аз си падам малко перфекционистка и може би затова ако нещата не се получават както трябва се дразня! newsm78
Иначе днес бях на страхотна процедура по освежаване на тена на лицето и лек масаж  в компанията на  Бари Уайт и ароматни свещи... Mr. Green Определено се почувствах по-добре!

За количката - аз на този етап все още имам нужда от нея, понеже обичам да правя по-дълги разходки пеша, а Стенли все още не готов за толкова дълги преходи! Пък и лятото на морето определено ще имам нужда от нея!
Аз също като Ирини си имам любима марка /най-вече за летните модели/ - Макларън, освен това съм фен на Формула 1, а Макларън ми е любимия тим...Даже повечето приятели на мъжа ми /заклети фенове на Формулата/ са ми лепнали прякора Кими /още от времето, когато бяхме гаджето/... Mr. Green..Защото Ледения пилот е моя абсолютен любимец / макар че отиде да се състезава за Ферери/.. Crossing Arms

Утре на дъщеричката на нашите кумуве има РД и 2-та със Стенли ще ходим на детско парти, а вечерта мама е на женско парти ...а тати ще гледа Додо!

На всички приятен уикенд

П.С. Извинявам се за "лиричните" отклонения.... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 00:21 от steli-ssd

# 207
Добро утро, сладурани! Grinning
Аз пак след безсънна нощ съм тук Tired Веси се събуди в 3.45ч. с ужасно течащ нос, кисела и ревлива. Не е мигнала повече. Преди малко я заведох у баба и, и мисля да си полегна мъничко. Мими тича напред назад, както обикновено, но тя поне разбира, че мама е изморена и няма да има проблем.
irinii, нямам много за разказване. Мими беше болна две седмици и си стоеше у дома. С двете мацки луднах Crazy Усещам, че имам нужда от малко почивка, ама няма кой да ме остави Laughing
Амаретка, честит празник (макар и със закъснение) на любимия! Жив и здрав да ти е и едно женско да ти спретне Mr. Green Laughing  bouquet
Дано кракът ти е по-добре. Praynig
Цвети, изглеждаш великолепно! Аз ти го казах и в София. Hug
Стели, приятно изкарване на детското парти днес! Много целувки за рожденничката и Додо!
Тонита и Мама Меги, успех на изпитите!
Ави, много съм доволна от покупките!:D Не съм решила още кога ще идвам пак в София. Ама непременно ще се обадя. Grinning Ти как си? Как е бебчо и Сашко?
Момичета, много усмивки ви желая! Hug

# 208
 Отдавна, завиждам на Стели за женските и излиазния...
 Момичета, ,много ви благодаря за пожеланията, нали знаете споделена радост двоина радост.. така че даи боже жинаги да сме така щастливи и наистина още малко деца, пък и колицата да ме слуша много. Вчера си я карах официално и наистина е върха.. както се казва "моята си кола", а ако има желаещи за возене за мен ще е чест... даже на задната седална може да се гледа DVD което е вградено и изпада от тавана..
 Малко ще пиша за6тото ме хваща нервата, доидох във Варна в 6 часа , пътувах цяла нощ и се оказа че изпита ми е от 14 часа.. егати каръка... така чя АЗ ще съм Пеио... за DVV и  Amaretka момичета не искам да ви притеснявам толкова рано, но ако нямате планове и ще излизате на това хубаво слънце имаите предвид че съм на линия и може да пием кафе..
 ах как не мога да пиша на БДС.. ужас
Е добре ще пиша пове4е като се прибера, а жие моля продължете да стискате палци до кум 15 часа
айде

# 209
Амаретка са болни и няма да излиза  Sad А аз ако слизам ще ти звънна да се видим Hug Незнам още дали няма ме огрее един час при фризьорката Crazy

Общи условия

Активация на акаунт