Отговори

Да е щастлива и късметлийска!

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA
са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

НАШИТЕ СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕЧИЦА можем да виждаме освен в личните си сайтове и на сайт www.snimka.bg потребител - septemvri, парола - на лични

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
Приучаване на детето да ползва гърне ново
Когато детето плаче на раздяла с вас ново
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/ ново

# 1
Ех ,хайде и аз първа веднъж в новата темичка!  Страхотно заглавие !

Момичета ,радвам се ,че сте си изкарали готино на партито! Аз съм болна и затова не се присъединихме към вас. Надявам се на другата среща. Хайде поздрави от нас с Габи и приятен следобяд!

# 2
 Хоп втора..

# 3
Хайде здравейте и от нас в новата темичка! Благодарим на фибичка за оформлението и на Ирини за името!  bouquet
Честит рожден ден на Ивелина и на сестричката на steli-ssd! Да са здрави и много щастливи!  bouquet
И понеже забравихме обща снимка се заиграх малко и сътворих едно колажче на нашите дечица. Надявам се да ви хареса  Heart Eyes

# 4
Хоп и аз тук,Фиби  bouquet
Ирини , кога заминавате,какви тоалети купихте,а малкия шафер,сигура съм,че ще бъде неутразим Hug
Марианка, и аз чакам да разказваш за идеята ви да идвате тук Hug
Стели,честит рожден ден на сестра ти,да е жива и здрава и весел празник ви желая! Hug

# 5
Стес   Hug Peace страхотен колаж.  Настроението ми вече е в небето, толкова му се радвам.

Фиби, Ирини красиво оформена тема, благодаря.
ЧРД на Ивелина. Много любов и щастие й желая.

Днес направихме голяма разходка и игра на нашите катерушки. Иги хареса шейната на едно детенце и не можах да я сваля от там. Свалих я де, но имаше рев. Така се беше настанила, буташе всички други деца, които искаха да седнат и викаше "не не". Затова се наложи малко да я разстроя....  ooooh!

Стели все се каня да ти кажа, че Иги също като Стенли повтаря някои думички, но само веднъж-два пъти. После, колкото и да я питам не ще. Вероятно не й е интересно. Чух я да казва мишка "мика", мляко "мака", също и ето, пак, бебе и други. И после - мълчание. Сега се опитва други неща да казва, но нещо не й разбирам.

Доскоро мацки! Време е за следобедна закуска. Heart Eyes

# 6
 Grinning добре се е получила компилацията между заглавие и картинно оформление .За Св.Валентин се надявам и аз на нова тема ,че зимните картини вече започват да ми омръзват.
Честит рожден ден на Ивелина и steli-ssd на сестричката ти   bouquet  
stes -много хубаво нещо си сътворила.Сложи го в общото ни албумче,за да можем да си го свалим в по-голям размер.  Hug
Днес временцето е малко по-меко и успяхме да направим един голям преход пеша и ние като venush и Игличето.Много е хубава зимата,но някак си вече ми минават мисли за пролетта.

# 7
Сега влязах в снимка.бг и видях, че албумчето със снимките от тържеството е изтрито...
А това е същото в по-голям размер
http://images.stes.multiply.com/image/3/photos/12/orig/110/Sept. … amp;nmid=77294439

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:49 от stes

# 8
  • София
stes, благодаря много за снимката. Много е хубава!
Аааа, Денис, никаква пролет. Ски-сезона едва започва... Wink

# 9
Привет и от мен в новата темичка! Благодарности на Ирини за идейното заглавие и на Фибичка за красивото оформление!     bouquet

Стес, невероятен колаж! Напълни ми душата!

Честито и на днешните рожденички - нашата Ивелинка и на Стели сестричката! Нека най-доброто от изминалата за вас година бъде най-лошото през следващата! Весел празник!

Днес имах удоволствието да се запозная на живо с Марианка и такава хубава разходка си направихме и се разбъбрихме като стари приятелки, каквито сме си, де!  Simple Smile

Много неща исках да ви кажа още, но трябва да се погрижа за големия юнак. Днес малкият се отдаде на безспирни акробатики и цял ден ме радваше с това. Става все по-силен и активен.

# 10
 Добър вечер мамчета!
 Страхотно сте си изкарали е събота, а Стес е направила страхотен колаж.
 Много хубава тема  започнахте в предната тема и нещо щях да казвам, но сега ми е притеснено и не мога да мисля... В петък вечерта се качих на 1 стол, за да взема нещо от шкафа, но при слизането, крака с който тръгнах нещо се огъна, не можах да стъпя и паднах на земята, слава богу плавно, че не се ударих. Тия дни леко ме наболяваше крака и мислех че ще се размине, но днес коляното ужасно се поду. Пратиха ме в спешния травматологичен кабинет, но доктора не е сигурен какво ми има. Между другото миналата година нали ходих на ски, и естествено паднах, оттогава от време на време се случва да ме боли крака за момент, но не обръщах внимание, та сега доктора се съмнява за скъсан минискус или синувит. Предложи и пункция да ми прави, защото в коляното има течност, но кръв ли е, какво е, не се знае. Утре ще ходя при друг лекар и малко ме е страх.
 Е, дано утре има по-добри новини!
 Честит рожден ден и на Bori_ana и на сестричката на Steli-ssd. А, и Fibi4ka, страхотна темичка си спретнала!
 Лека нощ на всички.

# 11
Ивче, честит празник!
Да си ни жива и здрава и все така красива!

# 12
Момичета благодаря ви сърдечно за поздравленията  Hug Hug Hug
Честит рожден ден и на сестричката на steli-ssd и на BoriAnka  Hug    bouquet
Темичката е сстрахотна   bouquet
Надявам се че няма болни мамчета и дечица и всички сте добре. Аз скоро не съм писала, но гледам да ви чета колкото мога  Peace
Сисо е добре, много говори на неговия си език, иначе казва мама, тати, баба, дай дай, айде  Grinning Играе си сам с играчките в нас, много е контактен с децата, все им се радва, особенно на по-големите. Все още сме с 4 зъба  newsm78 Има ли други като нас? Сега доста му е подут венеца отгоре и имам съмнения, че и двата ще излязат наведнъж. Все ръцете му са в устата или разни чесалки дъвчи упорито. Сега леко хремав и си мисля, че заради зъбките е така  Thinking Ака в гърнето, слагам след хранене и си върши работата. Но иначе не казва и ако не го усетя пълни и памперса  Mr. Green Ами за това се сещам в момента  Blush Ще гледам да съм по-редовна в писането   bouquet

Обичам ви много  Hug И много целувки от нас със Сисо   bouquet

# 13
Здравейте и от нас!

В момента съм на лекции и реших да се включа за малко. Ние сме добре, скоро наближава сесия.

Желая на всички успешна седмица!

# 14

С малко закъснение го сервирам,но....
Ави това щях и аз да кажа,че то сте си стари познати с Марианка  Grinning
Марианка вече си горд притежател на диплома.От тук нататък ти пожелавам сгоден случай да работиш с удоволствие по това за което се стара толкова много  Flutter
Amaretto  Praynig дано ти помогнат за колянцето.Това боли  ужасно като се надуе.Правили са ми пункция едно време при тренировки имах подобен случай слава богу не се оказа скъсан менискус.Дано и при теб е така.Стискам палци и чакам да кажеш като посетиш доктора.
ive1ina и нашите зъбки са малко.За гърнето добре е че го усещаш това с акането,аз не смогвам всичко става супер бързо,но при свършен факт съобщава.Онзи ден гледах супер боксерки и слипове за мъници като нашите и ми се прииска да махаме тези памперси вече.
bazel нека си има сняг по пистите,но в града не го искам  Naughty
Desssy стискаме палци за сесията  Peace
Хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт