Отговори
# 15
Мацки, нещо компютърътъ ми е за преинсталиране и не мога да оперирам спокойно...
Влизам само да споделя, че май аз и Спаси ще си останем в БГ. В Неделя се тръшнах с всички екстри плюс 40градуса температура. Сигурно съм отслабнала 5 килогарама и съм безкрайно изтормозена и изтощена и отново на антибиотик. Добре че майка ми и гледачката бяха край Спаси, а любимият цяла нощ ми е сменял компресите. Не съм решила на 100%, но не мисля, че има смисъл да си причинявам цялата подготвка, път с дете и т.н., за да се пльосна в хотела в Малта...

Освен това снимките ни в снимка.бг ги няма!!!:(
Благодаря за чудесно оформената темичка, Фи! Hug

# 16
Здравейте, момичета!
Ирини, дано пика на болестта ти вече да е минал, да се възстановиш мноооого бързо и да опазиш сладкото меченце. Hug Неприятно е, че няма да пътувате, но ти си ги усещаш най-добре нещата.  Heart Eyes Дано всички болести и неприятности са вече зад гърба ви и нали се разбрахме - в новия дом само хубави емоции!
Amaretto, пожелавам ти нещата да се развият по-възможно най-добрия за теб начин Heart Eyes
Марианка, ама нищо не разказваш за вчера, чакаме подробности....
За зъбките - Рая има 12, от които 1 кучешки.
Desssy, успешна сесия!
А сега за нас - Рая от вчера започна да кашля Sad , взимам мерки и се надявам мноооого бързо да го преодолеем. Програмата до края на седмицата ни беше запълнена с излизания и гостита, но ще отложим всичко, в това число и срещата в четвъртък.
Хубав ден! Heart Eyes

# 17
Хелоууу и от нас!

Стес, пожелавам на Рая бързо оздравяване. И аз да се присъединя към похвалите за колажа - страхотен е!
Ирини, и на теб също стискам палци бързо да оздравееш и нещата с пътуването да се подредят така, както ти искаш  Hug
Amaretto, кажи как си, че се притесних  Hug
ive1ina, Честит рожден ден и от мен на патерица   bouquet
Мари-анка, Ави, разкажете повече за приятната среща..аз тъкмо избягах за малко от София и вие се активизирахте със срещите, после как ще наваксвам  Simple Smile
А това, че албумчето го няма - направо съм потресена...да не би отново да е някаква системна грешка и да се появи след няколко дни - дано да е така!

При нас - радваме се на грижите и вниманието на баба и дядо и леля и общо взето се поразглезихме и двете, та да видим как ще строявам редиците като се върнем, но за сега ни е много добре. Стефи говори много, прави опити с изреченията и така - нищо по - различно от при вас...
Целувкиии

# 18
Здравейте, момичета!

Включвам се и аз с новини. Ще идваме в София......на лекар..... Rolling Eyes
Изследванията на Йоанчето пак са със завишени стойности и педиатърката ни няма представа на какво може да дължи това, затова вместо да обикаляме по разни уж специалисти тук, ни праща направо в Токуда. Запазихме си час за 25-ти /петък/. Не знам как ще се стекат обстоятелствата, но предполагам, че ще останем два-три дена.  Ако правите някакви срещи около тази дата, примерно в събота, с Йоанчето ще сме много щастливи да се запознаем с възможно повече от вас. По този повод нека някоя от вас ми прати някакъв номер, за да имам връзка с вас там, защото няма да имам нет.....и то май ще ходим първо в Сливен за няколко дни и съвсем ще се отдалеча от събитята тук. Та така...съжалявам, че поводът до дойдем е точно такъв, но важното е да се изяснят нещата и да намерим проблема...
irinii - аз си мислех, че багажи стягаш, пък то каква била работата... Лягай на топло, завивай се и оздравявай, пък пътувания ехеее колко ви престоят. Е жалко, че ще изтървете хубавото събитие, но вие мислено ще сте там при тях и ще гледате снимки после.  Hug
stes - и на твоето малко момиче бързо да му изчезват всякакви болестни симптоми!
Amaretto - ох, миналата година нали и аз бях на същото дередже. Само че, моето не беше от контузия, просто се възпали незнайно как. Много е гадно наистина, а и при мен лечението беше много бавно и продължително. Цели три месеца какви ли не терапии не ми прилагаха, но важното е, че накрая имаше резултат и коляното ми се възстанови напълно. Дано да попаднеш на доктор, който да помогне проблемът да бъде решен бързо!
Момичета, изключително ми е неприятно да пиша постинги с толкова много пожелания за бързо оздравяване. Дано не се налага повече!
Целувки на всички! Hug

# 19
Здравейте, сладурани! Grinning
Снощи "минах" на бързичко от тук и успях само да честитя празника на Ивка. Ама и нямах много за разказване. Дипломата не беше готова и се разминах само с разходка и шопинг по "Витошка" и София Сити Център в приятната компания на Ави. Дипломата ще е готова в понеделник, тогава ще се хваля. Grinning Така че следващата седмица пак ще бъда софиянка Flutter И отново ще пиша, ако някой има възможност да си направим "дзак" Laughing.
Amaretto, сладурче, и аз чакам вести от теб, притеснена съм. Моля се всичко да се оправи. Praynig
irinii, възстановявай се бързичко, миличка. Съжалявам за така стеклите се обстоятелства. Но пак ще отидете в Малта, сигурна съм. Grinning
Desssy, и от мен успешна сесия! Ще ти стискам палци! Praynig
Фиби, много е красива новата тема. Благодаря ти! Hug
steli-ssd, да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet И аз имам сестра и нашата връзка е много силна. Grinning
Целувки за всички! Hug

# 20
Привет! Hug

Специални Поздрави и от нас За Рожденния Ден на Ивелина!!!
Желая ти цялото щастие на света, крепко здраве, океан от любов и живот и здраве още едно малко слънчице да огрее домът ви!Всичките ти мечти, нека станат реалност!!!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 20:10 от Кузманка

# 21

Привет! Hug

Специални Поздрави и от нас За Рожденния Ден на Ивелина!!!
Желая ти цялото щастие на света, крепко здраве, океан от любов и живот и здраве още едно малко слънчице да огрее домът ви!Всичките ти мечти, нека станат реалност!!!

[/quote]

# 22
ехоооо

Честит Рожден Ден на патерица на Ивелина и на сестричката на стел-ссд   bouquet

Фибичка, страхотно е, че ще идвате насам, и въпреки че повода не е приятен,  да е за добро  Peace Ще се радвам да се видим.

Браво на Марианка и Ави, а ето че и на нас се отдава възможност да се видим с Марианка  Laughing Всъщност момите ти са прекрасни  Hug

Амарето, неприятно това с коляното, дано да не е много сериозно!

Ириниии, къде го пипна това  Crossing Arms Оправяй се, пък до колкото си спомням ще има и голяма сватба в БГ, така че ще имаш и втори шанс  Peace

Стес, Колажа е супер, но пък за разлика от Денис на мен ми долипсва зимния елемент в него  Laughing Денииис, моляте, зимата сега започва  Mr. Green

Ние също използваме хубавото време за разходка и от както времето се е застудило, вчера беше първия ден, в който се разхождахме спокойно без Боян да пищи, горкия хич не деяни на студ  Mr. Green

Момичета това е клуба дори говорих с момичетата там, утре сутрин е свободен.

Така че, който има желание 17.01.2008, 10ч, клуб Дъга, намира се на ул.Кирил и Методи 40... това инфо го има на сайта им

# 23
 Ех, Irinii, дано се оправиш,бързо и да отидеш със всички. Нашия компютър също се скапал докато ме няма и чак сега мъжо приключи с преинсталацията.
 Значи коляното не ме боли много силно. Мога да ходя почти нормално. Тази вечер за да избегна пункция ще му сложа питка със нишадър, защото заради отока лекаря не е напълно сигурен, но изказа съмнение за скъсан менискус.
 Bebe dundi, засега уговорката за кафенце утре преди обяд в къщи с DVV остава.
 Много ви благодаря за съпричастността, много сте мили.
 Щастливка, много те моля, как така сега започва, аз се моля да свършва, знаеш ли колко изпочупени имаше вчера в спешното, а каква мизерия, добре че доктора беше симпатяга.  Wink .

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 18:29 от Amaretto

# 24
  • Пловдив
Да се разпиша и аз в новата ни чудесна темичка.....!!!!! Поздравления за Фибичка!   bouquet

Благодаря на всички за поздравите за сестра ми! За съжаление и тя прекара някакъв вирус и празненствата се отложиха за уикенда!

irinii, ужасно неприятно е с тия вируси, които не се съобразяват с нашите планове! Надявам се,че си по-добре, а пък когато човек е здрав има време и за пътувания!
Мисля, че натоварването по празниците с работа и къщата ти е дошло в повече, а това се отразява и на свойството на организма да се предпазва от болести! Искрено ти пожелавам това да ти е за последно тази година! Hug
Amaretto, дано не е нещо сериозно и да се оправи по-бързо крака ти!
Къде се губи DVV ?!! Да й се скараш, че не пише!
mari_anka, страхотна разходка си направила, а и те очаква още една! Честита ти диплома и много професионални успехи!
fibi4ka, какви са проблемите на Йоанка?! Тя ни е  любимата снаха! Wink
Щастливка, много приятно изглежда клубчето! Ех, ако можех да се телепортирам!
 Mr. Green
Денис и аз не съм фен на зимата, малко съм зиморничава и леко ме депресира продължително стоене вкъщи!
Стес, както винаги това, което си направила с фотошопа е страхотно! Всички бяха възхитени от картичките със Стенли, които ни измайстори! Hug

Спокойна вечер!

# 25
Привет, момичета-кокичета!

Амарето, бързо да спадне отока и да ти поставят правилна диагноза! Както казва майка ми, в Б-я има много добри лекари, но малко добри диагностици!

Ирини, стана ми тъжно! Как можа да лепнеш този гаден вирус? А утре трябваше да пътувате...
Дано се възстановиш бързо и да не прихване Спаси!

Стес, и Рая бързо да оздравява!

Фибичка, дано също се установи точно какъв е проблемът с изследванията на Йоанчето. Много се радвам, че ще дойдете в София. Ще ти пиша на лични.

На всички ви пращаме нашата позитивна енергия!

Ние няма с какво да се похвалим. В петък ще ходя на свиждане с Бебко и ще докладвам! Лека нощ и сладки сънища на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 20:01 от Ави

# 26
ееееххх момичета, благодаря за моралната подкрепа... Еми вече окончателно се знае, че със Спасун си оставаме у дома. Любимият ще замине - най-малкото защото е свидетел. Изобщо не съжалявам, че няма да отида до Малта сега - това е доста достъпна дестинация, а и вече както се разбира част от семейството ни ще е там. Съжалявам, че няма да видя сестрата на съпруга ми, която обичам и исках да съм с нея в този момент. Но както и да е -важното наистина е да се оправя макс бързо, че имат съмнения за плевмония.
Фиби, много държа да те срещна лично!!! Пращам т ина лични моят мобилен телефон и ви чакаме следващия петък. Съжалявам,че малката фея е с недобри изследвания и много се надявам, че пътуването ви  ще се овенчае с хубави новини. С вас съм!  Praynig
Стес, дано само Рая не кара това, което аз /започна само с кашлица./ Ако утре забележиш отпадналост те съветвам да не се замисляш за по-крути мерки. /след като док се изкаже естествено/След нощ като изминалата направо се чудя как оцелях, а не искам да с ипредставям какво би било за детски организъм. Колажът е страхотен и много ти благодаря!
Амарето, стискам палци народната медицина да даде резултат. Скъсан минискус - звучи доста сериозно  Thinking и не бива да остава непотвърдено като диагноза. Завиждам за кафето утре  Embarassed
Стели  Hug абсолютно права си за преумората и спада на имунната система.
През новата година едно от нещата, които искам най-много е да си възвърна способността да разграничавам значимо от незначимо, нещо което преди беше част от природата ми но за последните две години - бременност, бебе, болести в семейството, работа, строеж на къща - нещо се поомешаха нещата и важните работи ми убягват.
Пак да попитам - според вас защо ни ги няма последните снимки

Сега ще погледам Ориндж каунти и ще пийна поредната доза лекарства, а на вас пожелавам здраве

# 27
Здравейте и от мен! Много хубава темичка, Фибичка!  bouquet
Първо да честитя с малко закъснение рожденият ден на Ивелина и сестрата на Стели! Много  здраве, любов и сбъднати мечти!  bouquet
Пиша набързо, все не ми остава време.
Моите са болнички, Алекс си кашля от Нова година насам, и както писах, в събота го водихме на доктор и се оказа хроничен ринит. Лечението и профилактиката след това ще бъдат доста продължителни, но това не било заразно. ивето пък от вчера си е в къщи, диагнозата е ангина, кашля доста, тече й нослето, вчера имаше и температура. Ще пръскаме Биопарокс и 3 дена Нурофен, дано да мине бързо, че е голямо мрънкане и рев по цял ден.
Добре ,че не дойдохме на партито, може би още тогава е била на границата на разболяването. В тази връзка- гледах малко снимки в албума и чаках още, пък то вече нямало никакви. Нали паролата си я разменяхме само на лични newsm78, надявам се наистина да е системна грешка.
За срещата утре - няма да идваме , както е ясно! Sad
Фибичка, съжалявам, че повода да идвате в София е такъв. Предлагам на всички желаещи да си определим срещичка в събота, в някой детски клуб, където да дойдете и вие. Надявам се  дотогава да сме здрави. аз също те ти пусна моят тел на лични.
Ирини, пожелавам ти бързо оздравяване. предполагам колко ужасно се чувстваш, а като слушам, че тепърва идва грипният момент... Praynig
Амарето, и на теб стискам палци за лека диагноза и бързо възстановяване. Praynig
Марианка, следващият път да си пишем наистина, ще гледам да се освободя да се видим! Laughing
Ставам за вечеря, хубава вечер на всички! Hug

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 00:20 от tzvety roussimova

# 28
И от нас здравейте!
Първо с малко закъснение честит рожден ден на Бори-анка,Ивелина и сестричката на Стели.Много,много здраве и сбъднати мечти.
Болничките деца и мами бързо да оздравяват,много е неприятно но просто сега е сезонът на гриповете.
Фибичка радвам се че ще идваш насам(скрита фенка съм ти  Blush).Идеята да се видим в някой парти център е страхотна и я приветствам
Марианка и с теб ще се радвам да се видим,когато идваш пак насам  Hug
За утре сме на линия и се надявам да не се успим Laughing че си спинкаме до 10.30-11.00
А да за албумчето-аз така и не получих паролата за да мога да кача нашите снимки(макар че са малко)Какво ще кажете да ги направим скрити?И как може да изчезне newsm78Да си направим на някой друг сайт албумче?
до утре че неси пак прави беличка

# 29
Здравейте!

Пожелаваме ва всички болни мами и деца да оздравяват бързо! Виртуални прегръдки от нас  Hug Heart Eyes

Аз съм за среща другата събота, като дойде и Фибичка, само къжете кога и къде.

Как така изчезнаха снимките от партито мацки? И забелязахте ли, че са изчезнали доста албуми? Със сигурност ги няма тези от срещата в Бургас през лятото, от една среща в Русе (мисля, че албума се казваше малката Виена), от миналогодишното коледно парти. Доста са. Естествено може пак да си качим снимките, но това не решава проблема. Цвети е права, нали вече само ние си знаем паролата. Тогава остават две възможности - някакъв проблем в снимка.бг или пък някой да е изтрил снимкит неволно (но това второто е малко вероятно). Дали наистина да не си направим албум някъде другаде? Без да го обявяваме тук обаче - само на лични.

Amareto искам и аз на кафе утре.

bebe dundi и ние бяхме така по празниците. Баби, дядовци, лели - много любов, много игри. Един остави Иги, друг я вземе да я гледа. Аз се намързелувах, забравих да готвя, чистя и после два-три дни в София ми беше кофти и не можех да вляза в крак. Иги и тя е поразглезена от вниманието, а тук сме си само двете, но вече свикнахме.

Целувки и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт